2018 Ziraat Bankası Uzman Yardımcılığı ilanı
-
@tercihiniyap yok be hocam vallahi iyi ingilizce bildigim yoktu:)farkli bir sey anlatmak istedim anlayan da anladi sanirim bilenede bilmeyenede bir lafim yoktu,sorunum bu yasimiza kadar ogrenmemis olmamizdi ve tabiki her seyi bilmemiz gerektigi sorunsalimiz da var,ingilizce bilen arkadaslarinda niye dert ettigini soyleyim yani buradan ve cevremden gorustugum kisilerden:)guzeldi sorular eski banka sinavlarindaki gibi oku gec degildi e malum:)insanlar da bu dile emek verdi bayag zaman ayirip ugrasan olmus simdi sallayan atip tutturacak bizimkiler ne oldu diye dusunuyorlar haksiz degiller,ben onlar kadarda yabanci dil bilmem,sadece bizim halimize idi kastim neyse aciklansin nasipse goruruz basarilar insallah
-
@duyguuu37 Hocam zaten şimdiye halledilmeliydi ama ne yazıkki işte . Sadece ingilizce değil diğer bölümlerde de bilmediklerimizi sallamadik mı ? Salladık:) Yani ona bakarsaniz atıyorum alan sorusu salladım tuttu ama soruyu bilerek yapan icten ice başka düşüncelere mı giricek . Aman zaten bu düzen böyle hocam hepimizin hakkında hyirlisi ne diyelim. Başarılar sizede
-
@tercihiniyap neyse hocam en azidan sayemizde basligimiz guncellendi cok sessiz malum:)yollarimiz acik ola sag olun
-
@duyguuu37 E bi halkbank gibi hareketli değil Keşke servis ilani da gelseydi.
-
@tercihiniyap evet hocam ama halkbank da soru tartistik mi hiç hatirlamiyorum,burada oyle bir sey yapamadik aceba cift oturum olunca mi karisti derlenmedi bir turlu sorular
-
@duyguuu37 iki oturum olması etkili olmuş olabilir hocam . Kimse ustune düşmedi çok. Halkbank 'ta şener babuşçu gönderi altında almıştı soruları herkes yazmıştı az çok cevaplanmıştı . Bende acikcasi hatirlamiyorum hangi oturumda ne yaptığımı sadece hatırladığım ilk oturum da matematik daha iyi geçmişti.:)
-
@issiz-0, içinde söyledi: 2018 Ziraat Bankası Uzman Yardımcılığı ilanı
@duyguuu37 bence siz her yoruma biraz fazla müdahil oluyorsunuz.
ben de bu sınava girip ingilizceyi sallayanlardanım. ki halkbankta da böyle yapmıştım ve ona rağmen gayet iyi bir puan almıştım. burada utanması gereken bizler değiliz sayın hanımefendi. aynı anda birçok şeyi başarmamızı bekleyen işleyiş böyle .
o yüzden @felix-felicis arkadaşımıza sonuna kadar katılıyorum.ayrıca bir not: 26 yaşında yüksek lisans yapmıış ve ingilizce bilmeyenleri küçümsüyorsunuz lakin sürekli ''mağlum'' yazıp duruyorsunuz. onun doğrusu ''malum''
ingilizceden önce anadilimizi iyi öğrenmek şart.başarılar.
Bence de öyle hocam birkaç gün önce aynısı benim başıma geldi. Çok takmayın. Hatta bakmayın bence buraya. Özel mesajlaşma gibi su sayfayı kullanıyorlar. Yürek güzelliği nedir yani. Ayrıca ingilizceyi ben de salladim:)
-
@tercihiniyap ooo tebrik ederim hocam ben ilk oturumda matematik de bayag zorlandim,genel kultur sorularina hic deginmeyecegim bile,keske yine toplama ihtimalimiz olsaydi hayir yine girmek gerekirse ki benim gerekir,en azindan cevaplara gore bayag cikarimlar oluyor
-
@duyguuu37 Uzatmamak için yazmak istemezdim ama yazdıklarımın bir kısmını yanlış anlamışsınz. 70 ve üzeri alan insanı eleştirmek, yermek ne haddime. Ben 70 alanın bile sorularda zorlandığını, ingilizcesi iyi olmayanların sallamasının çok da anormal olmadığını belirtmek için yazdım o cümleyi. Yazılanları kötü niyetli algılamayın lütfen ama utanılacak bir durum olmadığını da yine söylüyorum. Bizim yerimize de utanmayın, müsterih olunuz efendim
-
@felix-felicis yok hocam bende sonradan yanlis bir uslup kullandigimi fark ettim,anlatmak istedigim inanin ki farkliydi,galiba fazla ters yaptim ama guzel gunler yasamiyorum biraz asiriya gittim size de,ozelden yazacaktim ama burayi gordunuz mu bilemedim ondan yazmadim hem buradan yazayim ki belki ozrum kabul olur: )
Ama soylemek istediklerim gercekten ustte arkadaslarimiza anlattigim gibiydi ve kendimi sizlerden ayri tutarak soylemedim ki gercekten cok iyi dil de bilmiyorum.
Kırıp doktu isem af ola..Anlasilmak umuduyla basarilar:) -
@duyguuu37 Estağfurullah hocam anlıyorum sizi. İnanın hiç birimiz kolay günler yaşamıyoruz. Birbirimize destek için buradayız. Sıkmayın canınızı sakin olmak her zaman kazandırır. Başarılar size de.
-
@byteks1 kardeşim sana şöyle söyleyeyim ben eğitimn son günü şubeye gideceğimi öğrendim mülakatta mali tahlil, ekonomik araştırmalar ölümü istiyorum diye yırtındım tamam dediler son gün eğitimde atama kağıtları geldi bireysel şube biz daha mülakatta iken uzman yard şubede ne gezer diyorlardı son dakika golü attılar çok az kişi istediği birime gitti
-
@gmzankr066 evet
-
@byteks1 ben şubeci olmakla birlikte gm yi bek bilmem ama şöyle anlatayım kardeşim ben mülakata gidene kadar sizin gibi sürekli forumlarda araştırma yaptım ve uzman yard çok çok nadir şubede görev yapıyor dediler mülakatta salonda beklerken personeller dahi öyle söyledi kendini geliştirmek işin şube tarafını da öğrenmek isteyenler kendi şubeye tayin isteyip gitmişler diye anlatıldı gm de ne var ne yok dersen çalışan 3 5 arkadaşımdan ve ara ara ziyaretlere gidip gördüğüm şu;
Çalışma ortamı şubeye göre aşırı rahat satış baskısı diye birşey yok ve birimlerde (örn kredi tahsis mali tahlil, ekspertiz daire başkanlığı, kredi risk tasviye, uluslararası bankacılık gibi) uzmanlaşma şansın var şubeye göre daire başkanları genel müdür yardımcıları vs olduğu için zaman zaman rahat hareket edemeyebilirsin ama ünvanın düşük olsa bile gm de çalışmak banka içinde de havalıdır üst makam gibi hareket ederler " genelde " torpili olan insanlar görev yapar gm den şubeye geçersin ama şubeden gm ye çok çok zor araya birilerini sokman ikna etmen gerekir ya da çok şanslı olman veya yüksek lisans doktora da belirli alanlarda çalışmışsın gm seni o bölüme tayin edebilir -
açıklanması için anadolu üniversitesini sürekli sıkıştırmak gerekiyor ,geçen sene 1.5 ayda açıklanmış eylülün sonunda yoksa anca açıklanır
-
Eylülün sonuna kalması çok zor diye düşünüyorum. Eylül en geç 10 unda açıklanır? Bu arada Mülakata kalanlar ayrı bi grup acar mi yada burdan mi etkileşim olur ne diyorsunuz ?
-
@sinavparambitti aradım ben az evvel birkaç gün içerisinde açıklanır dendi.
-
Benim arkadaşım vakıf uzman yardımcısı oldu geçen aylarda Şuan istanbulda çalışıyor Genel müdürlükte 15 gün eğitim almışlar daha sonra iş başı...
Mülakat toplu şekild e yapılmış ingilizce soru sormamışlar . Banka terimleri ve bi olay hakkında çözüm arayışı hal ve hareketleriniz kilik kıyafet çok çok önemli. Benim şöyle bi sorunum var biraz heyecanımı belli edersem sorun yaşarmıyım çünkü benim doğamda var .
-
@lucasinemmisi Inşallah öyle olur hocam bizde önümüze baksak bu beklemek insanı yoruyor gerçekten umudum var mülakata kalamazsam büyük hayal kırıklığı olacak hepsi bi kenara kader kısmet işin sonunda galip geliyor
-
@şanslıs hocam heyecan hepimiz de oluyor,yeter ki heyecaninizdan panik olup ters tepkiler vermeyin