2018 Ziraat Bankası Uzman Yardımcılığı ilanı
-
@şanslıs emin ol hepimiz benzer durumlardan muzdaribiz. Bu bizim problemimiz değil yani jenerasyon olarak aynı kaygıları taşıyoruz. Yalnız değiliz bunu bilelim ki depresif hallere girmeyelim.
-
@barce Akdeniz işletme 2017 hocam
-
@mervekk, içinde söyledi: 2018 Ziraat Bankası Uzman Yardımcılığı ilanı
ekonometri b
hocam sizdemi ekonometri mezunusunuz hangi yıl mezun oldunuz
-
@kamuranakkor dogru kardesim
-
Arkadaşlar önceki sayfalarda bahsi geçtiyse kusura bakmayın ama geçen seneki sınavın taban puanıyla alakalı bir bilginiz var mı?
-
@bennu sınav hepimizin kaderi mesela ben de alese hazırlanıyorum
-
Halkbank sınav sonucumu medeni çalışırken öğrenmiştim ve kazanmıştım şimdi saçma bi totem yaptım 2 gündür medeni çalışıyorum
-
Benim p48 78 ama ziraat guydan iyidir.
-
@ozge17 evetttt 2014 mezunuyum sdü
-
@kamuranakkor ilk sınava girdim hocam zaten telefondan yazarken yanlışlıkla ''Düzce'' kelimesi araya kaynamış
-
Arkadaslar aranizda Samsun katilim yazan var mi?
-
@midnite benim de beklentim aynı şekilde hocam sınava giren çok sayıda arkadaşım ingilizce konusunda sıkıntı yaşadı o yüzden ingilizceyi iyi yapan mülakata kalır gibime geliyor.
-
p48 82.9 puanım olmasına ragmen ziraat uzman yardımcılıgını istiyorum. Kpss sınavı daha kolaydı bu sınavdan. İngilizce 10+ yapan büyük avantaj saglar. Diğer kısımları çoğu kişi ortalama bir şekilde yapıyor zaten.
-
@mervekk evet bi de o var.bu yıl bende bi denicem alesi
-
@muhalba vallahi billahi doğru ya kpss daha kolaydı hayırlısı olsun inşallah hakkimizda
-
@dlknn ya Benim de öyle totemlerim var.eğer bu sınavı kazanırsam mülakata her yerinde başak amblemi olan bisey giycem
-
@dlknn akdeniz 2018 uti kesin tanisiyoruz
-
@muhalba 2018 kpss de p48 de 88 var kardesim
-
@mervekk Hocam bende 2015 mezunuyum deu dan hala ıssısiz
-
@ozge17 zor iş ekocu olmak maalesef bizi hiçbir yere sığdıramıyorlar