2018 Ziraat Bankası Uzman Yardımcılığı ilanı
-
@duyguuu37 hicam 100.000 gibi bir sayidan bahsediliyor ama insallah oyle degildir.
-
@ladybug o kadar çok olduğunu düşünmüyorum halk bank sayi olarak daha fazla alim yaptığı halde bile o kadar başvuru olmadi
-
@ladybug 100.000 iki oturum icin mi aceba cok fazla hocam bende sinav merkezleri maglum 2 tane olunca birde 100 lira olunca sayi azdir diye dusundum hatta 2 oturum 200 masallah boyle yazinca bayag bizi soymuslar gibi hissettim:)
-
@duyguuu37 bence 100 bi'ni geçmiştir ysk 180 tl iken başvuru sayısı 10 bini geçmiş. Ziraata her zaman talep fazla oluyor zaten ist üni ızdihamdi
-
@zeyno5454 10 bin bu issizlik de sahane rakam cok iyi hocam:)halkbank icin 70 bin civarindan soz edildi ama tabi gise ve uzman yardimcisi icindi,ziraatte alim az sinav merkezi derken halk bank kadar olmamistir diye dusundum
-
@byteks1 sinav zor degildi hocam 70 dogru ustu herkesin sansi var
-
@duyguuu37 100.000 sabah icin 90.000 ogleden sonrasi icin duydum.
-
Halkbankta 60.000civariydi.
-
@ladybug oooo :(sordugum iyi olmus zaten sinavim bekledigim gibi iyi gecmedi,hic umut etmeyim ben
-
@ladybug, içinde söyledi: 2018 Ziraat Bankası Uzman Yardımcılığı ilanı
@duyguuu37 100.000 sabah icin 90.000 ogleden sonrasi icin duydum.
İyi para...
-
Arkadaşlar halkbank ik bu sene için alım planlanmıyor kesinlikle dedi. Ayrıca halkbankın ben dahil yaklaşık 100 kadar yedek servis görevlisi var. Kesin olmayan söylemlerle insanları umutlandırmayalım lütfen.
-
@duyguuu37 o belli olmaz hocam..
-
Arkadaşlar ingilizcesiz bu sınav mümkün müdür?
-
Yani sabah oturumundan söz ediyorum
-
@hukukcukişi sifir ingilizce ise imkansiz bence ama sansinizin acik oldugunu dusunuyor ve buradaki bircok arkadas gibi atti iseniz ne gelecegi bilinmez,bu alimlarin gm odakli olacagi tahmininde bulundu az once arkadas ki bu sekilde ise bu isi yaparken de dile ihtiyaciniz olacak,mulakat icinde hep soyledim kendinizi ve isinizi tanimlatacak kadar bir ingilizce bilin,tabi daha tecrubeli arkadaslarim varsa duzeltebilir beni
-
@duyguuu37 evet ingilice her yerde günümüzde şart oldu ama bir girebilseydik sonrası öğrenmeyi düşünüyorum çok teşekkür ederim cevabınız için attıklarım tutar umarım birde mülakat kısmı her yerde torpile döndü sanırım bilgiden ziyade
-
@zeyno5454 ziraat servis özellikle katılım ve vakıf katılım servis için dışardan çok adam aldı ben zor ihtimal diyorum. Bankalar artık gmlerin istediklerini alıyorlar
-
Ben şahsen sabah için 1 milyon öğleden sonra 750bin bide sınavsız 500 bin Suriyeli girdi diye duydum. Hatta sabah ki 1 milyonu sınıflara zor almışlar bazıları üst üste oturmak zorunda kalmış. Bu ülkede hangi kurum sınavına 100 bin kişi Allah aşkına biraz mantık ya
-
@rorschach159 halbank da ilana cikmadigi 4 yil icin cv ile servis gorevlisi aldi hocam dediginiz cok dogru,ancak ziraat icin bir ilan bende bekliyorum yuklu sayida olmasada insallah oyle olur
-
@rorschach159 net bilmiyoru bizde duyum..