GUY ANKARA 2018
-
@aynstayn maşallah hocam:)
-
@aynstayn geçen yıl bile 80 le kapadı o kolay sorularda,enteresanmış fikirleriniz
-
@toranj direkt merak edilene cevap veriyim dedim. Nasip kardeşim teşekkürler
-
Gecen yil niye öyleydi o zman Ankara her yil spekulasyonlar yapilarak uzaklastirilan bir sehir oluyo maalesef
-
@aynstayn başarılar hocam klasikte:) inşallah bize de nasip olur
-
@zenginmemur hangi anlamda geçen sene nasıldı hocam
-
@eliff kişisel düşüncemdi. İnş tutmaz 70 te kapatır.
-
@toranj gecen sene ilanlarin gelmedigi bir dönem diyirum p35i 90 olan adam Ankara yazdı ve 80 dogruda kaldi
-
@aynstayn Ankara hep şampiyonlar ligi olarak lanse edilir açıklanınca kaç yıldır öyle olmamıştır yine en yüksek olmayacak bunu anlayacak seviyeye geldim artık
-
@maesteo insallah hocam birde su dguy düsse
-
@zenginmemur bilemiyorum hocam sayı iyi 170 kiş en yüksek kapatan şehir olmaz ama öyle aman aman da düşük kapamaz.
-
@maesteo 100-150 kişilik sağlam bir kitleden ötürü bu kanının olduğunu düşünüyorum. Neyse ki daha fazla kişi alıyor. Sınava 30-40 kişi çağırsa gerçekten şampiyonlar ligi o zaman olabilir hocam.
-
@maesteo kapatma puanı bile 74.En yüksek 78 le kapatır.Ama çok seviniyorum soruların zor olmasına.En azından calistigimin karşılığını aldim
-
@aynstayn Hocam bu sene ciddi rekabetin olacağı yer İstanbul çok ciddi bir kitle yazdı , tabi bu benim düşüncem .
-
@maesteo neyse ki o da bizi ilgilendirmiyor
-
Ankara yazanlar olarak mülakat sürecinde yedeğe kalmanın bile çok avantajlı olacağını düşünüyorum. Sayıştay, dguy vs Ankara guy ile birlikte kazananlar diğer şehirlere göre daha fazla olabilir. Guy yedeklerinin önü açılır.
-
Ankara tahmini kaç olur 80 alti mi üstü mü
-
@aleph Görünen 80 üstü kapacak. 80-82 olma ihtimalini yüksek görüyorum ama sadece kendi çevreme bakarak bu yorumu yapıyorum tabi.
-
Geçen sene 150 kişi 300 kişide şehir 79 kurum 80 ile kapattı sorular bu kadar tartışılmadı bile bi iki soru en fazla tartışıldı ki bu sene daha zor farklıydı sorular. Bu sene 170 kişi 340 kişi çağıracak şehir 74 kurum nasıl 80 üzeri olsun cidden şaşırıyorum yüksek puanlılar bu kadar dağılmışken
-
@şampiyon hocam bu sınavda yüksek puanlı düşük puanlı yok sınavın üstünden 14 ay geçti hiçkimse aynı yerinde değil ama soruların tekrar olmaması diğer sınavlara göre zor olması 80 i geçmeyeceğini gösteriyor bence de