2018 Ziraat Bankası Uzman Yardımcılığı ilanı
-
Birde bende iki sinavda ing 20 de 15 bekliyorum, gkgy 50 de 30 gelir alan 50 de 35 gelir diye bekliyorum yani iki taraftada 80 dogru vardir kanaatimce, ve bu 2 sinavda 70 dogru uzeri herkesin sansi var
-
@lucasinemmisi ozelden aciklayayim
-
@bianconeri tamam bekliyorum hocam.
-
@bianconeri arkadaşlar ben de kamuda uzman yardımcısıyım şubeyi sakına gözünüzde büyütmeyin sizi anlıyorum işsizlik ve şu an konjonktürel durum hiç iyi değil biraz daha sabır ben 2 senedir uzman Yardımcısıyım ve şubede bireysel bankacılıktayım diğer yorumlarda yazıldığı gibi iş kariyer açısından çok çok iyi gibi bir durum yok yükselmek öyle kolay değil çok fazla değişkene bağlı ve hedef baskısı çok yüksek
-
@kaptanbarbarossa, içinde söyledi: 2018 Ziraat Bankası Uzman Yardımcılığı ilanı
@bianconeri arkadaşlar ben de kamuda uzman yardımcısıyım şubeyi sakına gözünüzde büyütmeyin sizi anlıyorum işsizlik ve şu an konjonktürel durum hiç iyi değil biraz daha sabır ben 2 senedir uzman Yardımcısıyım ve şubede bireysel bankacılıktayım diğer yorumlarda yazıldığı gibi iş kariyer açısından çok çok iyi gibi bir durum yok yükselmek öyle kolay değil çok fazla değişkene bağlı ve hedef baskısı çok yüksek
Ortalama aylık maaş kaç oluyor hocam. Çift maaşları ortalama olarak hesapladigimizda?
-
Sorusu olan varsa müsait oldukça cevaplayabilirim
-
@kaptanbarbarossa hocam ortalama 3 degisken var zaten. Mayiş, calisma saatleri ve kariyer. Simdi hic es vermeden net mayişleri, kariyer planlamisini ve de calisma saatlerini yazin. Ha bir de uzman yard olmadigi halde uzman yard'larina gicik olan bankadaki esseklerin tavrindan bahsedin size zahmet.
-
Bu başlıkta yazılanlanlardan sonra sanırım ben bankacı olmayacağım
Herkese başarılar. -
@kaptanbarbarossa devlette hedef fazla değil özellikle bireysel miy sen zaten hedefler basit gelir, kariyer grubunda uzman yard. isen sınavsız yükseliyor ünvanın zaten
-
@bianconeri hocam genel mudurlukte muhendis pozisyonu icin neler soyluyebilirsiniz ben muhendislik + katilim girdim
-
@frederick-taylor daha avantajlı iibf ye göre, sube is ogrenme acisindan guzel ama gm rahat yani müşteriyle iç içe değilsin ve hedef baskısı yok.Kpss puanınız varsa kurum Sınavı beklerken bence işe girebilirsiniz o süreç zor; ben kpss girmedim ama arkadaşlarımdan gördüm.Ama cogu devlet kurumundanguzel bankacilik
-
@bianconeri yorumlarinizi okudumda kesinlikle size katiliyorum hocam vakif katilimda yabanci dil tazminati ne kadar hocam olurda girersek birde muhendis olarak girdigimizde maas ne kdr ortalama dil tqzminatiyla birlikte
-
@frederick-taylor ortalama devlet bankalarinda a seviye 680 kusur b seviye 460 kusur c seviye 260 tl net dil tazminati
-
@bianconeri ziraat bankası uzman yardımcılığı kariyer açısından iyi bir başlangıç mı yükselme konusunda soruyorum
-
@icav guy ve daha cok kamu memurlugundan cok daha iyi
-
@2iki yok hocam kesmem erkeğin şanındandır kesilmez ölene kadar kesmem daha da :))
-
Cevapları derleyen yok mu arkadaşlar sabahki oturum icin
-
Bireyselde hedefler kolay diyen arkadaş bir şubeye uğrasın sokak sokak emlakcıları gezip konut kredisi vadeli mevduat bulsun bakalım hadi bunları da geçtim o hedef tutmayınca bölge müdüründen yediğin fırçayı da yaz buraya
-
Ben size şu 2 senede yaşadığım " şubecilikte kendi tecrübelerimi" uzun uzun bir anlatayım
Öncelikle şube uzman yard diye birşey sözkonusu değil ayrıca bir saygı gibi birşey beklemeyin çünkü kimse ünvana bakmaz yaptığın işe bakar ünvan farkını maaş ve kıdem yükselirken görürsünüz gişedeki 10 15 senede müdürlük "havuzuna "gelir ise siz 7 8 senede gelirsiniz ve ondan çok daha yüksek maaş alırsınız şubeler 1 bireysel 2 kobi 3 ticari 4 kurumsal şube olmak üzere yukarıdaki sıralamaya göre işlem hacmi ve kredi kullandırılacak tutarlar yüksektir ve çok çok ekstrem bir durum olmadıkca atama doğum düğün torpil vs gibi ve müdürünüzün onayı olur ise tabi diğer kadrolarda da boş olması kaydı ile birimler arası geçiş yapabilirsiniz ama bu oldukca zordur şubeden genel müdürlüğe ve bölge müdürlüklerine geçmek için torpil gerekir ya da çok çok şanslı olmalısınız bireysel ve kobide daima müşteri ile muhatap olursunuz ve yıpratıcıdır ticari ve kurumsal şubeler ise ofis gibidir ve müşteriler büyük bilinen firmalardır ve yönetici kadrosu ile görüşürsünüz ama hangi şube olursa olsun mantık hep aynıdır kredi kullandır kredi kartı pos cihazı bireysel emeklilik sat hedef tuttur sat sat sat bitti mi yine sat
Yükselme
3 yıl uzman yard 3 yıl uzman 1 yıl kıdemli uzman olarak çalışırsınız kıdemli uzmanlık ve sonrasını ben de bilmiyorum çünkü bankada şubede uzman yard olup da kıdemli uzman olarak devam eden çok fazla kişi görmedim veya müdür olmuş daire başkanı olmuş kişi bilmiyorum varsa arkadaşlar eklesin uzman yard sonrasında tez ve genel müdürlükte mülakat sonrası uzman olursunuz ayrıca görev aldığınız şubeye göre kobi bireysel ticari vs bireysel ve kobide 1 buçuk yıl asgari ticari kurumsal şubede 5 yıl asistan uzman yard olarak çalışırsınız ve sorumlu yetkiliniz olur onun hedeflerine yardım edersiniz bu süre içinde yetki aldıkça size portföy ve hedef tanımlaması yapılır bu şu demektir örn 6 ay içinde 100 kredi kartı 100 bes 1 000 000 kredi kullanır 2 000 000 vadeli mevduat bul vs gibi yoğun şubede iseniz tamam ama sessiz sakin bir şubede iseniz çıkıp müşteri ararsınız hatta müdür çık müşteri gez kart sat da diyebilir demese de o hedefler tutsun diye siz kendiniz mecbur gezersiniz -
Adamlar sinava girdikten sonra mesleği arastiriyo . Soruyu soruşturuyo garip geldi açıkçası bunu ilana başvurmadan önce düşünücektiniz. 2 yıl sonra birakcaginiz yerlere gelipte başkalarının hakkına girmeyin . Şuan da bile guy u kazanıp gidebilecek halk bank servis görevlisi olan bir sürü arkadaşım var . Komisyondakiler de ne hoş çok güzel seçmişler kalıcı elemanı bravo