GUY ANKARA 2018
-
@busus bekleyelim görelim:) geçen sene dahi 79 la kapattı. ama kurum sınavı çetin olur işte orası diğer pek çok yerden yüksek kapatır onu söyleyim
-
Geçen seneye göre şöyle bir fark: geçen sene forumlar, anketler, yorumlar yıkılıyordu. Bu sene piyasa çok durgun o yüzden baya bir insan gittiğini düşünuyorum önümüzden.
-
bi de şu var geçen sene kpss ve guy sınavı çok yakındı tarih olarak geçen sene kurumlara yerleşenlerin bence büyük çoğunluğu girdiler mecburen sınava
-
Ben de ankaranin bursadan ve izmirden daha düşük kapatacağını dusunuyorum hem sayi bazli kiyasliyorum hem de dguy biraz hararetini alir gibime geliyor ankaraya çift kapi açılıyor neticede
-
@uruk-hai hocam dalga gectigini anladim direk
-
@uruk-hai 8500 ü cok sade yazmıssin
-
Kaçla kapatır sizce şöyle oturup bir kaç saat verip analiz yapan var mı hata payı düşük bir analiz ama %90 şöyle kapatır diyecek bir kahin jdksksb neyse çok şey istedim
-
@rybczynski2 yüzde 90 en yüksek ihtimal 80 le kapatir
-
75leri görür mü arkadaşlar? Sıralama 10bin yapıyor.
-
84' le yerimizi alalım. Buralar değerlenir.
-
Ankara'da bir guy olarak puanınız 80 altı değilse gönlünüzden geçeni yazın derim.kimseye aldırış etmeyin.her şey olabilir
-
bende 85.1 puanla yazacam insallah
-
@no33 ya da ders çalışıyorlardır
-
@eliff lütfen küsürat olmasın ben küsürattayım pozitif enerji
-
@rybczynski2 Bana kalsa 80 i gören il olmycak da neyse biraz mantikem dusununce olması gereken bu yani
-
@zenginmemur kaç yazılmasını istiyordun.aklindaki sayı ne?
-
@obra biz de calisiyoruz
-
99.999 puan Ankara. Gelmez sanırım.
-
@friedmanmilton gelmez kpss yönelik çalış seneye yükselt
-
@uruk-hai tartısmaya gerek yok dostum 8500 ü yazarken dalga gecmisssin iste cok net belli oluyo.Ben zaten sizlerden fikir aliyorum ama