2018 Ziraat Bankası Uzman Yardımcılığı ilanı
-
@kaptanbarbarossa Hocam sen naptın böyle bi meslek bu kadar olumsuz yanlarıyla mi anlatılır yok mu bu mesleğin kolaylığı Hep ezilerek mi çalışıcaz biz? Ziraat uzman yardımcılığı diğer bankalardan farklı ve kolay yanları yok mu ?
-
@şanslıs, içinde söyledi: 2018 Ziraat Bankası Uzman Yardımcılığı ilanı
@kaptanbarbarossa Hocam sen naptın böyle bi meslek bu kadar olumsuz yanlarıyla mi anlatılır yok mu bu mesleğin kolaylığı Hep ezilerek mi çalışıcaz biz? Ziraat uzman yardımcılığı diğer bankalardan farklı ve kolay yanları yok mu ?
Bu hep böyledir. Guy olup mutlu olan görmedim ben mesela:) her zaman mutsuzlar çıkacaktır. Başka meslek kalmıyor zaten vmy de zor 3 sene çalış onda perişan olursun diyolar.
-
@muhalba he en guzeli isssizlik size gore galiba
-
@duyguuu37, içinde söyledi: 2018 Ziraat Bankası Uzman Yardımcılığı ilanı
@muhalba he en guzeli isssizlik size gore galiba
Bunu nerden çıkardınız acaba?
-
@muhalba bakin beyefendi is de mutluluk da biraz insan ile alakalidir,evet muazzam sartlarda istihdam edilmiyoruz,bu ulkede doktorda muhendis de avukat da vb her meslek dalinda mutsuz sikayetci isini begenmeyen insanlar var,kariyer hedefleri nedir psikolojileri nasildir bilinmez,mutlu guy gormedim demissiniz,banka uzman yardimciligi ve vmy icinde olumsuz gorus belirtmissiniz
-
@muhalba bakin beyefendi is de mutluluk da biraz insan ile alakalidir,evet muazzam sartlarda istihdam edilmiyoruz,bu ulkede doktorda muhendis de avukat da vb her meslek dalinda mutsuz sikayetci isini begenmeyen insanlar var,kariyer hedefleri nedir psikolojileri nasildir bilinmez,mutlu guy gormedim demissiniz,banka uzman yardimciligi ve vmy icinde olumsuz gorus belirtmissiniz
Bakin arkadaslar,sinavina girdigimiz seyleri biraz arastiralim issizlik evet her seye girelim yapalim istiyoruz sistem bize bunlari sundu malesef,ama benim guy olup mutlu olan ziraat gise de calisip(istanbul)cok memnun olan infaz koruma memuru olup meslegini cok seven vs bir suru arkadasim var,bunlar biraz insanla alakali,korkutmayin kendinizi insallah nasip olur sinavi kazanirsaniz dimdik durun mulakatta ve severek isinizi yapacaginizi anlatin ve gercekten sevin
-
@muhalba pardon beyefendi ya da hanimefendi demem lazimdi hos kalin
-
Vmy için olumsuz görüş belirtmedim öncelikle okumanız gerekliydi. Hiçbiri için olumsuz görüş belirtmedim ben. Millete kalırsa bütün meslekler olumsuz hiçbir meslek bırakmadılar olumsuz yorum yazarak. Bunu demek istedim. Bu kadar uzun uzun yazmışsınız ancak dediğim gibi keşke okusaniz
-
Arkadaşlar daha bayram dün bitti kalbinizi kırmayın. İşsizlikten böyle. Guydan memnuniyetsizlik insanların hakimlik kaymakamlık sayıştay gibi sınavlardan elenip guy olmasından kaynaklı. Hedefi yüksek olan biri eğer elenip guy olduysa bu o kişinin suçu değil aksine sistemin bozukluğu. Hem guydan hem de halkbanktan elendim. Ama en kötüsü işsiz kalmak. Ki insanlar da daha yüksek yere ulaşabilmek için bir alt meslek grubunu ancak olabiliyor. Ben guy olan biri neden daha yükseği istiyor ya da servis görevlisi guy olmak istiyor diye gönül koymam keşke bir kişi 2 kere kaymakamlıktan elenmese aynı zamanda hakimlikten elenmese herkes istediği yerde olur. Ne zaman sistem değişir o zaman bu sorunlar da kalkar. Herkes nasibinde ki ekmeği yiyecek. Hayırlısı olsun
-
Merhabalar
Ziraat için şöyle bir tahmin ve hesaplama yaptim.
Genelde bildigimiz olay şu
Gk gy 50 soru %30
İngilizce 50 soru %30
Alan 50 soru %40
Yani mantığıma göre gk gy de 50 de 50 yaparsak 30 ingilizceyi fullersek 30 puan alanı fullersek 40 puan gelecek boylece 100 puan olacagını varsayıp kendi tahminlerimi puana cevirip yazdim.
Gk gy 36 dogru 21.6 puan
İngilizce 12 dogru 18 puan
Alan 40 dogru 32 puan
88 dogru 71.6 puan sapma olmadan hesapladim iyi yada kotu yorumlarinizi bekliyorum tesekkurler simdiden. -
@secret, içinde söyledi: 2018 Ziraat Bankası Uzman Yardımcılığı ilanı
Arkadaşlar daha bayram dün bitti kalbinizi kırmayın. İşsizlikten böyle. Guydan memnuniyetsizlik insanların hakimlik kaymakamlık sayıştay gibi sınavlardan elenip guy olmasından kaynaklı. Hedefi yüksek olan biri eğer elenip guy olduysa bu o kişinin suçu değil aksine sistemin bozukluğu. Hem guydan hem de halkbanktan elendim. Ama en kötüsü işsiz kalmak. Ki insanlar da daha yüksek yere ulaşabilmek için bir alt meslek grubunu ancak olabiliyor. Ben guy olan biri neden daha yükseği istiyor ya da servis görevlisi guy olmak istiyor diye gönül koymam keşke bir kişi 2 kere kaymakamlıktan elenmese aynı zamanda hakimlikten elenmese herkes istediği yerde olur. Ne zaman sistem değişir o zaman bu sorunlar da kalkar. Herkes nasibinde ki ekmeği yiyecek. Hayırlısı olsun
Söylediklerinize katiliyorum:)
-
@secret aynen oyle hocam
-
@şanslıs ben kendi yaşadıklarımı yazdım bu sizin iş anlayışınız ve gelecek ile ilgili beklentiniz hedefleriniz ile alakalı siz bunu kötü yönü olarak görüyorsunuz başkası çıkıp tam bana göre de diyebilir "şubedeki" bankacılıktan bahsediyoruz tabiki gmde de uzmanlaşabileceğiniz bölümler var ama onlarında kendi içinde pozitif ve negatif yanları var forumda bir sürü insan var çıkıp tecrübelerini yazsınlar kamuda uzman yardımcısı alan bir sürü banka var belki diğerlerinde şube daha iyidir ama ben de sizin gibi bunları yorumlardan okuyorum aksini iddia eden varsa o da çıkıp yazsın maksat yardım etmek umarım herkes mutlu olduğu hayal ettiği işi yapar
-
Bende isterim herkes tecrübelerini yazsın fakat çoğu arkadaşımız yardımlaşma fikir belirtme konusundan yoksun benim hiç bir tecrübem yok fakat araştırma gücüm yüksek bu grupta veya diğer gruplarda insanlar sorulan sorulara cevap vermekten aciz size çok teşekkür ediyorum verdiğiniz bilgiler için bu bilgiler bende bi bakış açısı edindi
-
Benim alamadığım bankalar her sene alım yapmasının nedeni çalışanların işten kısa sürede ayrilmaları mı ? İşi beğenmiyorlar mi ? Bu işin hiç mi avantajli tarafları yok ?
-
@emilsax Hocam edindiğim görüşler kadarıyla mülakata kalmanıza normalde yeterli bi puan ama yinede son karar ziraatın
-
@şanslıs evet ve istedikleri gibi dolduramıyorlar. Mesela son halkbank sınavında giren servis görevlisi arkadaşların çoğu bırakmış teftiş bölümü için sadece 13 müfettiş işe başlamış.
-
@rorschach159 teftişten elenenlerden biri de bendim. Önüme 100 bin dolarlık tazminat koyun imza atarım. Çünkü Halkbank son şansım demiştim. Aklımda başka bir düşünce YOk demiştim. Benim yerime kaçıp gidecekleri aldılar. Şimdi 3 ay sonra tekrar sınav yapacaklar. Bense alakasız sevmediğim bir işi yapıyorum.
Maalesef kamu bankaları da kızlar gibi kaçıp gidecek kendilerini terkedecek insanları tercih ediyorlar. Mülakatta tanıştığım gözü SGK’da guyda olanlar bankayı kazanmıştı mesela
-
Arkadaşlar ben de bu yollardan geçtim işsizlik emek verip karşılığını alamamak çok kötü Allah hepimizin yardımcısı olsun ama mesele sırf iş olsun diye çalışmak değil mutlu olmak bu herşeyden daha önemli evet bankalarda sürekli alım var çünkü sirkülasyon çok fazla insanlar mutlu değil ve iş çok stresli bunu hangi bankacıya sorarsanız sorun çok nadir insan memmundur ve son olarak kimse bilerek başkasının hakkını yiyeyim sonra başka yere kaçarım diye bu mülakatlara girmiyor herkes ii güç hayat kurma peşinde özetle birbirinizi kırmayın herkes için emeğin karşılığı olan neyse hayırlısı ile o olsun yine de sormak istediğiniz birşey varsa yazın mümkün oldukça cevaplarım
-
@gariban-guy yüksek puanlı ilk fırsatta bırakıp başka kuruma geçecek adamlara bayılıyor bankalar. Malesef olan yine mülakatta altlarda yer alan bizlere oluyor. Aralık ayında sınav var diyorlarmış siz yine hazır olun bırakmayın