2018 Gelir Uzman Yardımcılığı ilanı
-
@taylor ben hic imece almadim gormedim de hocam adem kilic in iktisat aciklamalari guzel diger derslerde de idare eder iste
-
@duyguuu37 sagolun hocam
-
muhasebe ticari matematik 1 tane mı soru gelıyor ? ve nasıl zor mu onceden gıren arkadaslar
-
O değilde bayram öncesi herkes yollara düşecek istanbuldan nasıl çıkıp sınava yetişicek bu millet
-
@kpssa34 İstanbul için hızlı tren 10 numara olurdu ama uygun saat yok..En mantıklısı 1 gün önceden gitmek hocam.İlla günübirlik gidecekler varsa bileti biraz erken almalı..Erken varırsanız otogarın üst katında dinlenirsiniz
-
@fernando-reges çalıştığım için sorun işte uçak bileti alıcam mecbur
-
@morand çok kolay seviyede çıkıyor basit faiz sorusu mesela. Şıklardan bile yapılır
-
@i̇lanbekleyenbiri eyw hocam 1 tane cıkıyor di mi. birde uluslararası ıktısat 3 tane mı ? ona vakıt harcamayı dusunmuyorum da . yabancısıyım cunku bosa kurek cekmek gıbı olur
-
@morand ua iktisat net bi sayı veremem 3-4 tane genelde
-
@morand cikmis Ua sorularina bakman yeter guzel kardesim ayni sorulari çevirip çevirip sunmuşlar
-
Sınav giriş belgesini görüntüleyebildiniz mi arkadaşlar??? Telden göremedim ben
-
@zeyno5454 evet bilgisayardan bakin,ben dguy u telden bakmistim eksik goruntulenmisti telefonda sorun oluyor galiba
-
@duyguuu37 cok teşekkür ediyorum
-
Keşke şu sınav bayramdan sonra yapılsaydı tam bayrama denk geldi. Bilet bulmak sıkıntı gidiş bileti buldum ama ankaradan dönüş bileti bulamadım.
-
@david20 gercekten mi hic donus bileti bakmadim hocam iyi dediniz
-
@david20 yalniz simdi bilet alsak sinav tarihi degisir kesin oyle de sansliyiz iibf olarak
-
@duyguuu37 hocam aslında 15 yaş 15 yaşın doldurulmuş olmasına takılarak soru hazırlamışlarsa izinle rızaya da takılmaları gerek. çünkü kanunda velininin rızası vesayet dairesinin izni der. bence sıkıntılı bi soru
-
@toranj zaten şık da velinin rizasi idi hocam kucugun rizasi hakimin menfaat gormesi ve 15 yasinda olmasi şıkkı vardi makamin izni şıklarda yoktu
-
Arkadaslar bu sinav tarihi ertelenmez degil mi,yani otobus bileti alacagim cogu da dolu,rezervasyon da yapilmiyor bayram araligi maglum ne dusunuyorsunuz
-
arakadaşlar adem kılıç sorularının pdf halini bulabileceğim bir yer var mı ?