2018 Gelir Uzman Yardımcılığı ilanı
-
@2iki geçen sene 7260 , bu sene 1260 hocam.
-
@olursaolur vergiden cok geliyor aksine
-
2017 guyda kaç işletme iktisadı cıktı yok gibi hiç:)
-
Bence sisteme kızmamiz lazım.Gecen yil bn su lafida cok duydum.Guy ne zman 80 üstunu gormüski bu yıl gorsun diye.Bursa Antalya oldugu sürece tedirgin olmakta haklıyız
-
@zenginmemur kurum sinavi içinde benzer şeyler söylüyorlardı gördük sonra
-
@shanks hocam bu yıl atanan kac kisi var?2017 puaniyla
-
@i̇lanbekleyenbiri vergi hukuku mu gelen sorular?tvs nin icinde de vergi sourusu vardir kamu gelirlerinin icinde de vergi sorusu vardir vergi hukukunda da vergi sorusu vardir fakat hepsi ayri konular,karistirmadin demi hocam?
-
@köşeminderi yanlışın var. Geçen alımda 2015 ve 2016 puanları kullanıldı sadece 2017 puanları hiç kullanılmadı bu yıl ilk kez kullanılacak 2017 puanları çünkü ilan 2017 kpss den önce geldi. O yüzden şura geçen yıllarda kaç puanla kapatmış diyeni anlamıyorum sormamız gereken soru şuraya geçen yıl çağrılan son adayın sıralaması kaçtı acaba olmalı.
Basit bir örnek, 2016 puanı 75,5, civarı olan bir adamın sıralaması 190000 lerdeydi İstanbul 77 küsürle kapattı İstanbulu sıralaması 16000 17000 arasında bir sıralamaya geliyordu yani. Bu yıl 75,50 alan adamın rahat Bi kemiksiz 10000 falan sıralaması vardır 9000 kişi esnemiş kimseye şu mantığı anlatmayı beceremedim hala bursa 82 ile kapattı diyen var yaaa. Geçen senenin 82 si 7000 küsür sıralamaya geliyordu kardeşim bu yıl o sıralama 78 puan alan adamda niye anlamıyorsun. İlla ben meraktan korkumdan ölüyorum diyorsan başvuracağın il kaçla kapatmış atıyorum 80 le kapatmış olsun geçen sene, hah işte geçen senenin 80 puanı alan adamın sıralaması bu senenin kaç puan alan adamının sıralamasına denk geliyorsa (tahminen 75-78 arası birşeydir) senin şansın var PUANA BAKMA SIRALAMAYA BAK !!!!
O yüzden sıralaması 4000 içinde olupda korkuyorum diyenin ağzına Bi küreği vurun, 5000 10000 arası olan mantıklı davranacak, 10000-15000 arası da ya nasip desin kontenjanlara talebe göre yazsın gene bu kitlenin dahi şansı var puanı 72 olsun isterse.
Kolay gelsin herkese... -
@madxd tvs ayrı vergi ayrı geliyor
-
@casanova hocam siralamasi iyi olanlar icin soylediklerine katiliyorum fakat belli puandan assagisi icin gecen seneyle siralama ve puan kiyas etmek dogru olmaz,soyle aciklayayim,gecen sene guy sinavina 2 yil puanlari gecerli olmasina ragmen bir onceki sene 2 kere guy alimi(toplamda 3 binden fazla diye biliyorum) yapildigi icin 2015 puaniyla guy sinavina basvuran cok azdir,basvuranlarinda cogu dusuk puanlidir,zaten 2016 puanlarina gore dez avantajlilardi cunku 2016 puanlari şişirilmiş puanlardı,yani aslinda gecen seneki guy alimini 2 yil puanlari gecerli demek dogru olmuyir,yani aslinda gecen seneki guyuda tek yil puanli gibi hesaplamak 2 yil puanli gibi hesaplamaktan daha dogru bir sonuc verecektir,birde gecen sene 2000 kisi alim vardi bu sene 1000 kisi, bu durum puanlari illaki etkileyecektir,yani sunu anlatmak istiyorum;gecen sene en yuksek kapatan ilin siralamasi bu sene ayni siralama kac puana denk geliyorsa bu senede en yuksek kapatacak ilin siralamasi ayni siralamaya denk gelir biz boyle hesaplayalim anlayisi dogru olmayabilir,daha iyi bir siralama ile kapatma ihtimali var,yukarda anlattigim nedenlerden dolayi..
-
@i̇lanbekleyenbiri vergi hukuku yazmamis ilanda ben de ondan sordum
-
@casanova hocam gecen sene iki senenin puanları vardı diyoruz ama 2015 ve 2016 sınavlarında ilk 15binde çok fazla aynı kişi vardır yani her sene ayrı kişiler girmiş gibi düşünmemek lazım bu önemli bi etken bence bazı şehirler çok düşücek belki dediğiniz gibi ama emin olun 80 üstü kapatan yerlerde olacak yani çok canlar yanmasada bazılarının canı yanacak ilk 4000 çok yerde garantidir ama her şehirde kesin garantidir diyemeyiz
-
- kisinin onunden en az 1000 kisi gitmistir basvurdugu her yer gelir bence
-
@shanks aynen hocam ben eskişehir yazmayı düşünüyorum ama korkutuyor
-
samsun için yapılan en son alımda taban puan kaçtı bilen var mi
-
Diyarbakır için fikriniz nedir arkadaşlar?
-
@nez Bende öyle seveni çok üniversiteyi orada okuyan sayısız kişi var alim da az kararsizim
-
@zenginmemur Ortalama 500 diyebiliriz
-
@esmeringa bende var dostum özel mesaj ile ulaş.
-
@ucanbalon ankara 81 u geçer mi acaba?