2018 Ziraat Bankası Uzman Yardımcılığı ilanı
-
@onuktekin Hocam kpss gibi önemli bir sınavda başıma gelseydi bu şekilde bırakmazdım ben de. Birincisi kpss ye gelen gözetmenler öğretmen oluyor, bunlar nasıl eğitimci ki sınav başlamadan bir adayın yanında fotoğraf konusunu açıyor? Güya bir de bunun eğitimini alıyorlar. O anki psikolojimizden haberleri yok kaç senenin birikimiyle orda ter döküyoruz gelip yanımızda foroğrafına benzemiyorsun diyorlar. Bu tür kpss gibi önemli sınavlarda gözetmene hukuki yollardan bahsetmek lazım ki verdikleri kararın ne kadar önemli olduğunu anlasınlar.
-
@kilici Öğretmenlerle akademisyenler osym sınavlarında bariz belli oluyor. Öğretmenler rahatsız edecek bir şey buluyor muhakkak. Anadolu üni nin sınavlarında da akademisyenler oluyor genelde. Onlardan da bazıları osym sınavlarındaki ciddiyeti göstermiyor maalesef. Sizin bu sınavdaki olayinız çok can sıkıcı olmuş hocam. Çok geçmiş olsun. Okuyunca çok rahatsız oldum. Bugün sizin başınıza gelir yarın başkasının başına bu kadar anlayışsız davranmak için ya akılsiz olmalılar ya da kötü niyetli. Keşke yine de başvurunuzu sikayetinizi yapsaydınız. Bu konu çok ciddi sıkıntılar açabilir başınıza.
-
Arkadaslar hic sorulari derleyen biri ya da denk gelen biri olmadi mi face de filan
-
@duyguuu37 hocam ben artik sorulari bile hatirlamiyorum..ustunden cok vakit gecti.
-
@ladybug bende aslinda ama bi derleyen olsaydi animsardik hocam
-
@onuktekin Sağolun hocam kimse yaşamaz inşallah. Ziraat sınavının sonucunu çok merak etmiyorum ama sonuçlar açıklandığında belli olur fotoğraf meselesi bakalım ne karar verdikleri ona göre bir dilekçe yazacağım. Sonuçta ismimin böyle bir olayda geçmesi basit bir mesele değil.
-
Ne zaman açıklayacaklar acaba?
-
@hoyuelo tahminen Eylül’ün 2. haftası açıklanır.1 aydan önce açıklandığını görmedim daha.
-
Ziraatin tek mülakat mı oluyor ? Yoksa halkbank gibi 2 mülakat mı ?
-
Gunaydin, bende sinava girdim buyuk ihtimal ikiside gelir ancak suan zaten uzman yard. Başka bankada bakalım bankacılıkta iyi para kazanılıyor işi seversen tabi.Yani Guy da ilerleme yok maddiyat kısıtlı ancak bankacılık sektöründe kariyer olanağı iş yoğunluğu çok fazla ona göre karar vermelisiniz ve şubeler genel müdürlükten zor bunu bilin
-
@bianconeri hocam sanirim baska bankada uzman yardimcisiyim demek istediniz cok anlasilamadi da. Hangi bankadasiniz devlet bankasi mi yani?
-
@lucasinemmisi dogrudur devlet bankasi ama Ziraat degil
-
@bianconeri gerçekten bankanın ismini vermemiş oldun. ziraat değil ama devlet bankası
-
@bianconeri zaten uzm yard olmussun hocam neden tekrar başa sararsın ki merak ettim.
-
@sinavparambitti vakif ingiliz kraliyet ailesine gecmediyse daha vakif var, hâlk var cok da belli olmamis sanki
-
@sinavparambitti geriye 2 secenek kaliyor neyse konu bu degil hocam.Onemli olan bankaciligi sevecekseniz bu iste mulakata gelmeniz.Cogunuzu tahminen pazarlama icin alicaklar subelere bireysel ve ticari artik neyse asistan olarak girdiniz diyelim, hedef baskisi olacak hissedilebilir duzeyde emin olun.Aksini soyleyen yalan soyluyordur:) Dil tazminatiniz varsa iyide para kazanirsiniz sahsen ortalama maasiniz vmy ile ayni olur birde ilerde yetki ve unvan arttikca sonra mudurluk gelirse para konusunda hic sorun olmaz.Ancak is yogunlugu ve stresi cok fazla.Risk cok fazla.Rekabet gucu cok fazla.Yan gelip yatma yok, hiyerarsi guclu.Sevecekseniz guzel istir birde esnek calisma saatleri var yani 6 bilemedin 7 de cikis
-
@bianconeri bir dr benim soruma baksan hocam sana zahmet neden başa sariyorsun meselesi.
-
Birde subeler icin konusuyorum unvaniniz uzman yard ama subelerde bu pek gecerli degil:) gorev anlaminda yetkili sizden unvan olarak dusuk olabilir ve daha az maas alabilir ama 2 sene yetkiliniz olabilir sonrasinda patron sizsiniz sadece ilk 2 sene sorun:) genel mudurluk birimlerine herkesi almazlar hatta baya az alirlar ve genel mudurluk daha farklidir bir bolumde uzmanlasirsiniz, sube is ogrenme bankacilik acisindan mukemmel biryer ancak rahatlik anlaminda genel mudurluk ve tabi prestij
-
@lucasinemmisi sorunu tekrar alabilir miyim hocam? Seve seve yardimci olurum
-
@bianconeri hocam zaten uzman yardimcisisin ne diye tekrar ziraate girdin?