2018 Gelir Uzman Yardımcılığı ilanı
-
@morand Son değişiklikleri başka yerlerden okursanız alın tabi.Zaten erken seçim beklenmediği için neredeyse hiç bir kaynakta yok.
-
@shanks farklı kaynak ne alabilirim ki var mı öneriniz ? guy a yönelik. 4t guy felan aldım. onun dısında var mı tavsiyeniz.
-
@morand Başka çok var ama geneli kötü.Bunun yanına konuda çalışırsanız yeterli.
-
@morand ben kpss icin pelikan yayinlarinin Esas adı altinda ders ders denemelerini aldim sorulari gayet guzel geldi bana birkaç zorlayan soru koyulmuş aralara ama sizin icin iyi olacaktır
-
@olursaolur sipariş verdim şimdi
-
@morand eyvallah kardesim kolay gelsin simdiden
-
@olursaolur geçen yıl pelikan denemelerinin hepsini çözdüm 85-100 arası netlerim vardı kpssde 83 çıktı haberiniz olsun gerçi geçen yıl biraz değişikti iktisatı ondan kaynaklı oldu çünkü iktisat haricinde diğerleri aynı hemen hemen
-
@2iki 83 nete kac puan aldın hocm
-
Arkadaşlar kitap siparişi yapabileceğim en iyi site hangisi
-
@lamıcimiyok kitapyurdu , pelikan , pegem , kitapseç bunların hepsi iyidir 3 5 gunde gelir kitaplar
-
ARKADAŞLAR İMECE Mİ ADEM KILIÇ MI BUNLARIN İKİSİ HAKKINDA DA Bİ FİKRİM YOK TEK KİTAPTAN HAZIRLANMAK İSTİYORUM ÖNERİNİZ NELER BUNLAR DISINDAKİ KAYNAKLARIDA ÖGRENMEK İSTERİM
-
@dinatele Kardeşim kitap alayım deme. Paran cebinde kalsın. İmece pdf şeklinde zaten. Fotokopisini çıkart. Konu tekrarı ile beraber çöz. Zaten her yıl benzer soruların çıktığını göreceksin.
-
Imece mi adem kilic mi ? Her guy sinavinin banko sorusu. Arkadaslar bu iki kitabi ezberleyip girdiginiz guy sinavlari geride kaldi artik. Bunlardan cok az soru cikiyo . Kpss kaynaklarindan calisan kazanir benden demesi. Son guy sinavi zorluk olarak eski sinavlarina taş çıkarır. Format kpss ye dogru gidiyor. Hasılı , Her sinava özgü kaynak almaktan vazgeçin .
-
Arkadaslar biri beni guy yedekler e etiketleyebilir mi basligi bulamadim
-
@shady1 HOCAM ZATEN KPSS ODAKLI CALISTIM KONULARA İÇİM RAHAT ETMESİ LAZIM ENAZINDAN BİRİNİ CÖZMEEDN GİRERSEM EKSİK HİSSEDERİM
-
@dinatele o zaman ademi çöz derim bi de küçük harflerle konus korkuyorum
-
@shady1, içinde söyledi: 2018 Gelir Uzman Yardımcılığı ilanı
Imece mi adem kilic mi ? Her guy sinavinin banko sorusu. Arkadaslar bu iki kitabi ezberleyip girdiginiz guy sinavlari geride kaldi artik. Bunlardan cok az soru cikiyo . Kpss kaynaklarindan calisan kazanir benden demesi. Son guy sinavi zorluk olarak eski sinavlarina taş çıkarır. Format kpss ye dogru gidiyor. Hasılı , Her sinava özgü kaynak almaktan vazgeçin .
bunlarda cok az soru cıkmıyor.en son sınavda imeceden 80 soru aynı cıktı zaten
-
@yavuzçağrı KARDEŞİM PDF SİNİ CIKARTINCADA HEMEN HEMEN AYNI FİYATA GELİO BİDE BEN ESKİ TOPRAK MİSALİ KİTABI ELİME ALMADAN BECEREMİYORUM
-
@morand 78 kardeşim gyk çok düşük ama 40-45 civarı
-
@2iki iktisat olaydı geçen sene