2018 Ziraat Bankası Uzman Yardımcılığı ilanı
-
@muhalba anne ben aciktim... Hocam ustte bir no var sana zahmet atayiver de bi sor, durum neymis ne degilmis?
-
@laibsonayipsin *arayıver...
-
@laibsonayipsin, içinde söyledi: 2018 Ziraat Bankası Uzman Yardımcılığı ilanı
@laibsonayipsin *arayıver...
Siz aradınız mı hocam?
-
@muhalba amaciniz cozum uretmek degil ki, guya ben mahcup olacagim...Neyse, bunu sormadan evvel okusaydiniz en azindan, diyecegim ama muhtemelen yine okumayacaksiniz evet aradim. Dahiliyi de ekledim oraya.
-
@muhalba amaciniz cozum uretmek degil ki, guya ben mahcup olacagim...Neyse, bunu sormadan evvel okusaydiniz en azindan, diyecegim ama muhtemelen yine okumayacaksiniz evet aradim. Dahiliyi de ekledim oraya.
Ben bu arama olayına karşıyım. Hangi sınav olursa olsun onlara ulaşmaya çalıştigimizda tutarlı bir tarih vermiyorlar. Halkbank sınavına girmiştim orada da arayanlar çok oldu. Bugün açıklanıyor cevabindan 1 hafta sonra açıklandı ha tabi siz arayabilirsiniz numara da bırakmissiniz. Güvenen inanan varsa arasın sorsun.
-
@muhalba aramak, inanmak ben bunlardan bahsetmiyorum, konuyu buraya tasiyan sizsiniz yalnizca hazira alismis guruha, insanlarin buralar cok sessiz derken dahi en azindan bir cabasi olamayasina tuhaf gozle bakiyorum. Olur olmaz, yalan dogru, bunlar degil konumuz.
-
@muhalba simdi hepimize bir iyilik yapin ve sasmaz ongorunuzu, arayip tecrubenizle sahlandirarak beni birkez daha mahcup edin, edin ama yeter ki arayin. Baski oldugunda hizlandirirlar sistemi.
-
@muhalba aramak, inanmak ben bunlardan bahsetmiyorum, konuyu buraya tasiyan sizsiniz yalnizca hazira alismis guruha, insanlarin buralar cok sessiz derken dahi en azindan bir cabasi olamayasina tuhaf gozle bakiyorum. Olur olmaz, yalan dogru, bunlar degil konumuz.
Sessizliği sınavın açıklanma durumuna niye bağlıyorsunuz? Konuyu ben taşımıyorum siz yanlış anlamışsınız. Benim umrumda değil. ne zaman açıklanır? Böyle bir soru da sormadım. Sen çabala o konuda, ben dediğim gibi cabalamiyorum
-
@muhalba simdi hepimize bir iyilik yapin ve sasmaz ongorunuzu, arayip tecrubenizle sahlandirarak beni birkez daha mahcup edin, edin ama yeter ki arayin. Baski oldugunda hizlandirirlar sistemi.
Dedigim gibi sınav aciklanma tarihleri tutarsız oluyor. İstediğiniz kadar arayın.
-
@muhalba hocam umrunda degil madem, neye yazarsin buralar cok sessiz diye neyse, vardir bir bildigin, sonucta koskocaa universite mezunusun.
-
@muhalba hocam umrunda degil madem, neye yazarsin buralar cok sessiz diye neyse, vardir bir bildigin, sonucta koskocaa universite mezunusun.
Numara bıraktığın mesajında da insanlara koskoca üniversite mezunusunuz diye sitem etmişsiniz bu 2 oldu. Sizin heralde kendi doğrularınız var. Burdaki insanlar da Evet üniversite mezunu. Kim ne istiyorsa onu yapar. Kimse size göre hareket etmez. Siz dediğim gibi aramaya devam edin. Ben buraya yazmaktan hoşlanıyorum, herhangi başka bir sebebi de olabilir bunun. Kimseyi ilgilendirmez.
-
@muhalba ayni mesaj icerisinde bir sen bir siz, guzel kafa neyse yahu bu nasil bir betimlemedir "yazmaktan hoslanmak" ? Neden, kimden hoslaniyorsan hoslan banane hemserim? Demogoji de yapma gozunu seveyim... arada ucurumlar, elde tek veri bir nick anlatiyorsun da anlatiyorsun hey Allahim ya...
Ne dedik ha, aliskin degilsiniz ki yardimci olmaya, cozum uretmeye calisan insanlara, alismislar insanlari iteklemeye tutarsa tutar tutmazsa "sanane yğa" der cekilirim.Son kez soyluyorum: ben yalnizca faal forumda, bir bankanin yaptigi sinava iliskin paylasimlarin yapildigi bir basliga, sinavdan 20 gun sonra "buralar cok sessiz" yazan MAKUL bir insanin tek merak edecegi seyin -MANTIKEN- sinav sonucu olabilecegini, bunu ogrenmenin ve hizlandirmanin da, (tecrubelerime dayanarak) farkli kisilerce ilgili kurumlarin aranmasindan geceBILEcegini belirtmek istedim. Etme eyleme ozgur insan bunlar zor seyler degil.
-
@muhalba ayni mesaj icerisinde bir sen bir siz, guzel kafa neyse yahu bu nasil bir betimlemedir "yazmaktan hoslanmak" ? Neden, kimden hoslaniyorsan hoslan banane hemserim? Demogoji de yapma gozunu seveyim... arada ucurumlar, elde tek veri bir nick anlatiyorsun da anlatiyorsun hey Allahim ya...
Ne dedik ha, aliskin degilsiniz ki yardimci olmaya, cozum uretmeye calisan insanlara, alismislar insanlari iteklemeye tutarsa tutar tutmazsa "sanane yğa" der cekilirim.Son kez soyluyorum: ben yalnizca faal forumda, bir bankanin yaptigi sinava iliskin paylasimlarin yapildigi bir basliga, sinavdan 20 gun sonra "buralar cok sessiz" yazan MAKUL bir insanin tek merak edecegi seyin -MANTIKEN- sinav sonucu olabilecegini, bunu ogrenmenin ve hizlandirmanin da, (tecrubelerime dayanarak) farkli kisilerce ilgili kurumlarin aranmasindan geceBILEcegini belirtmek istedim. Etme eyleme ozgur insan bunlar zor seyler degil.
Aradım meşguldü. Mesaj atacagim söz
-
@muhalba tamam, haftasonu bir bankanin genel mudurlugunu, mesai bitimi arayip, sabit numarasina da mesaj atacagini soyledigin icin tesekkurler. Ins hayatindaki tum ugraslarin bu duzeyde kalir ve alacagin neticeler de layikini bulur
-
Ayrıca demagoji o çok bilmiş Üniversite mezunu:)
-
@muhalba bir sure bekleyip, sozlukten bakip emin olduktan sonra hatami duzelttigin icin sevindim. Valla bravo. Bir hatayi da ben duzeltmek isterdim fakat sanirim uzerinden 20 yildan fazla zaman gecmis gibi gorunuyor emegine saglik.
-
@laibsonayipsin @Muhalba
Arkadaşlar napıyorsunuz -
@muhalba bir sure bekleyip, sozlukten bakip emin olduktan sonra hatami duzelttigin icin sevindim. Valla bravo. Bir hatayi da ben duzeltmek isterdim fakat sanirim uzerinden 20 yildan fazla zaman gecmis gibi gorunuyor emegine saglik.
Sen bu terbiyesizlikle çok barinamazsin:) (sadece bankada değil)
-
@muhalba ben bu duruşla, samimiyetle, emekle her yerde dururum da sen bu kendine ozgu yiliskanliginla ayakta bile duramazsin.
-
@secret, içinde söyledi: 2018 Ziraat Bankası Uzman Yardımcılığı ilanı
@laibsonayipsin @Muhalba
Arkadaşlar napıyorsunuzBenden bu kadar. Bu birey bel altı konuşmaya başladı. Umarım istediği yerlere gelir bu hayatta. Banka onun için mucize.