2018 Gelir Uzman Yardımcılığı ilanı
-
@shady1 cikmis sorularla hiç uğrama soru sistemi çok değişti
-
@shady1 capslock acık kalmıs pardon
-
@deepblue 80 değilde 60 olsun hadi.
-
muhasebede monografi çözsek test tekniğinden uzakalaştırır mı sizce?
-
@toranj ilhan kılıçın kitabındaki monografiye baktım hocam vmy sınavı için olurda sıralamaya kalırsak diye. Sınav süresi 4,5 saat diyor soru 5 sayfa çözümü 12 monografi çözen aslında yer yutarsın da hem vaktini aşırı alır hem de test sınavlarda hesabın kaydını değil işleyişini veya grubunu bilmen lazım pratik oluşturmak için aslında bunları monografi de de biliyorsun ama farklı bir mantığı var. Eğer aynı sizde vmy için ikisininde halledeyim derseniz 5 10 tane falan monografiye birkaç gün ayırıp daha da üstelemeyin kaz ararken tavuktan olmayın derim gene test mantığı üzerinden devam edin derim.
-
@shanks, içinde söyledi: 2018 Gelir Uzman Yardımcılığı ilanı
@shady1 cikmis sorularla hiç uğrama soru sistemi çok değişti
Ben de onu diyorum hocam çıkmış soru sormuyolar diye zaten
-
@deepblue, içinde söyledi: 2018 Gelir Uzman Yardımcılığı ilanı
@shady1, içinde söyledi: 2018 Gelir Uzman Yardımcılığı ilanı
Imece mi adem kilic mi ? Her guy sinavinin banko sorusu. Arkadaslar bu iki kitabi ezberleyip girdiginiz guy sinavlari geride kaldi artik. Bunlardan cok az soru cikiyo . Kpss kaynaklarindan calisan kazanir benden demesi. Son guy sinavi zorluk olarak eski sinavlarina taş çıkarır. Format kpss ye dogru gidiyor. Hasılı , Her sinava özgü kaynak almaktan vazgeçin .
bunlarda cok az soru cıkmıyor.en son sınavda imeceden 80 soru aynı cıktı zaten
Son sinava girmesem inancam dostum
-
@shady1 ya Alican hocanın hazırladığı soruları cozeyim dedim kafa gitti.Insana sorar gibi sormuyor 20.5 net yaptim zamanım olsa en az 27 olurdu yinede onun sorulara bakınca beceriksiz hissediyorum
-
@shady1 o zaman girmemişsin.yada girdiğimiz sınav aynı sınav değil.80 soru aynıydı
-
@herhangibiri gelmez 90 üstü almanız gerekirdi.
-
@deepblue hocam 80 değilde 60 ı aynı olsun hadi ya, olmadı 50si olsun. Yarıya yarıya çıkmış sorulara bak gir çöz imece yi gir geri kalanını da zaten seçici olan kısım o sen a dersin ben b derim artık hangimizin kısmetindeyse ne de olsa yanlış doğruyu götürmüyor yüzde 25 şansın var kafadan.
-
@fagam91 sen hayırdır aklınca bana mı laf sokuyon ? Taban puanlar bu sene yüksek olunca görüşürüz
-
@deepblue Hocam sen yanlış sınava girmiş olmayasın
-
@shanks, içinde söyledi: 2018 Gelir Uzman Yardımcılığı ilanı
@deepblue Hocam sen yanlış sınava girmiş olmayasın
Haha
-
@onuktekin Allah razı olsun
-
@shanks sınavı kazanıp şu an guy olduguma göre demekki yanlış sınava girmemişim komik cocuk
-
@mucize2301 Sizden razı olsun hocam. Bir tane defter notu paylaşıldı o daha iyi gibi geldi hocam.Ona da bakın isterseniz.
-
@onuktekin nerden bulabilirim hocam
-
@fiscaldrag, içinde söyledi: 2018 Gelir Uzman Yardımcılığı ilanı
Yasin Çoban'ın kitabı ve çıkmış soruları baz alarak zamanında oluşturduğum, özet niteliğinde bir İşletme İktisadı notu. Umarım bir faydası dokunur, başarılar arkadaşlar.
Buyurun hocam @mucize2301
-
@onuktekin @fiscaldrag Allah razı olsun çokkkkkk teşekkür ederim başarılar dilerim