2018 Ziraat Bankası Uzman Yardımcılığı ilanı
-
Süreç çok uzadı eskiden banka alımları erkenden sonuçlanıyordu kamunun daralma durumu ziraati de etkiledi herhalde
-
@dibace kaldi 1 gun 3 saat
-
@ultrasfelicita, içinde söyledi: 2018 Ziraat Bankası Uzman Yardımcılığı ilanı
Bedelli basvurusu icin mülakat tarihini bekleyen arkadaşlar bizim is yaş gibi
+1 Ufak ufak bedelli fırsatı kaçıyor gibi.
Bir de kafama takılan bir söylenti var. Bedelliye başvurunca tecilin bozulduğunu ve askerlikle ilişikli göründüğümüz söyleniyor. Malum ilanda da işe alım tarihi itibariyle askerlikle ilişikli olmamak şartı var. Bu konunun aslı astarı nedir net bilgisi olan var mı?
-
@underw Ben de bedelliye başvurdum ve bekliyorum sonuçların açıklanmasını, sonuçlara göre hareket edeceğim. Eğitime denk gelmesi sorun olur mu onu bilmem bence olmaz yine de ama işe almak için sıkıntı olacağını sanmıyorum çünkü bu bir devlet bankası ve bizzat bakan bu konuda '' bedelli askerlikten yararlananlar idari izinli sayılacak'' diye bir açıklama yaptı. Özel bir banka olsaydı da bence sorun olmazdı ve devlet bankasında zaten sorun olacağını düşünmüyorum. Ayrıca benim arkadaşım henüz başka bir bankanın genel müdürlüğünde işe başladı ve ilk söyledikleri şey bedelli askerlik yaparsan seni alabiliriz oldu ve aldılar. Şu anda o da bedelli yapacak. Normalde askerlik şartı arıyorlardı.
-
@job_seeker Ben de başvurmayı düşünüyorum süreyi geçirmeden. Eğitime denk gelmesi konusunda dilekçeyle başvuru yaparak celp dönemini erteletebileceğimizi veya başka bir çözümle o sorunu aşabiliriz gibi geliyor ancak forumdaki bedelli başlığında işe alım sürecinde askerlikle ilişikli görünmek konusunda söylentiler görünce aklıma düştü net bilgisi olan var mı diye buraya da yazmak istedim.
Söylentiler burada: https://forum.tercihiniyap.net/topic/3009/bedelli-askerlik-2018/758?page=38
-
Yarına guzel haber gelme ihtimali var mıdır?
-
İçimden 6 kasım geçiyor
-
Açıklandı sanırsam
-
7 kasımda ankaradan katılım genel müdürlüğe gidecek olan var mı? Bi de fatihe gitmek için uçak, tren, otobüs hangisi en uygun İstanbullu arkadaşlar belirtirse sevinirim
-
Açıklandı dostlar hayırlı uğurlu olsun
-
@emilsax, içinde söyledi: 2018 Ziraat Bankası Uzman Yardımcılığı ilanı
Yarına guzel haber gelme ihtimali var mıdır?
Varmış
-
@emilsax bu hafta içinde bekliyorum demiştim
-
@fg94 mulakat adreslerini nerde gördünüz ?
-
@thinkful sağ kısımda yazıyor.
-
@fg94 mobilden girince görünmemış. Teşekkürler.
-
@fg94 uçağı tercih etmeyecekseniz hızlı treni tavsiye ederim,4 saat suruyor Ankara İstanbul
-
Ysk ile aynı gün olan var mı mülakat günü. Tarihlerde değişiklik yaparlar mı acaba
-
@bluephantom Hayır halkbank sınavına da girmiştim ordan kalmış sanırım.
-
@mrvnr61 Anlayamadım hocam.
-
@fg94 trenle git Marmara’yla karşıya geç Sirkeci de inersin 200 metre istasyona