2018 Ziraat Bankası Uzman Yardımcılığı ilanı
-
@laibsonayipsin sizin herhangi bir yayın tavsiyeniz var mı bazı kaynaklar çok karışık anlatıyor da.
-
Keşke bu da kpss gibi ansızın yarın açıklansa
-
@gmzankr066 Ansızın değildi, hocam. Sınavdan çıktıktan sonra 29 Ağustos'ta açıklanacağı biliniyordu. Ziraat belirsiz!
-
@bluephantom ben 31 inde açıklanıcak sanıyodum Hocam ben yanlış biliyomuşum demekki ️ Ziraat de geçen seferkinden erken açıklar inşallah diyelim o zaman ️
-
Arkadaşlar 75 doğru mülakata yeter li mi ?
-
@şanslıs inş yeter diyelim ama bence Ankara vb illerde 85 üstü gerekir gibime geliyor
-
@sinavparambitti sabah ki sınav için İstanbul yazdım 15 kişi aliyor uzman yardımcısı sadec e
-
Arkadaşlar aldığım duyuma göre iki hafta içinde açıklanması planlanıyor.
-
@hagi nereden??
-
@hagi, içinde söyledi: 2018 Ziraat Bankası Uzman Yardımcılığı ilanı
Arkadaşlar aldığım duyuma göre iki hafta içinde açıklanması planlanıyor.
Bu arkadaş yazıyorsa doğrudur ilan gelmeden 1 hafta önce söylemişti.
-
@byteks1 doğrudur, kendisini tanimiyorum sen de iyiniyetli olarak cevap vermissin sagolasin en dogal olan, soru sorma, bilgi edinme hakkimizi kullaniyoruz. Arafta kalmak ölmekten daha kotudur.
-
@hagi ilanda bilmiştin puanlar hakkında bilgin var mi
-
@şanslıs sabahki sınav 100 kişi istanbul olab degil mi?
-
@sinavparambitti arkadaşlar hep ögleden sonra oturumu konuşuldu sabah oturumu kaç puan ile kapatır ögleden sonrakinin yüksek olaagı aşikâr
-
Cidden bu puanlar nasıl kapatır cevaplarlar da bilinmiyor
-
Sınavın üzerinden baya zaman geçti, ben hiç soruları hatırlamıyorum. Sınavdan çıktığımız günlerde kaçla kapatacağına dair bir tahminim vardı. O tahmini bile unuttum
-
Bu tür sınavların soru ve cevapları neden yayınlanmaz ki? Belki hocalar yanlış soru tespit edip itiraz edecekler..Veya adaylar neyi doğru neyi yanlış yaptığını iyice anlasınlar.Belirsizlikten başka birşey yok
-
Resmen Robot gibiyiz denileni yapıyoruz kimse bizi dinlemiyor
-
@fernando-reges yayinlamadilar ama sorulara itirazida actilar:)mukemmeliz bence biz hocam insani varliklar filan degiliz kurumlar oyle dusunuyor
-
Buralar çok sessiz kaldı...