2018 Gelir Uzman Yardımcılığı ilanı
-
Arkadaşlar şimdi elinizdeki mouseları sessizce yere bırakın Korkmayın yahu 18 referans yazıp araya bir ton insan koyup atanamayanlar var.
-
Tahmin
En yüksek kapatacak il 80,29
En düşük kapatacak il 76,11 -
@duymhuyguy makas bşraz dar gibi geldi bana kardeşim ama tahmin adı üstünde Vesselam
-
Arkadaşlar 76.4 puanım sıralamam 8831 bana gelirmi biryer ilk deneyimim olucak yardımcı olursanız sevinirim. Malatya filan düşünüyorum konya eskişehir imkansız gibi ne dersiniz. Mesajlarınızı bekliyorum
-
@duymhuyguy bu kadar küsüratli tahmin masallah hocam neye gore aceba
-
@meminerd Konya bilmem de Eskişehir aklından bile geçirme derim.
-
@duymhuyguy ey=79,44 Ed=75,13
-
lise giriş ve mezuniyet bilgilerimizi nasıl bulacağız
-
@atanamayanfani_ osym aday işlemleri eğitim bilgilerinde yazio
-
Arkadaşlar başvuru sorasında çıkan sıralama genel mi il bazlı mı ?
-
@grundig genel hocam 1348 yazıyordu sanki
-
Referans kısmına ne yazacağım diye merak edenler; gidin bir cami imamını, yahut muhtarı, yahut herhangi bir okuldaki öğretmeni, yahut bir devlet dairesindeki memuru yazın. Nacizane tavsiyemdir, referans olayına da hak hukukmuş gibi bakmayın GUY'la ilgili. Çünkü herkese referans yazma hakkı verilmiş ve bu referansın amacı diğer adayları elemine etmek için değil, güvence için. Kimse iki dakikada kimseyi tanıyamaz. Hepiniz sosyal insanlarsınız, en azından öyle olmalısınız çünkü fıtrat bu. Hepinizin iyi ilişkileri olduğu kişiler var. Benim gibi yoksa da gidip konuşun herhangi bir memurla. Nacizane tavsiyemdir, referansın ne zaman boku çıkar; ayılar dayı edildiğinde, üst rutbeli tanıdık vasıtasıyla öne geçmek için çabalandığında.
-
Referans kısmına gidin bir cami imamını, yahut muhtarı, yahut herhangi bir okuldaki öğretmeni, yahut bir devlet dairesindeki memuru yazın. Nacizane tavsiyemdir, referans olayına da hak hukukmuş gibi bakmayın GUY'la ilgili. Çünkü herkese referans yazma hakkı verilmiş ve bu referansın amacı diğer adayları elemine etmek için değil, güvence için. Kimse iki dakikada kimseyi tanıyamaz. Hepiniz sosyal insanlarsınız, en azından öyle olmalısınız çünkü fıtrat bu. Hepinizin iyi ilişkileri olduğu kişiler var. Benim gibi yoksa da gidip konuşun herhangi bir memurla. Nacizane tavsiyemdir, referansın ne zaman boku çıkar; ayılar dayı edildiğinde, üst rutbeli tanıdık vasıtasıyla öne geçmek için çabalandığında.
-
Provokasyon ve terbiyesizlik nedeniyle kaldırılmıştır.
-
@ltfye sayı bir hayli az sanki . Sona doğru ne olur acaba.
-
@duymhuyguy benim puan 80.29 acaba ben mi sonuncu olarak giriyorum:)
-
@tahkikat keske herkes senin gibi bakip sadece bir memur muhtar vs bir sey yazmak ile yetinse ama bunun boyle olmadigini ve hatta gib hic hic boyle olmadigini biliyoruz,oraya ne yazacagimiz cok muhim degil bence,mulakata kalinca kimin dayi ne bulacagi onemli,bunu boyle soylemek istemezdim ama malesef aci gercegimiz bu
-
Oradaki başvuru rakamının puanlar ile alakası yok ya, sınava başvuran x. Ci kişisin manasında
-
Bir kişi de soruma cevap verse insallah2017 ve 2015 ı ayrı ayrı nasıl seçerim?girdiğim sınavlar için soruyorum
-
@mucize2301 Ctrl tuşuna basılı tutarak yılları seçiniz.