2018 GUY BALIKESİR
-
@Antimülakat hocam guy olanları vimere veriyorlarmış diye duydum ondan
-
Kimler Balıkesir yazdı toplanalım. ben 83,4 ile kız arkadaşım 78.2 ile Balıkesir yazdık umarım gelir
-
@friedman17 hocam bi arkadaş vardı grup halinde Balıkesir yazdık. hepimizin puanı yüksek diyordu. o gruptan mısınız sizde?
-
@james-buchanan yok hocam biz kız arkadaşımla karar verdik yazdık bakalım. Siz de mi Balıkesir yazdınız?
-
@friedman17 Hayır hocam. O arkadaş kalabalık yüksek puanlı bi grup olarak yazdık demiş. Galiba çok yüksek kapatacak. Ben henüz başvurmadım.
-
@james-buchanan hayırlısı bakalım hocam en son açtığında 80 küsür ile kapatmış balıkesir. Umarım hem kız arkadaşıma hem bana gelir korkuyorum.
-
@friedman17 Bu ne ya kız arkadaşı olan buraya mı yöneliyor gelmeyin siz bence izmire çok yakışırsınız 78.4le ben de yazdım kız arkadaşım da
-
@2iki Muğla yada Balıkesir di 2 sinden birini yazacaktık Balıkesir yazdık. Bakalım hocam.
-
@friedman17 hayırlısı olsun
-
@2iki izmirden yüksek kapatır mı?
-
@james-buchanan bilmiyorumki akıyo millet buraya, gelen çifter çifter geliyor yakında annesiyle balıkesiri yazanlar da çıkabilir
-
@2iki ahahaha
-
@2iki ya birisi oyun oynuyor ya da gerçekten herkes burayı yazıyor.
-
@james-buchanan bugün itibariyle muhtemelen vazgeçtik Balıkesir yazmaktan. Bana gelir ama kız arkadaşıma gelmeyebileceği korkusuyla. Umarım herkes için hayırlı olur.
-
@friedman17 hocam siz onlara bakmayın. onların istediği o zaten. burdaki yorumlara göre karar vermeyin.
-
@james-buchanan yok hocam onlardan değil benim gönlüm hala Balıkesir de ancak malum tek başıma karar almıyorum galiba Edirne yazacağız.
-
@friedman17 hocam hayırlısı olsun.
-
selamlar ben 83 küsürle yazmıştım ama değiştirecem..bursa yazacağım
yazan arkadaşlara hayırlı olsun..grup halinde yazdık diyenede aldanmayın.. -
@srcn hocam bende inanmak istemiyorum. ama öyle yazmışlar. inşallah doğru değildir.
-
@srcn hocam siz Balıkesirliydiniz değil mi?