2018 Gelir Uzman Yardımcılığı ilanı
-
@bg2603 teşekkür ederim
-
@kpss01 rica ederim insllh Allah herkesin gonlune gore verir
-
@bg2603 hocam sizin önünüzden nasıl 1500 kişi gidiyor ya benim sıralamam 6097 ama şuan 5600 oldu
-
@bg2603 orda merkezi atama ile atananları mı gösteriyor sadece. merkezi atamadan bahsediyor çünkü dikkatli okursanız ?
-
@jkeynes valla hocam p48 turunu isaretletiosa o puanla olanlari mi gosteriyor yoksa sadece merkez mi bilemiyorum ben sadece haber vermek istedim yani kimse konusmadi bende soleme geregi duydum belki ise yarar diye benim onumden 1500 kisi gitmia mesela 1500 kisilik merkezi atama mi oldu p48den o yuzden sectigin puan turunu cikario diye tahmin ediyorum bilen biri varsa aydinlatsin benim tahminim bu
-
@kpss01 Benim önümden 3400 kişi gitmiş bende anlamadım ilk 1000 içine girmişim
-
KPSSP48 Puan Türünde 81,80447 puan ile İŞLETME / İŞLETMECİLİK, ÇALIŞMA EKONOMİSİ, ÇALIŞMA EKONOMİSİ VE ENDÜSTRİ İLİŞKİLERİ, DENİZ İŞLETMECİLİĞİ VE YÖNETİCİLİĞİ / DENİZ İŞLETMECİLİĞİ VE YÖNETİMİ / DENİZCİLİK İŞLETMELERİ YÖNETİMİ, EKONOMETRİ, HUKUK, İKTİSADİ PROGRAMLAR, İKTİSADİ VE İDARİ BİLİMLER PROGRAMLARI, İKTİSAT, İSTATİSTİK, İSTATİSTİK VE BİLGİSAYAR BİLİMLERİ, İŞLETME BİLGİ YÖNETİMİ, İŞLETME EKONOMİSİ, İŞLETME EKONOMİSİ VE FİNANS, İŞLETME ENFORMATİĞİ, İŞLETME MÜHENDİSLİĞİ, İŞLETME-EKONOMİ / İŞLETME-İKTİSAT, İŞLETME-MALİYE, KAMU YÖNETİMİ, MALİYE, MALİYE-MUHASEBE, ULUSLARARASI TİCARET VE LOJİSTİK, ULUSLARARASI TİCARET VE LOJİSTİK YÖNETİMİ, ULUSLARARASI TİCARET VE PAZARLAMA, ULUSLARARASI TİCARET, LOJİSTİK VE İŞLETMECİLİK, ULUSLARARASI, İKTİSAT, İŞLETME PROGRAMLARI alan(lar)ında 2666. sıradasınız
-
Cunki bi suru puan var p3 desen p3 puanin gelio ordan atananlari cikario p48lede o puanla atananalari merkez kismina takilmaya gerek yok bence
-
Yazmayı unutduğum bölüm var mı ne var ne yok ekledim biraz ama
-
@shanks ahahah hocam valla ben muhendislik bile yazmisim dusunun sonra kabul etmedi cikardim ole hesapladi
-
@bg2603 Oda iyimiş önümde 1000 kişi gitmesi şaşırtmaz 300 sgk 2000 guy falan normal aslında
-
@shanks aynen hocam 1 kisi bile kar yani ben mutluluktan uctum cunki bende korkanlardanim
-
@fernando-reges o nasıl oluyor ya herkesin önünden o kadar kişi giderken bende neden sadecee 400 kişi gidiyor
-
@kpss01 Ne kadar yukardaysan o kadar az gider
-
@shanks onu biliyorum ne kadar yukardaysam o kadar azalır giden sayısı ama diğer arkadaşla aramaızda 1000 kişi var onun önünden 1500 kişi gitmiş ama benim önümdwn sadece 400 kişi yani onun önünden gidenlerinden benden düşmesi gerekmiyor mu
-
@kpss01 forograf nasil atiliyor burdan gonderiyim
-
@kpss01 Acaba eksik mi seçtin
-
40 tane program ekledim 3200 oldum yok ya bundan düzgün bir hesap çıkmaz ama önden giden çok kişi var güzel bir gelişme oldu
-
@shanks olabilir hocam dikkatli bakin iibf bolumlerin hepsini secim foto yuklemeyi bilmiyorum yoksa yollardim
-
@fernando-reges zaten %100 çıkmaz ama fikir veriyor