2018 Ziraat Bankası Uzman Yardımcılığı ilanı
-
@roadrunner 15 gün sonra
-
88 dogru bekliyorum ama hata payi koyarak 82 83 dogruya indiriyorum yeterli olur mu sizce cunku benim hesaplarima gore 88 dogru 71.6 puan gibi bir hesap yapmistim
-
sınav açıklandıktan sonra en yüksek puandan başlayarak mülakat listesi ve tarihleri yayınlanıyor. sınav puanı en yüksekten düşüğe göre mülakat tarihleri ilerliyor. geçen sene 100 katılım uzman yardımcısının mülakatı 2 haftaya yayılmıştı. sınav açıklandıktan 20 gün sonra başlamıştı mülakatlar yanlış hatırlamıyorsam
-
@emilsax sabahki oturumu kastediyorsanız rahat 65 puanla kapatır diyorum
-
@emilsax 80 doğru 10 u ingilizce olmak kaydıyla kazanır. Ama ilk sınav için.
-
Katılım bankası geçen sene 71 ile kapamıştı. Bu sene il tercihlerinide göz önüne alırsak 60 lı puanlarla kapatan yerler olacaktır tahminimce.
-
Geçen sene yatırım kaçla kapadı acaba bilen var mı?
-
@hazirlanan Bilgi için teşekkürler hocam
-
@emma 74 diye hatırlıyorum.
-
@roadrunner sabahki oturumdan bahsediyorum hocam
-
@kamuranakkor hocam ingilizcede 9 -10 kesin dogrum var sayi artabilir de 88 dogru da 82 83 e dusmesindeki hata payini alan ve gk gy icin diyorum
-
@kamuranakkor tabi bunu sabah oturumu icin diyorum
-
@onuktekin. Teşekkür ederim
-
@emma rica ederim.
-
@emilsax o zaman mülakattasınız hocam.
-
@kamuranakkor valla cok guzel diyorsunuz ama sonuclari gormeden insan rahatlayamiyor tesekkur ederim guzel gorusleriniz icin
-
Neyi bekliyorlar neden açıklanmıyor
-
@hazirlanan en yüksek puandan başlayıp sıralama yapmıyorlar. İsminizin bas harfine göre alfabetik sırayla mülakata giriyorsunuz. Gecen sene katilim mulakatina girdim
-
Arkadaşlar İngilizce'den 15 doğru toplamda 75 doğru bekliyorum hemen hemen Düzce mülakata kalabilir miyim?
-
@icav hocam katılım sınavında ingilizce nin etkisi ne kadar bilmiyorum. Ayrıca düzceye kaç kişi alacağı da önemli ama ilk sınava girmiş olsaydınız 15 ingilizce ile şansınız daha çok olabilirdi.