13 Ağu 2018 17:49

@economicus hocam inşallah hakeden mülakata kalır o heyecanı yaşar demişsiniz. Bu söylem beni hayal kırıklığına uğrattı. Bir önceki mesajımda da belirttim böyle bir olay varsa eğer bu kişilerin yanında bahsettiğiniz gibi hakedip mülakata kalacak arkadaşlar olacak merak etmeyin ama mülakat esnasında zaten tırpan yeme olasılıkları çok yüksek. Böyle mülakat heyecanı olmaz. Bu iddiaların doğru olduğu varsayımı altında Kazanılamayacağı ihtimali yüksek bir mülakat hiçbir bünyede heyecan yaratmaz en azından bende öyle. Bu iddialara biraz daha ciddi bakmalıyız, kamuoyunda farkındalık yaratmalıyız, alışmamalıyız hocam alışmamalıyız, normal bir şeymiş gibi davranmamalıyız. Bu çok ciddi bir iddia varsa böyle bir şey bunu şiddetle dile getirmeliyiz. Bunun normal bir şeymiş gibi kanıksanması ve kabul görmesi vicdanımı aşırı derecede rahatsız ediyor.

Buradan tüm arkadaşları bu sınavın tertemiz bir sınav olduğu sonucunu alıncaya kadar mücadele etmeye ve ilgili kurum ve kuruluşlar aracılığıyla konunun araştırılmasını sağlamaya yardımcı olması için elini taşın altına koymasını diliyorum. Lütfen lütfen lütfen.