2018 Ziraat Bankası Uzman Yardımcılığı ilanı
-
@duyguuu37 4 yıl uzman yrd bekleme süresi, 4 yıl uzmanlıkta bekleme süresi, 3 yıl da yönetmenlikten yöneticiliğe bekleme süresi, eğer banka isterse 12 yılda müdür yapar ama istemezse 20 yılda da yapmaz, biz girerken 7 yıldı, 5.yılımı doldurdum hani benim müdürlüğüm ben 2021 de yönetmen olacağım, gerisini sen düşün
-
@gozgoz demek ki 7 yil hikayesi yalan anladim hocam tesekkur ederim tekrar
-
@duyguuu37 rica ederim , gerçekmiş gibi hareket edip hüsrana uğramaman için bu yazdıklarım, bundan 4-5 yıl önce oluyordu
-
@gozgoz ugramam hocam su an bana bankada uzman yardimciligi bircok meslekten daha cazip geliyor,cunku kamunun aciklanmayan sinavlarindan belirsiz mulakat tarihlerinden bitmek bilmeyen ve ne oldugunu anlamadigim gvs den gina geldi en azindan bankalar daha hizli davraniyor,personel alimi icin hos onlarda 6 ayi buluyor ama dusunun onlar bile bize hizli geliyor:)tecrubeleriniz icin sag olun basligin sizin gibi birine ihtiyaci vardi
-
@duyguuu37 no comment
-
@marjinalfaydali aynen hocam her sene cikiyo halkbank takip edin siz
-
@gozgoz halkbankta 7 yıla uzman yard dan yönetmen oluyorsun:)
-
@bianconeri , halk ister Halkbank yapar o zaman bankaya girerken 4+3 dü yönetmenlik süresi, sonra bi değişiklik 4+4 oldu , ne olacağını kestiremiyorsun
-
@gozgoz yani ziraat öyle yönetmen olunca nolucaksın adamın yoksa müdürlük bekleriz yine emekliliğe kadar
-
@bianconeri , aynen o kadar çok yönetmen var ki o kadar var :))
-
@gozgoz en iyisi yönetmen olup gm de olucan müdürle nerdeyse maaş ayni baskı yok kafa rahat
-
@bianconeri bunlar doğru değil , genel müdürlüğün de kendine göre zorlukları var, şubelerinde , ama biz Millet olarak en rahat neresi olur derdindeyiz hep , yatarak para nasıl kazanırız:) en rahat birim seçmeye çalışırız , birimde yer bakarken bile yöneticiye en uzak kuytu bi köşe ararız, genetiğimiz yatkın bu tarz şeylere, ama işte bazı yöneticiler var ki o yönetmenleri öyle bir çalıştırırki , yatamaz öyle rahat rahat
-
@gozgoz yinede yönetmensen yöneticiye bir ağırlığın olabiliyor ama
-
@bianconeri , evet maddi bi ağırlık yönetmenin aldığı maaş yeni giren servis görevlisinin 2 katı, kar maks düşününce yöneticisine bayağ bi külfetli
-
@gozgoz bu maaş 1 yıllık ortalama maaş mı yoksa 2. Sene veya 3.senesindeki uzman yardımcısı maaşı mı
-
@kaptanbarbarossa , 1 yıllık uzman yrd alır bu maaaşı, ama herşey dahil, bunun içersinde temettü var, performans var, çift maaş var... herşey/12:::3500-4000
-
@hagi bu hafta açıklanma ihtimali var mıdır acaba?
-
@adaygibiaday @hagi ne karizma adam be... hususi sorulara cevap vermiyor, keşke imza verse
-
Haydi, hep beraber mail atalım ne dersiniz?
-
@adaygibiaday bana uyar hocam zaman belirleyelim