2018 Ziraat Bankası Uzman Yardımcılığı ilanı
-
@kaptanbarbarossa şu hedef tutturma meselesi devlet bankalarında da çok yoğun hissediliyo mu acaba ?
-
@gariban-guy KIZLAR gibi kaçıp gidecek derken??? ADAM gibi cümle kuralım bence
-
@rorschach159 ne sınavı??? Servis grv mi ️
-
@zeyno5454 onu bilsem burda ne işim var? Her sene Aralık ayında halk bankası bazı seneler vakıfbank sınavı olur. Bu hiç şaşmaz
-
@şanslıs tesekkur ederim aydinlatici gorusunuz icin.
-
@caglarr yalan mı kızlar da bu bankalar gibi hemen kaçıp başkasına gidecek erkekleri tercih ediyor. Şaka bir yana ben artık 3 ay sonra guy olup gideceğim falan demeyi düşünüyorum belki alırlar
-
@rorschach159 aralik ayinda halk bankasi kasim ayinda ziraat servis acicak duyumlar bu şekilde. Net tarihini öğrenebilirsem paylaşırım ben. Aşırı ihtiyaç var ziraat şubelerinde. 🧤🧤🧤
-
@gmzankr066 evet
-
Bu arada kaptan arkadaşımızın dediği gibi herşey doğru.Ancak ücret farkı var eğer dil tazminatınız varsa iyi para kazanırsınız.Ayrıca borsa, döviz ile içli dışlı olacağınızdan daha iyi gelişirsiniz.Bankacılığı severek yapmalısınız aksi halde takdirde ızdırap olur.
-
Hep şube ile ilgili yazmışsınız. Biraz da genel müdürlük ile ilgili bilgi verebilir misiniz? Bu alımda ki kişilerin çoğu genel müdürlüğe alınır diye düşünüyorum.
-
@byteks1 anlıyorum bu düşünceleri, zamanında bizde yaşamıştık.Ancak öyle birşey olmayacak, çoğu alınan bireysel mia pazarlama bile olabilir.
-
Bende gercekten bu banka tutumlarini anlamiyorum,halk bank da dunya puan aldim istekliydimde ve gercekten baslasam birakmaz kurumda yukselmeye dil tazminati almaya bakardim,ama o sinavda benimle girenlerin bir cogu birakti ve hatta su an uzman yardimcisi arkadasim var oda birakacak yakin zamanda,hayret ediyorum bunlari nasil secip bizleri kadro disi biraktilar neye gore tespit ediliyor bu sefer ziraatte kalirsam mulakata kalici olmadigim izlenimi verip her soruya cevap vermeyecegim
-
@duyguuu37 cogunun yds si vardir spk si hocam olmayan nadir
-
Birde meslek icin bende bir seyler soyleyim ozel banka kamu bankasi ve merkez bankasinda staj yaptim az cok teskilatmayi biliyorum,uzman yardimciligi kamu bankasi icin iyi bir konumdur,ancak cok da teskilatli olmayan bir subede giseci bile olabilirsiniz bu aralar ziraatte iyi bir kurumsallasma sureci var isinizi muhtemelen yaparsiniz diye dusunuyorum,onay yetkiniz oluyor giseden iyi para kazaniyorsunuz memuriyete gorede onunuz acik,bir uzman yardimcisi 7 sene sonrada sube muduru olabilir,dil tazminatina kamudan cok cok iyi para alirsiniz sene 16 aydir 16 defaaa maas alirsiniz,1 seneden sonra temettu de alirsiniz yemek kartiniz olur mesai yogunluga gore degisir,memuriyete gore tabiki yogun isler olur ama ozel bankadan ve giseci olmaktan iyidir...
-
@bianconeri bende de cat pat yds vardi hocam acikcasi misal su an uzman yardimciligini birakmayi dusunen arkadasim da sifir ingilizce var inanin nasil girdi o bile bilmiyor:)
-
@bianconeri
Doğrudur. Bizimkisi merak işte. Yazabilirsen sevinirim. Ama sınav baya zordu. Bu sınavı kazananları şubede tutamazlar. -
@byteks1 hocam ilk sinavdan cikip burayi okudugumda cok sasirmistim herkes cok kolaydi demisti sonra sadece oturumlar kiyaslanmisti,simdi bunu duyduguma cok sevindim,zaten yatirm/portfoy ve ziraat istanbul genel mudurluk olacak gibi,katilimlara il sectirildi ama bakalim bekleyip gorecegiz insallah dediginiz gibi olur
-
@duyguuu37 Finans grubunda şube yok zaten. Tek bir binaları var.
Bana kalırsa sabah ki sınavın alan kısmı 2018 kpss alan dan daha zordu.
-
@byteks1 kpss a kolaydi hocam su ana kadar ki kurum sinavlarinin hepsi zaten zordu 2018 den ama bence o sinavin matematigide alanida ingilizcesi de cok zordu
-
Peki arkadaslar burada aslinda cok ragbet yok,face ya da baska bir topluluk da durumlar nasil yogun mu basvuru cok degil sanki