2018 GUY MANİSA
-
@olursaolur hepsi Manisa’ya yığılmaz bence altta Aydın Muğla üstte Balıkesir bunlara da ayrışılır
-
@rybczynski2 bilemeyiz bakalim il sayisi fazla dediginiz gibi de olabilir
-
Tünel yokken 20-25 dk civarıydı. tünelle yol 10-15 dk olur.
-
@james-buchanan bu mevzu edirne olayına doncek diye korkmaya basladim :))
-
@olursaolur tünel çok iyi oldu.
-
@james-buchanan tam olarak nereden bağlandı bu tünel? Bornovanin arkası Evka 3 ün oradan gidiyorduk.
-
@antimülakat komple bi uçtan bi uca bağladı yakında manisa izmire baglancak hatta denizin manisaya gelme olasılığının olduğu söyleniyor
-
@antimülakat Tünel sabuncubelini devredışı bıraktı.Evka3ten 10 km sonra sonra başlıyor
-
Tünel olayına ne kadar çok takıldınız anlamış değilim.
-
@antimülakat hocam manisa yoluna çık o sabuncubeli yokuşundan devam et. sonra kıvrımlı yollara hiç girmiyorsun, bi tünel geliyor. direkt manisaya çıkıyorsun. en az 10 dk fark ediyor. özel araçla çok rahat 15-20 dk da gidilir bornovadan. zaten gelir idaresi yunusemre laleli tarafında. Bornovada ikamet eden biri oraya (arabası varsa) rahatlıkla gidip gelebilir. tabi benzin falan pahalı o ayrı mesele.
-
Öncelikle Manisalı olduğumu belirteyim. Halkbankası servis görevlisinde en yüksek Manisa’yla İzmir vardı yanlış hatırlamıyorsam. 62 ile kapattı o sınav puanına göre. Balıkesir 55 ile kapatmıştı. Ben manisayı tercih edip 57 puanla kazanamamıştım ( keşke balıkesir yazaydım). Şahsen p48 im yüksek olmadığından İstanbula başvurdum. Cobweb teoremi işlerse İstanbul’da gelmez ya neyse. Tünel muhabbetine şu yorumu yapabilirim güzel olmuş eyvallah ama okadar abartılacak bir tünel değil..Zamanı daraltmak yerine sadece tırların kamyonların yoğun olarak kullandığı bir yol olduğundan o keskin virajların tehlikeli oluşundan dolayı yapılmış bir tünel..ben arabamla bornava kavşağa 18 dk da gidiyordum şimdi 10-11 dk..(Yavaş kullanmayı pek sevmem)
-
Manisa küçük bir şehir. Yazları izmirden daha sıcak bunaltıcı pis bir havası vardır sivrisinekler vızır vızır.. kışında değişik bir soğuğu vardır iliklerinize işler.. en büyük avantajı İzmir’e yakın olması. Merak ettiğiniz bir şey olursa sorabilirsiniz..Manisayı yazanlara yazmayanlara hepimize hayırlısı olsun..Başarılar
-
@ert inşallah bu kez olur.
-
@james-buchanan İnşallah hocam
-
Kaç doğruyla kapatırız dükkanı sizce sevgili rakiplerim
-
gittik geldik yazdık burayı ama face de rakipler 80 üstü diyor. inşallah atıyolardır
-
@busus hangi sayfada hocam link atma şansınız var mı okuyayım azıcık
-
@rybczynski2 kpss a grubu sanırım telefondan atamıyorum bulursam atarım hocam
-
-
@busus pardon hocam başkasını etiketleyecektim. yanlış oldu.