2018 Gelir Uzman Yardımcılığı ilanı
-
@madxd :):);)
-
@furkanbey biz geçtik,ya siz?
-
Arkadaşlar burası siyaset meydanı değil. Seçimi asla, buraya tartışma konusu olarak taşımayın herkes adına ricamdır.
Saygılar
-
@madxd umarım geçmişsinizdir. 7 liraya dayanan benzin varken konvoy yapanlardan değilsinizdir -üstelik sonuçlar kesinleşmemişken-
-
@furkanbey polemiğe girmeyeceğim,sana saygı duyuyorum,kime neye veriyorsan ver,fakat kimsenin zekasına saygısızlık edemezsin o hoşuma gitmedi ondan yazdım,yazmak niyetinde değildim ama tutamadım.meramımı dile getirdim.
-
@madxd Siyaset bir yana da ikinci tura kalmaması sayı %100 artmayacak demek benim puanım iyi ama risklilerin durumu fena oldu.
-
@shanks dostum o,işin ayrı bir vechesi,fakat ne ikinci tura kalsaydı sayının artacağı %100 idi,ne de ilk turda geçti diye %100 armayacak,o planlanan çaba yine gösterilmeli.
-
@madxd Valalha ben çaba falan göstermem artık yırtındık ağladık ilan verdik tweet attık olmadı zaten memuriyeti bitirecem diye adam daha da vermez bu yine iyi günlerimiz seneye 500 gelirse öpte başına koy.
-
@fernando-reges 4400 sıralamada ben de var,yakınız baya
-
@shanks hayırlısı olsun..
-
@fernando-reges bizim sıralamalar rahat bi aralıkta mı sence dostum ne diyosun 4000-5000 arasına
-
@oligopol hocam ne kadar toplandı paramız
-
@hipokrat Rasyonel bakarsak o sıralama 2 sınav görür gibi dostum
-
@fernando-reges bi sonraki guy dan da bahsedyrsn sanırım dostum değil mi?inşallah herkesin hakkında hayırlısı olsun
-
Arkadaşlar biraz konu dışı ama diyelim ki 2018 kpss den sonra herhangi bi kurum alıma çıktı ve 2017 2018 kpss puanıyla alım yapacak bu durumda sıralama nasıl oluyor ? Önceki yıl puanı olan adayın bir önceliği/ayrıcalığı oluyor mu ? Bilen arkadaşlar yardımcı olabilir mi ?
-
@hipokrat Dguy için dedim dostum fazla zorlamazsa tabi.Kpss sonrası bu puanlardan medet umulmaz bence kpss'yi ihmal etme.Dediğin gibi hayırlısı olsun şu konjonktürde çok kişi kurum sınavı görmeyi hakediyor
-
@bad1905 Puanı yüksek olan öne geçer hocam
-
@fernando-reges eyvallah kardeşim , iyi çalışmalar
-
Dunku hazirlanan puan anketinde aralıkları hesaba vurdugumuzda istanbulu tercih edecek adayların 4 te 3 ü 78 ve uzeri puana sahip şu anlık durum onu gosteriyor. Umarım dogru sonuçlar ortaya çıkar
-
@alfredmarshall ankete katilim ne durumda peki su an oy kullandim 159. Kisi olarak belki en az 5000 insan basvuracak (ki bence daha fazla)sadece akil karistiyor anketi yapanin emegine saglik umarim katilim fazla olur ama bence baz alinmamali