2018 Gelir Uzman Yardımcılığı ilanı
-
Dguy/guy için uluslararası iktisat dersini katalaksiden (145 sayfa) mi çalışmamı tavsiye edersiniz ders notlarından mi
-
@ridvan Evet dediğiniz gibi. Çok zor bir ihtimal olarak en son aşamada puanlar eşit olursa, ilanda yazan durum geçerli olacak : "Asil ve yedek listelerinde sıralama yapılırken, adayların giriş sınavı puanının eşit olması
halinde, yazılı puanı yüksek olan adaya, yazılı puanının da eşit olması halinde, KPSS (A) P48 puanı yüksek olan adaya öncelik tanınacaktır." -
Tuğrul hoca sıktı artık sabah akşam siyaset insanlar iyi bir yerlere gelmek için gece gündüz ders çalışıyor insanları siyasete çekip hayatları ile oynamamalı bence attık. Herkes tek bir şeyi savunacak diye birşey yok. İMECE gibi bir kaynağı biz İİBF li gençlere kazandırdığı için teşekkür ederim ayrıca ama lütfen gençleri siyasete bulaştırmayın insanlar iş derdin de bizene ya ülkeyi kim yönetirse yönetsin adaletli davransında hayırlı olan kimse o gelsin ülkenin başına.
-
@senyoraj02 twitterdaki kapak fotoğrafı ‘ünlü değiliz ama illaki duymuşsundur’ sözü ne kadar boş bi adam olduğunun kanıtıdır. işi ona buna yağ yakmak. 50 yaşındaki adamın uzman olmasını istemek ne kadar akla uygun ? Bomboş bir adam kusura bakmayın, sözüne aldırış etmeyin. İmece de kullanmayacağım, samimi olmayan hiçbir şey, hiç kimsenin hayatımda yeri yok.
-
@fernando-reges Hocam askerlik durumun nedir bilmiyorum ama bilgin olsun benim e devlette yazan tecilim bu ayın sonu. İlan geldiğinde Maliye Bakanlığının sınav işleriyle ilgilenen bölümüne sordum durumumu.
Başvuruda, sınavda veya mülakatta askerlik durumumuzun bir önem arz etmediğini, eğer atama gerçekleşirse; o anda tecilin olması gerektiğini öğrendim. -
@borcdeflasyonu Teşekkürler hocam yardımınız için ben yapalı 1 yıl oldu.Aynen problem olmuyor askerde tek sorun düzenli ders çalışabilmek.Ama atanırsanız o motivasyonla askerliği de yersiniz başarılar:)
-
@senyoraj02 beni engellemişti twitterdan, eleştiriye tahammülü olmayan, yağcı, yalaka, boooomboş biri
-
@walras12 Hocam herkes istediği görüşü savunabilir buna saygımız sonsuz ama biz KPSS A grubana hazırlanan insanlarız üst kurullarda görev alacak insanlarız tarafsız olamamız gerekir. Siyasetten uzak durmak en iyisi bize ne ya kim kazanırsa kazansın adaletli bir sistem gelsin ülke için hayırlı olan gelsin. Hakkımız olan yerlere gelebileceğimiz bir sistem getirilsin sadece başka bir beklentimiz yok zaten. Haklarımız mülakatlarda yenmesin.
-
@senyoraj02 olması gereken o da şimdi kimse öyle değil hocam görünen köy kılavuz istemiyor malum.
-
2,tur da yalan oldu gibi
-
bu Adil Gür'e söyleyelim de bize de bi guy anketi yapsın başka türlü olmayacak
-
Arkadaslar guy u begenmeyenler meslegi sorunlj bulanlar ya da kucuk bulanlar vs ne derseniz iste lutfen basvuru yapmayin da bizim gibi yillardir issiz olanlarin yolu acilsin siralamasinda tereddut edenler refaha ersin,ahkamini kestiginiz kadar ic acici durumda yok ne ilan geldi ne de gelen ilanlarin sayisi tatmin etti onca insan yillardir issiz,tabi birde mulakat adaletsizligine hic girmicem,gumruk zor memuriyet misal ama olsa gule oynaya gidecem,bu sebeble guy bana mukemmel meslek,begenmeyen sinavina gitmeyecek olan kazansa yapmayacak olan basvurmasin lutfen madem o kadar elestirilio durust olun biraz.
-
@shanks hep yandaş kanalları , haber sitelerini takip etme .)
-
@furkanbey İnş 2. tur gelse bizim için iyi olur
-
@shanks müsterih olun. hile hurda , çalma çırpma yapmazlarsa 2. tur garanti.
-
@furkanbey duyum mu var
-
@busonolsun bu zeka testini geçebiliriz diye düşünüyorum. umutluyum
-
@furkanbey heyecanla bekliyoruz
-
@furkanbey hocam seçim bitti ya nerdeyse hala umutlu musunuz
-
@ucanbalon açılan sandık demek sayılan oy demek değil sayın uçan balon. memleketin kurumları sandığımız kadar şeffaf değil. anadolu ajansı hiç değil