2018 Gelir Uzman Yardımcılığı ilanı
-
@senyoraj02 kardeşim söylediklerimi yanlış anlama kesinlikle ama ince de gelse bu a kadrolardan mülakatı kaldırmaz. şöyle çünkü ülke için stratejik meslekler alınıyor burdan ve malesef kim devlet düşmanı, kim pkk sempatizanı bilinmeden alınmıyor asıl mantık bu mülakatın da guyda kalkabilir belki ama bi kaç kurumdan kesinlikle kalkmasını bekleme.
-
@jkeynes bak kardeşim sana şöyle açıklayayım dünyanın en gelişmiş ülkelerin birinde çok yakın bir akrabam yaşıyor sonradan vatandaş oldu. vatandaş olmadan önce bazı bakanlıkların bazı pozisyonlarına başvuru yapmayacağım başvuru yaparsam geçersiz olacağına, atanırsam tespit edildiğinde ünvanın alınacağına teminat veriyorum gibisinden bişidi imzalattıkları evraklar net hatırlamıyorum. ve bunlar tek tek listelenmiş, adamlar kesinlikle orjinal yerli olmayan birini o makama getirmiyorlar bile, sonra vatandaşlık yemini etti. bunlar gerçek malesef devlet devamlılığı işin içine girince liyakat filan devre dışı malesef sistem böyle hem de tüm dünyada, bir bilsen ne ırkçılık yapıyorlar o gelişmiş ülkeler neyse ama guy da kalkabilir mi ?devleti bilerek zarara uğratabileceği bi pozisyon değilse çok da bilmiyorum açıkçası ne iş yapıyorlar olabilir ama dediğim gibi her kariyer meslekten bekleme.
-
@jkeynes Birader onun için güvenlik soruşturması var iki dakikada anlamıyorlar herhalde kim terörist kim değil ayrıca bu mülakat eskiden yoktu birileri kendi adamlarını koymak için getirdi
-
@jkeynes he birde Muharrem ince her türlü mülakatı kaldıracağını söyledi açık açık
-
aslında bizim sorunumuz sadece atanma sayımız yoksa 70i geçen herkesin ciddi emeği var ve herkes hakediyor eminim.
liseden sığır bi arkadaşım taşerondan memur olmuş adamda ne memur tipi var ne de kültür seviyesi yaptığı iş sabah 8 akşam 5 oturup story izlemek, tespih ve kapalı alanda güneş gözlüklü hikayeler atmak abv sistem.
bir de şu kurumiçi bekleyen 50+ dayıları görüyorum twitterda kafada saç kalmamış otoban gibi hala uzman olmak istiyoruk diyor ya git torunlarını sev artık gözünü seveyim zamanında adamını bulup hoppa diye girmişsin bir de uzman olacağım deme be dayıcım ama girersem eğer bu dayıya şey dicem “ya bu kafanı yıkıyor musun yoksa öyle ıslak bezle tozunu mu alıyorsun ?” mizahımla yıldırıp kaçıracağım kurumdan bu dayıları ki yerine taze beyinler gelsin
evet bu soruyu sorabilmek için ders çalışıyorum saat 05.57 bu adamın yanında olabilmek için
bu dünya tam olmamış ya allahım bi reset tuşu yok mu bunun günlük isyanımı tamamladım rahatladım şimdi. -
@jkeynes Hocam sizce ülkemizde bunu için mi sözlü mülakat yapılıyor. Bunun için yapılıyorsa boşuna yapıyorlar o zaman zaten güvenlik soruşturması yapılıyor zaten arşiv kaydı yapılıyor. Bu durumu yalnış anlama sadece AK parti için demiyorum hangi iktidar gelirse gelsin kendi adamlarımı sağa sola yerleştirmek için kullanıyor. MİT e adam alıyorsan tamam sözlü mülakat yap ama sıradan bir memurluk için sözlü mülakat haksızlık 85 90 puanlarla insanlar mülakattan ekleniyor niye bu adamlar vatan hayini mi sadece guy için demiyorum. Bu adamların Torpili olmadığı için eleniyor. Ülke de herkes gördü fetö nün nasıl ülkenin başına bela olduğu neden mi oldu onlarda her yere kendi adamlarını doldurdu sözlü mülakatlar aracılığıyla soru çalarak. Sözlü mülakatmış 3 4 yılı kpss vereceksin sırf komisyon seni beğemmedi diye eleyecek böyle iş mi olur bu Haksızlıktan başka birşey değil.
-
@oligopol 3 il tercihi durumunda sistem nasıl işliyor peki biliyor musunuz
-
@felix-felicis merkez ve ilçelerin farklı taban puanı olmuyor. Sen sadece mülakatta kazanırsan hangi yerde çalışmak istediğini seçiyorsun. Mülakat sınav ortalamasına göre de ilçelere atama yapılıyor.
-
Arkadaşlar puanı düşük olanda yüksek olanda tedirgin haklı olarak ama önümüzden en az 2000 bin kişi çekildi.
Amacım kimseyi yönlendirmek değil sadece düşüncemi paylaşmak.
Bana göre 77-78 bandı ve üstü olan bütün herkes kalbinden geceni rahatça yazmalı.
Bazı iller geçmişte çok düşük kapattı hemen oraya yüklenelim gibi bi algı var. Bursa olayında olduğu gibi.
Şimdi de alım sayısı fazla olan İstanbul üzerine panikle saldırma görüyorum.
Tekrar bi Bursa ve Antalya vakası yaşamayalım insaallah .Çoğu il 76 bandında kapatacak bence max bir veya iki il 79-80 görür zor bir ihtimal.
-
@yorgunsavaşçı hocam 74 puanı olanın sıralaması kac
-
@thorstein-veblen Hayır, mülakatta elendim
-
@no33 kusuruma bakmayın valla bir arkadaşa bütün süreci anlatayım diyince benim kafa oraya gitti.
-
Dostlar kimse sormamış ama bu derslerin soru dağılımı nasıl oluyor bilen birileri yardımcı olsa ?
-
@thorstein-veblen 1-2 tarih 3-4 isletme iktisadi alan grubundan 20-25 arasi degismektedir.
-
@thorstein-veblen Önemli degil. Mülakata kadar gelince bütün süreç yaşanmış oluyor
-
Arkadaşlar bu 3 il tercihi durumunda sistem nasıl işliyor bilen var mı
-
3 il tercihine izin veriyorlar mı ki ? herkes neden bunu soruyor ? ha bence verilmeli bu kadar merhametsizlik olmaz. herkes panik halinde çünkü. bu i.i.b.f ye yapılan zulumu timur yıldırım beyazıd a yapmamıştır.
-
@morand seçimin 2. Tura kalması durumunda il tercihi ve sayı artırımı için etkinlik yapılması düşünülüyor
-
@morand hocam öle bi durum hiç olmadı biz diyorz ki tek il yerine 3 il tercihi şansı elde edebiliriz
-
- 8 ile kayseri ve Aydın arasinda gidip geliyorum. Düşünceniz neler arkadaşlar?