2018 Ziraat Bankası Uzman Yardımcılığı ilanı
-
@eomer bende halk bank da ayni seyi yasadim hocam,mulakatim o kadar iyiydi ki,basarisiz yazisini gorunce psikolojim bozuldu resmen,ama burada bazi arkadaslar da sizin yorumunuzu yapti hic olmasa da insan bu sekilde biraz iyi hissediyor,insallah mulakata kalamasam bile surecin adil olmasi tek dilegim..
-
Tahminim eylul son haftasi ama bakalim ozaman mulakat icin gelirim foruma biraz uzak kalmak iyi
-
3 eylül pazartesi ℅99 aciklanacak.
-
GeImeyecek bir gideni, oImayacak bir nedeni bekIediniz mi?
BekIemek güzeIdir ama doğru durakta.
İnsanın zamanı varsa, her şeyin geImesini bekIemeye mecburdur. Her şeyi varsa eğer; zamanın geçmesini bekIemeye mahkumdur.
-
@2577 geçen sene 40 günde açıklanmış. Eğer dediğiniz çıkarsa 20 günde açıklanmış olacak.
Kaynak sağlam mı? Nereden duydunuz?
-
@eomer az çok aynı anlayış olacaktır. Ne yazık ki ..
-
Bencede eylülün sonunda anca açıklanır
-
7 yada 14 eylül cuma günü bekliyorum. 1 ayda açıklanır genelde sonuçlar. Umarım bayram etkilemez de çok uzatmazlar
-
Arkadaşlar arayıp bilgi alan oldumu acaba ? Ne zaman açıklanacağı hakkında yok mu bir duyum?
-
arkadaşlar eylülün ikinci haftası anca açıklanır. bu birkaç günde açıklanması çok zor bence
-
@issiz-0 Bende 17 eylül pazartesi günü açıklanır diye tahmin ediyorum. Dogum günüm olduğu icin değil tabi ki sadece:) gecen sene kırk günü bulmus açıklanması. Bu sene de bayram tatilinin uzun olduğunu düşünerek tahmin yürütüyorum. Ama tabi dogum günümde güzel bir süpriz hic fena olmaz:)
-
Yarın sabah arayıp sorayım bari. Madem hepimiz ısrarla sormama yolunu seçmiş vaziyetteyiz bari bir adım atalım.
-
@laibsonayipsin herkese günaydın. Dahilileri 2286 (hem gerçekten aradım sordum diye hem de tekrar "ileride" arayıp sormak isteyen olursa diye belirteyim.), sınav gününden itibaren 25-30 iş gününde açıklanır dedi. Bu da ortalama en geç 21 eylülde açıklanması anlamına geliyor. Şimdi bir sitem!! Yahu arayıp öğrenme ihtimaliniz varken ya da BİLGİ sahibi değilken neye "bence" şu tarihte açıklanır yazarsınız ki... Yakışmıyor, üniversite mezunu insanlarsınız yarın aile kuracaksınız neyse...
-
@laibsonayipsin Hocam millet bence derken geçen seneyi emsal aldı.
Neyse benim Aöfden bilgi almama yardımcı olan arkadaşa sormam neticesinde sınavların hala okunduğu bilgisini aldim. Ama net bir tarih vermedi sen hatirlat ben arada sorarim dedi.
Hâlâ okunuyorsa daha zamanı var on gün en az tahminimce. -
@proust bunu yeni belirtiyorsun Hocam mesela. Ya da bir başkası da ya aramadı ya da aradıysa bile burada yazmadı. Demek ki bir girişim olana kadar çok da ilgilenilmiyor. Geçen yıla göre söylense de ki birkaç entryde ondan bağımsız da "benceler" var, aranıp sorulmasından öte daha basit yol sanki yok gibi. Yine de sağolasın bilgilendirmen için. Herkesin hakkında hayırlısı olsun.
-
Hocam ben bu forumlarda etkileşim halinde olan arkadaşlara teşekkür ediyorum Çünkü bazılarının bu forumlara girip bilgisi olduğu halde bizi bilgilendirmedigini düşünüyorum Genel olarak konuşuyorum tüm forumlarda böyle elinde bilgi olduğu halde paylaşmayan bu forumlara girip kim ne demiş diye göz atan insanlara çok
-
Arkadaşlar ilgilenen varsa eğer kpss açıklanmış
-
Kpss hüsrana uğrattı en azından ziraat den hala umutluyum
-
Arkadaşlar banka sınavları için kaynak önerir misiniz? KR yayınlarının kitapları nasıl sizce çokmu yüzeysel?
-
@osmanozcan bilinen kpss kaynaklari ve ekstra bankacilik akademisi