2018 Ziraat Bankası Uzman Yardımcılığı ilanı
-
@gozgoz hocam birimler hakkında bilgi verebilir misiniz?
-
@gozgoz anlıyorum teşekkür ederim
-
@gozgoz tamam çok tesekkur ederim nazik cevaplariniz ve esirgemediginiz bilgilerinizden oturu.
-
@gozgoz genel müdürlük,sube ayrımı hangi subede çalısılacağı eğitim sonrasında mı oluyor?
katılım çalısanları da bankacılık okulunda aynı eğitimi görüyor mu? -
@gozgoz genel müdürlük ve şube de uzman olmanın maaş olarak farkı var mı?
-
@hukukcukişi yok
-
@iktisatçıkişi teşekkürler
-
@iktisatçıkişi vardır diye düşündüm bilen birinin cevaplaması daha iyi bence
-
Ya arkadaşlar ziraat bankasıyla halk Bankası nezman servis görevlisi Sınavı açacak Bilgisi olan var mı? Bekle bekle nereye kadar
-
@hukukcukişi bilmediğimi nerden çıkardığınız girerseniz anlarsınız
-
@iktisatçıkişi neyse yine de teşekkürler hayırlısı hakkımızda
-
@ozge92 ziraat acar mi bilmiyorum ama halkbankasi ekim kasim ya da en gec araliga kadar muf yrdcsi uzman yrdmcisi ve servis gorevlisi ilani
-
Arkadaslar ziraat katilimdan afyonu secen var mi ya da afyondan kac kisi alinacak bilgisi olan birde mühendislik kismindan hic kimseden ses yorum yok lutfen giren arkadaslar da en azindan sinavlarinin nasil gectigini ya da su surecte bildiklerini bizimle paylasirsa hepimiz icin daha iyi olur
-
Günaydınlar, geçmiş yazılara bakamadım da şube için Van yazan var mı acaba? Varsa da yazanlar, netler nasıl bekleniyor?
-
@piko , eğitimin son haftası birimler belli oluyor, katılımın eğitimi bankacılık okulu eğitiminden farklı oluyor, çünkü katılım bankacılığının apayrı bir mevzuatı var
-
@hukukcukişi , genel müdürlük ve şube maaş farkı demeyelim , sadece İstanbul tazminatı var , onun dışında maaşlar aynıdır, hatta performans ücretleri farklılığından şubedeki personel daha fazla kazanabilir
-
@gozgoz merhaba, sizce ziraat neden mufettislik sınavı açmıyor bilginiz var mı?
-
@roadrunner ihtiyacı yoktur ondan açmıyordur, ama gecikmeli de olsa açılır , açıkcası bir de bankalar teftişlerin etkinliğinden ziyade pazarlama ve satış odaklı olmaya yönlendiler, bunu son dönemlerde kamu bankaları da yapmaya başladı, varsa yoksa pazarlama oldu
-
@gozgoz hocam tesekkur ederiz paylasim ve ilginiz icin,bir sey soracagim ben onceki gonderilerde sube mudurlugu icin en az 12 sene demissiniz,ben bunu 7 sene olarak biliyordum yani uzmam yardimcisi icin soyluyorum bunu,siz yonetmelige dayanarak mi soylediniz bunu orada da denk gelmedim ama:)
-
@frederick-taylor hocam duyum mu tahmin mi? Cunku daha yeni uzman yard. servis gorevlisi aldi halkbank.
Tekrar alima cikar mi emin degilim.zaten mulakatindan elendigimden beri icimde yaradir..acsa keske.
Ziraati merak ediyorum.ziraatin kendisi(katilim degil) 4 yildir alima cikmiyor...