GUY İSTANBUL
-
@morand o soruların hepsi birden hatalı hocam malesef öyle bi kriter yok ortada bir yanlışı 1000 kişi de söylese yanlış yine değişmiyor bu sebeple iptal olmasını olası görüyoruz başka bişi söyleyemem onu kabul ederse yanlışı kabul etmiş olur ne diyelim
-
@jkeynes murat hoca yanlis dedi diye mi yanlis.
Sonucta kitaplari yazan da hocalar -
@gökyeleli hocam siz hangisini işaretlediniz
-
@jkeynes piyasanin uyruguna goreyi isaretledim. Tr de bulunan alman bankasiydi sanirim
-
@gökyeleli tamam cevap o o zaman
-
@jkeynes burda soru tartisiyoruz tavrin hoş değil
-
@gökyeleli e güzel kardeşim hatalı olmasının nedenlerini bir bir anlattım sen bana murat hoca öyle dedi diye mi hatalı diyosun murat hoca dedi diye değil nedenlerini açıkladım sana ama sen bak burda da böyle yazıyor diyorsan ben ne diyebilirim ki sen esas doğruyu değil kendi doğrunu arıyorsun demek ki ben de tamam seninki doğrudur diyorum ne diyebilirim başka tatmin olmaz gibi duruyorsun be güzel kardeşim
-
@jkeynes siz sadece bir tane nedenden bahsetmissiniz o da murat hocanin öyle demesi. Ben de diyorum bir cok farkli yerde gordum bu tip sorular piyasanin uyruğuna göre çözülüyor. Bunlari hazirlayan da hocalar. Asil siz kendi dogrunuzu ariyorsunuz soruya direk hatali diyerek. Hatali olada bilir olmaya dabilir. Ama siz hatali diye kestirip atiyorsunuz
-
@gökyeleli aynen hocam kendi doğrumu şeapmaya çalışıyorum söylediklerim hep yalan dolan nasıl anladın ya bütün sürprizi bozdun
-
@jkeynes dostum soruda hiçbir hata yok tertemiz. Eğer herhangi bir kriter verilmezse Türkiye sınırları içerisinde borçlanmak iç borç sayılır bu kritere göre çözmek gerekir . Sınavın en temiz sorusu zannımca.
-
-
@alika28 peki hocam KKTC dış borç mu sayılıyor hem de TL cinsinden ?
-
@fridakahlo KKTC başka bir ülke hocam ülke kriterine göre çözülüyosa tabiki dış borç
-
@okanugur kriteri belli değil o soruda . Yüzde yüz iptallık soru bence .
-
@bybredd ben soru doğru demiyorum zaten arkadaşlar bı üstte piyasaya göre çözülür demis ya ondan öyle dedim
-
@okanugur anladım hocam fikrimi belirteyim dedim bir anda yazınca balıklama gibi oldu
-
@okanugur kriter belli olmadığı için iki şıkta doğru gibi bakalım GİB hangisini kabul edecek gerçi onuda bilemeyeceğiz
-
@palamut ankete bak ankete .d 82-83 kapatcak galiba 80in altına düşme ihtimali yok işimiz bitti
-
@bybredd sıkıntı yok hocam
-
@fridakahlo aynen hocam malesef bilemiyoruz en temizi yanlış kabul etmek şimdiden üzülmemek adına