2018 Kaymakamlık Sınavı İlani
-
TBMM iç tüzüğü güncel halini arıyoruz arkadaşlar mevzuatta yok
-
@say-alija hocam set halinde satılan anayasa-idare-idari yar. Güncel demi ? Siz sadece idarenin tek çıkmasını mi bekliyorsunuz ?
-
@öğrenci anka fotokopi var hocam
-
@semihylc evet hocam aynı kitap ama çıkmış sorular yok. konsensus vardı geçtğimiz yıllarda yayınevi elimizde çok var eylüye kadar çıkmış soruların güncellenmişhali çıkmayacak dedi. En makulu anayasa ve idareyi ayrı ayrı alıp arkasındaki çıkmış soruları çözmek.
-
@semihylc anayasası çıktı zaten idare de bu hafta çıkacakmış. Diğer kitapları satılsın diye olacak tanıtımını yapmıyorlar :))
-
Arkadaşlar dik geçici teminat yüzde 30 değil mi? Nohutçu yüzde 3 almış yeni basımda
-
@politics06 %3 diye biliyorum
-
@say-alija Hocam o kik diye biliyordum ben de
-
@politics06 Geçici teminat:
Madde 25 – (Değişik birinci fıkra: 17/9/2004 – 5234/9 md.) İsteklilerden, ihale konusu olan işin
tahmin edilen bedelinin % 3'ü oranında geçici teminat alınır. 10 uncu madde uyarınca yapılacak ihalelerde
geçici teminat teklif edilen bedelin, tasfiye idaresince yapılan taşınır mal satışlarında ise satışa esas bedelin %
3'ünden az olamaz.
mevzuat gov tr -
@politics06 hem kik dik için % 3 olması lazım
-
@say-alija zaten herşey para olmuş gece sene almıştım altın serisini 2 kitap 65 tl şimdi 3 kitap 105 tl hayır orda idari yargılamayı da araya koymuşlar. Anayasa sorusu pek önemli değil de idare soruları olsa ıyimis. Zamanda daralıyor kpss den çıktık yarına başlıyorum inş:)
-
@say-alija dediginiz gibiyse o daha mantıklı hocam ben de idareyi beklemeye geçeyim öyleyse.Bu arada anayasa çıktı demissiniz güncel olan hangisi hocam
-
@semihylc, içinde söyledi: 2018 Kaymakamlık Sınavı İlani
@say-alija zaten herşey para olmuş gece sene almıştım altın serisini 2 kitap 65 tl şimdi 3 kitap 105 tl hayır orda idari yargılamayı da araya koymuşlar. Anayasa sorusu pek önemli değil de idare soruları olsa ıyimis. Zamanda daralıyor kpss den çıktık yarına başlıyorum inş:)
başka bir sitede 100 tl alacaksanız önerebilirim. Reklam olmaması için özelden yazarım. 5 tl 5 tl'dir
-
Kas ne zaman çıkar bir bilgisi öngörüsü olan var mı dostlar?
-
@ayran, içinde söyledi: 2018 Kaymakamlık Sınavı İlani
Kas ne zaman çıkar bir bilgisi öngörüsü olan var mı dostlar?
-Kas bu hafta perşembe ya da cuma
-Tek idare hukuku haftaya çıkacakmış -
@aslan-reyiz çok teşekkür ederim hocam. Kolaylıklar dilerim.
-
@kemoenes yaz kardeşim yaz savaş yayınlarının kendi sayfasında daha ucuz olması gerekirken daha pahalı he
-
Kas ın içinde anayasa ve idare mi var yoksa ayrı ayrı iki kitap mı bir de soru bankası değil mi?
-
KAS; anayasa , idare hukuku , idari yapi,mahali idareler ve insan haklarini kapsayan soru bankasi mi? Konu anlatimli kitaplar mi? Bir de Sizce Kanunname mi? Kaymakamlik kampi mi
-
@circassian Kas soru bankası hocam. İçinde anayasa, idare, mahalli idareler ve insan hakları soruları var. Tek kitap şeklinde kendi içinde bölümlere ayrılmış.