2018 Kaymakamlık Sınavı İlani
-
@hamsi hocam il idaresi kaunununda 10 gün yazıyor değişti mi ?
-
@deniz_123 kanunda bununla ilgili bir süre yok 10 günlük süre belediye meclisinde var
-
Salt cogunlukla kabul edilen kararlar kesinlesir hükmu de 2007 yılında kaldirildi.
-
@hamsi aynen hocam güncel olmayanına bakmışım değişmiş galiba sonradan
-
İlker Eroğlu bu sürenin kalktığını söylemişti video derslerinde. Fakat kitapta mevcut, kanunda yok.
-
arkadaşlar şöyle toplu halde güncel türkiye ekonomisi verilerinin olduğu bir döküman var mı ?
-
Iyi geceler dostlar nasilsiniz ne var ne yok 1 haftadır takip edemedim sayfayı kpss yüzünden nihayet bitti. Kaynakları ne yaptınız önerisi olanı beklerim kanunname mi aliyoruz
-
Bugün tatil dönemimde sınava hazırlanmaya başladım. Anayasa Hukuku ile başladım. Prof Ahmet Nohutçu'nun yeni kitabından çalışıyorum.
Konu Türk Anayasa Tarihi. Kitabın iki baskı öncesinde Sultan Abdülhamid'in (Allah rahmet etsin elbet) Meclis-i Umumi'yi tatil etmesinden sonraki dönem için "istibdad" sözcüğünü kullanmış iken bu baskıda "... 2. Abdülhamit'in dirayetli ve usta idaresiyle..." ifadesi yer alıyor.
An itibariyle Ahmet Nohutçu tarafımca silinmiştir. Delikanlılık,benim 1. kriterimdir.
Verimli ders çalışmalar diliyorum. -
Arkadaşlar bi sorum olacak bilen birisi varsa yardımcı olursa sevinirim. Yasama yetkisinin aslilinin ve genelliğinin tek istisnası şimdi cb kararnamesi mi?
-
Kaymakamlık kampının son baskısını kullanan var mı arkadaşlar? Ya tek tek anayasa idare alacağım ya da gerçekten güncel ve bariz hata yoksa bunu almayı düşünüyorum
-
Arkadaşlar insan kaynakları için hangi kaynaktan çalışıyorsunuz? Test kitabı öneriniz var mı?
-
Yaz dönemi de hiç ders çalışılmıyor. 1 ay kaldı kitabın neredeyse kapağını açmadım. Bıkkınlık mı desem, bildiğimiz somum göstergesi mi bilemedim.
-
inşallah açıköğretimliler kazanır sınavı onlar çok olur nasılsa elenıyorlar bır tane dahıa cıkoğretımlı yok kaymakam olan
-
Arkadaşlar TBMM Ictuzuk un guncel halini nereden indirebiliriz? TBMM nin sitesinde gunceli bulamadim.
-
@y-oguz90 mevzuat.gov.tr ye bakınız hocam
-
@olursaolur orada bulamadım hocam
-
-
@möözun, içinde söyledi: 2018 Kaymakamlık Sınavı İlani
Hocam buradan indirdim zaten ulusal mevzuat kısmından madde 2 üye tam sayısı 550 yazıyor goz ucuyla baktığımda gensoru, BK vs. yer alıyor güncel hali değil
-
@möözun @olursaolur yine de tesekkur ederim. malum kitaplari almamaya kararli oldugumdan internetten ariyorum.
-
@nizâmülmülk tavsiyem kamptan ziyade çıkacak idare hukuku (nohutçu) beklemeniz hocam arkasında çıkmış sorular (güncelliğini koruyan) var.