2018 Ziraat Bankası Uzman Yardımcılığı ilanı
-
@2iki ama tek il seçimi var bir ilin 1 kişi alması yüksek kapatır anlamına gelmez belki 60la kapatır belki de istanbul 75le kapatır belli olmaz hiç en son guy alımından da görüyoruz işlerin nasıl işlediğini kim nereyi tercih ettiğine göre değişir tahmin yapılamaz.
-
@2iki ama 90 doğru ve üzerinde olan her türlü mülakata kalacaktır diye tahmin ediyorum.
-
@2iki 90 doğru da 75 puana tekabül eder.
-
Katılım hakkında bir şey söyleyemem ama sabahki sınavda barajı geçen çağırılır diye düşünüyorum zaten alımın 4 katı mülakata çağırılıyor.
-
Bu sene sorular bana göre gerçekten zordu matematikte bile mantık sorularını kafam almadı sorun bende mi bilmiyorum ama bi kaç tanıdığım da yapamamış salladım direk zaten
-
Cevaplar ne zaman açıklanır bilgisi olan var mı
-
@osmanozcan 3 kati degil mi cagrilan hocam
-
@fernando-reges hocam banka sinavlarinda hic sorularin yayinlandigina denk gelmedim oyle bir sey mi var
-
@duyguuu37 hayır 4 katı
-
@osmanozcan dogru hocam haklisiniz halk bank da 3 kati idi o geldi aklima tesekkur ederim en azindan beklentim artti
-
@duyguuu37 ben biraz şans olarak da görüyorum çünkü yanlış doğruyu götürmüyor ortalama düzeyde yapıp şansı yaver gidenler elbet tuttururlar
-
@duyguuu37 Doğru diyorsunuz Ptt açıklanınca gaza geldim sanırım:)
-
Arkadaşlar öğleden sonraki sınav için yatırım ve portföye başvuru yapan var mı katılıma değil.
-
@osmanozcan hocam bende boyle dusunuyorum ben 2 şıkka indirip de hep yanlisi bulan bedbahtlardanim en cok da ceviri yapmaya calisirken birileri atarak tutturdu ise ingilizceleri uzulurum
-
@alika28 ben hocam
-
@duyguuu37 15 kişilik alım kaça düşer ki acaba zurnanın son deliği burası öyle zannediyorum ki:)
-
barajın düşme ihtimali var mı?
-
@alika28 hic fikrim yok hocam basvuruya dair tahminimiz olsa burada bir tek sizi gordum katilim icin girmeyen
-
@alika28 yatırım var. Bi anda yürek yedik yazdık
-
@byteks1 3 kisi olduk galiba valla hocam risk almam gerekiyordu bende yatirim yazdim gorecegiz bakalim