2018 Ziraat Bankası Uzman Yardımcılığı ilanı
-
Merhaba arkadaşlar foruma yeni katılanlardanım ben de inşallah emek veren herkes karşılığını alır bir an önce açıklansa da rahatlasak artık istanbul üni iktisat mezunuyum ben de
-
@mervekk aynen hocam bölüm derslerinin kpss vs hiç alakası yoktu
-
ARKADAŞLAR AKŞAM TWİTTERDA ETKİNLİK VAR DGUY GUY VE VDK SINAVI İÇİN KATILIMLARINIZI BEKLİYIRUZ BİRLİK OLURSAK BAŞARAMIYACAĞIMIZ ŞEY YOK BUGÜN BUNUN İÇİN BİRLİK OLALIM SES GETİRELİM DAHA SONRA DİĞER SIKINTILAR İÇİNDE BİRLİK OLURUZ VE İSTEDİĞİMİZİ ALIRIZ ŞİMDİDEN TEŞEKKÜRLER #DUYDGUYaçıklansın
-
@ozge17 kesinlikle öyle. Yüksek Lisans falan var mı?
-
@mervekk yok hocam hiç dusunmedim yüksek lisansı
-
@meerveeaa Bu tarz bilgi vermeleri kesinlikle yasak. Konuşmalarda kayıt Altına alındığını düşündüğümüzde anormal bir şey bunu demesi. Bir soruya itiraz etmiştim 15 gün içersinde dönüş olmadığı için Durumun bilgi alma hakkı kanuna aykırı olduğunu söyledim bilgi işlem daire başkanına bağladı itiraz dilekçesi değil formu olduğu için 15 günlük süreye tabi değil bla bla bla bir şeyler seri. Anlatırken oda ağzından kaçırdı sonuçlar çıktı ama Ziraat’in talimatını bekliycez diye. Bende Salı günkü Yönetim Kurulu toplantısı sonrası açıklanır diye bekliyordum ama halen bekliyoruz
-
@maguc bana gün demedi ben sadece bekliyoruz dedim forumda yazcam dedim. Kesin tarih demedi .Ama bu hafta olur bence. Yarin açıklanır.
-
@maguc bizde bekliyoruz dedi . dediğim gibi ufacık bir onay gibi bir şey kalmış bence.
-
@maguc ya allah aşkına ne demişte yasak yarın umut edelim mi dedim evet bizde bekliyoruz dedi. Haftaya kalacağını düşünmüyorum.
-
@meerveeaa hayırlıs Yarın görücez inşallah ne olacağını.
-
@maguc inşallah hepimiz için hayırlısı olsun.
-
Ben de Gazi Ekonometri mezunuyum...bin pismanim.bi bolum bu kadar sevilip,sinavlarda ise yaramazdi.
-
guy acıklanmış galiba facede gördüm şimdi kazananlara hayırlı olsun
-
@marjinalfaydali aynen hocam hiç işe yaramadı kpss çok bagımsızdı bölüm az biraz temelimizde olmadı
-
Sınavda bir soru vardı,Ticari banka olan yani sabah ki sınavda, aşağıdakilerden hangisi Türkiye’nin yakın dönemde yaşadığı ekonomik problemler arasında yer almaz diye
A)Düşük Büyüme
B)Paranın değerinin devalüe olması. Diğer şıklar kesin değildi zaten.
Normal şartlar altında Cevap Düşük büyüme olmalı ama esnek kur sisteminde yerli para, yabancı paralara karşı değer kaybedebilir ancak devalüe olmaz daha doğrusu Devalüasyon sabit kur sisteminde parasal otorite tarafından yerli paranın değerinin düşürülmesidir. Esnek kur sisteminde böyle bir sorun ortaya çıkamaz. Paranın satın alma gücü azalabilir ancak devalüe olmaz (edilmez). Bu nedenle yani kelime hatası sebebiyle bu sorunun iki cevabı oluyor bu bağlı olarak sorunun yanlış olduğunu düşünüyorum. Soruyu hatırlayan yada bir yorumu olan var mı ? -
@maguc bu soruya paranın devalue olması demiştim zannedersem son yıllar dediği için bu şık en mantıklı olan gibi gelmişti
-
@müzdarip93 bende senin gibi yaptım ama düşük büyüme gibi bir sorunumuzda yok. Bu soruya itiraz ettim zaten iptal olsun diye
-
@maguc anladım peki cevap geldi mi itiraz ile ilgili
-
@müzdarip93 maalesef, normal şartlar altında 15 gün içersinde dönüş yapılması gerekiyor. Ziraat insan Kaynakları daire başkanı yetkilisi telefonda haklısınız dönüş yapılması lazımdı diyor AÖF bilgi işlem daire başkanı da Ziraat ile yaptığımız protokol de böyle bir talimat yer almıyor diyor. O sebeple sınav sonuçları ile birlikte açıklanacak dedi. Ziraat Bankası insan kaynakları müdürlüğümdeki yetkilide durumu bize yazılı olarak bildirin ivedilikle gerekeni yapalım dedi. Ben de daha uğraşmadım. Zaten itiraz için bile 30 lira masraf ettim. Birde ona masraf etmiyeyim diye
-
@maguc siz yazınca hatırladım evet bu soruda sıkıntı vardı