2018 Ziraat Bankası Uzman Yardımcılığı ilanı
-
Bi kismi var hocam birde az cok bellidir yani ne yaptiginiz % 100 tabiki de bilemeyiz ama az cok aralik tahmin edilebilir
-
@frederick-taylor nerde hocam sorular gönderebilir misiniz
-
@ragnarnurkse toplu sekilde cevaplar yok hocam forumlardan ve facebook sayfalarindan gordugum kadariyla konusuyorum
-
ziraat katılımda bazı illerde merkezde ve ilçelerde şube var her şubeye mi alım olacak belli degil bilseydik il tercihini ona göre yapardık sayıların belirsizliği mağduriyet yarattığı görüşündeyim.
-
Ben yatırıma başvurmuş biri olarak yatırımın kaçla kapatacağını çok merak ediyorum
-
Gelir uzmanlığı ve Ziraat uzmanlığı konusunda tecrübe edinmiş olan bir arkadaşımız varsa bir kiyas yapabilir mi acaba.Kisa vadede guy avantajlı gibi ama uzun vade düşünürsek ziraat daha mi mantıklı?Yolu her ikisinden de geçen biri bunu daha iyi açıklayabilir
-
@palamut ziraatin hangi pozisyonu ama? Yukarida baya acikladim isterden bak sonrasinda sorun olursa yine biliyorsak yazariz.
-
@lucasinemmisi şubeler veya genel müdürlükte uzman yardımcılığı ve Ziraat katılım.
-
@palamut hocam kusura bakma mesguldum anca girebildim. Issizlik cok fazlayken, insanlarin cogu GUY icin ugrasirken GUY'a iliskin olumsuz bir sey soylemek istemem, -bence haddime de degil ki ozel sektorden bunalmis biri olarak hangi memurluk olursa olsun, calismayi dusunen biriyim- ama ziraate dair onune 5 farkli kariyer planlamasi cizip anlatabilirim:
1- ziraat genel mudurluge girdin, muhasebe/controlling tarafini sectin, SMMM'yi aldin 6-7 yil banka muhasebesi tecrubesi edindin sonrasinda harika paralarla guzel yerlerde calisabilirsin
2- ziraat genel mudurluge girdin, pazarlama biriminde gorev aldin, bankalarin yogun rekabet sartlarini da hesaba katarak saglam bilgi birikimi ve tecrube edindin, bankalarin musteriye nereden nasil ulastigini, musterinin algisini vs ogrendin yine bircok kurumun pazarlama departmaninda istihdam edilebilirsin ve pazarlamacilar ki bunu biraz masabasi pazarlama gibi dusunelim, muazzam paralar kazanabiliyorlar.
3- ic denetim biriminde basladin genel mudurlukte zaten harika bir birimdir ki ogreneceklerinin ardi arkasi kesilmez ve ic denetci olarak istisnasiz her yerde calisabilirsin.
4- yatirim tarafina girdiginde zaten onu yazdik o da seni gelistirir.
5- sube tarafinda gerekli lisanslari alman halindre ki her banka Management trainee lerini yani uzman yardimcilarini sube muduru olarak gormek ister, onlari tutar sube mudurlugune dogru gider rahat edersin.
Ama bunlar, devlet bankasi da olsa bur bankada insani yoran, canindan bezdiren aktiviteler. Onun yerine tertemiz sıkintisiz gider gelirim guy olurum, ortalama kazanirim ama basim agrimaz hayatta calismaktan daha onem arzeden onceliklerim var dersen ben gibi GUY ol cik. Subelerde de hedef ve karlilik baskilari var pnu da belirteyim de son olarak. Karar senin hocam Allah gonlune gore versin. -
@lucasinemmisi hocam oncelikle çok teşekkür ederim yazınız icin.Gecen sene çok istediğim guy mülakatindan o kadar haksız bir şekilde elendim ve hayal kırıklığına ugradim ki...Dört gün onceki yazılı sınavı da muhtemelen yine geçeceğim ama mulakatta elenme ihtimaline karşı aynı buhranı yasamamak icin alternatifleri de değerlendirmek istiyorum.Allah hepimiz icin en hayırlısını nasip etsin.
-
Katılıma girdim sadece, daha önce halkbank servis görevlisi sınavına da girmiştim daha da banka sınavına girmeyeceğim. Sınavdaki sorular çok kalitesizdi ve yanlış olduğunu düşündüğüm sorular vardı. Genel kültür soruları çok farklıydı. Ayrıca sınavda gözetmen beni fotoğrafıma benzetemediği için tutanak tuttu büyük ihtimal sınavım da iptal olacak. Zaten umudum da yoktu sınavdan.
-
@kilici cok ilginc bir sey yasamissiniz benim kimlik yenilendiginde acik biriydim sinav basvursunda tesetturlu fotom vardi ve inanin alakalari yok,gozetmenler neye gore karar veriyor neticede sinav giris belgesi onemli ki onlar bile bazen oyle yazicidan alioz ki net olmuyor,bu durum cok sacma dunya para harcaniyor bu sinav icin gercekten uzuldum
-
@duyguuu37 hocam acik foto-kapali foto skntisini bu sene kpss gkgy de yasadim. Beni cok uzen ve kpssmin gkgy ayagini mahveden bi olaydi. 2 gun kendime gelemedim,sinavim iptal olcak diye cok korkmustum. sinava etki etmis gk de bi sayfayi hic gormemisim mesela. Enson tutanak tutulmadi,benim olduguma inandilar ama olan sinavima oldu. Ilk isim her fotomu degistirmek olcak. Ihmal etmeyin siz de:(
-
@kilici üstad güncel bir vesikalık fotoğrafını, sınav giriş belgesini ve durumunu anlatan bir dilekçeyle birlikte AÖF'ye ulaştır.
-
@the-ruk Hocam aslında bunları yapmayı düşünüyordum da sınavdan pek umudum olmadığı için uğraşmadım.
-
@1umut yahu bu gozetmenler neye gore hareket ediyor sacmalik bunlar cok uzuldum size deyeni kimliklerde eskiler kadar net degil bi tek bana mi oyle geliyor anlamadim,dunya sinava girdim boyle gozetmenle alakali birazda sikayet ediniz lutfen yazik emege
-
@duyguuu37 benim gozetmenim bence resmen sizofrendi. Hayir ben de gereksiz telas yaptim,saftirik ne korkuyorsun sonucta sensin yani.. imzamizdan her seyimizden biz oldugumuz anlasilir. Ama olan oldu iste ne yapayim.
Foto degistirmek en iyisi. Cunku gelmeyip gelmeyip sonra bi deliye denk geliyosun, butun emekler heba oluyor:( ihmal ettigime kendime kiziyorum ama yapcak bir sey yok -
@kilici geçen sene kpss de benzerini yaşadım. Kadin geldi öğleden sonraki oturumda sen bu fotoğrafa benzemiyorsun dedi
Boynundaki kartı çektim baktım siz de buna benzemiyorsun dedim. Nereden bilelim arkadaşınız yerine sınava gözetmen olarak gelmediğinizi? Bunu nasıl kanıtlarsınız? diye sordum. Kimliğimle dedi. Sanırım sorunu çözdük dedim bozuldu ve sonra kimliğimi bıraktı gitti. Bu kadar salağı bir araya nasıl topluyorlar hayret ediyorum. -
Arkadaşlar bu durum bende de oldu. Bıyık bıraktım. Tüm sınav başvurularına bıyıksız fotoğrafımla başvurdum. Ziraat guy kpss vs. Ama bıyıklı olduğum için yanıma bir bıyıklı bir de bıyıksız vesikalık fotoğraflarımı da getirdim. Ne hallere düştük yahu
-
@alika28 yine de bıyığı kesmem diyorsun yani ahaha bu çok güzeldi