2018 Gelir Uzman Yardımcılığı ilanı
-
@kpss01 benden de p47de 300 kisi p48de 500 kisi gitti
-
Gencler bence yanlisiniz var merkezi atama diyor orada. Merkezi atamayla yerlestirenlerde gosterilsini isaretleyince siralama ayni cikiyor.
-
Mantıklı olan p48 seçince , merkezi atamada atanıp da p48 olanları çıkarıyor galiba
-
2445 sıralamadan p48 ile 1805 e kaymış gösteriyor bendede 40 tane seçtim.
-
@manu1905 inşallah sizin çıkan sonuçlar doğrudur çünkü benim ekrana göre kimse bi yere gitmemiş herkes yerinde duruyor
-
Arkadaşlar ben bolumleri sece sece siralamama yakın bir siraya ulastim gece gece yanlis alarm.
-
Az daha isaretlersem kendi sirami da gececem ben yatiyorum :))
-
@kaimoğlan aynen hocam bende de kendi sıralamama 100 kişi falan kaldı
-
@kpss01 Mantigini kavrayamadim siralamamizi biliyoruz zaten benim de 50 kisi kaldı. Arada uc bes ufak bolumdur onlar da
-
Benim sıralamam 10000 lerdeyken önümden 500 küsür kişi gitmiş görünüyor daha yüksek sıralamalarda daha fazla kişi gittiğini yazanlar var bi mantık hatası var sanırım ya da bi şeyi yanlış yaptım ben
-
@hayal9 öğretmenler için geçerli bi sistem kendi bölümünü işaretliyor sadece orda ösym kendi yaptığı atamaları düşüyor bizimle pek alakası yok atanan guyları vs çıkarmaz bence bu sistem
-
Burda bu puana şu bu gelir mi diyen ve ne yapacağını bilmeyip baskasinin akli ile hareket etmeye calisan KORKAK arkadaşlar kusura bakmayın ama korkak dedim haktır oturun dusunun geçmiş yılda 3 kez girdim guya Puanınız belli hele yüksek alanlar burda iyi olan insan kadar kötü olup spekülasyon yapan da çok adam burda ben ve su bilmem kim şu ili yazicaz diyor adam korkup kaçıyor aklınızi başınıza alın defalarca guy sınavı öncesi böyle şey olup o kadar emek verdikten sonra pişman olup ağlayan çok oldu otur düşün gonlunden geceni yaz sonra ağlama o kadar emek verdin yazık günah sen ağladığında kimse yanında olmicak karar senin olsun ki ya Nasip dersin aç bak yıllara ki o puanlar nasıl spekülasyon ile kaçış lar ile nasıl da dalgalanmis son olarak Allah yardımcımız olsun
-
79-80 puanla İstanbul'dan korkuyorum diyenin samimiyetine güvenmiyorum.
-
@tony-montana samimiyetine güveniyorum da bilgisine güvenmiyorum ben de, o yüzden insanları puan-sıralama konusunda bilgilendirelim herkes bilinçlenirse sürprizler en aza iner arkadaşlarım.
-
@jkeynes 3800 den 1864
-
@eliff 3800 den 1864 e düşürmüş sıralamayı ama bizim alanla ilgili tüm dersleri de işaretledim gerekli gereksiz
-
Neye göre değişiyor sıralama
-
@eliff oradaki sıralama gerçek mi bilmiyorum ama bildiğim bişi var ilk binin neredeyse 3/4ü boşalmış durumda.
-
40 bölüm seçtim sıralamam gerçekte 8713 sistemde 5295 çıktı umarım gerçektir ama pek inanmıyorum
-
@gozde41 Hocam sıralama düşmüyor. Ben kendi siralamama cok yakın bir sayıya ulaştım. Bu sadece bölümler bazındaki siralamayi gösteriyor. Örnegin işletme bölumunde kacincisin ya da kamu yonetiminde kacincisin gibi.