2018 Kaymakamlık Sınavı İlani
-
Elinde açıköğretim fakültesinin Türkiye Ekonomisi pdf şeklinde olan var mı?
-
@mia_1071 http ://aofisletme.biz/calisma-alani/e-kitap/4.SINIF/BAHAR_DONEMI/IKT402U%20-%20T%C3%9CRK%C4%B0YE%20EKONOM%C4%B0S%C4%B0.pdf bundan bahsedıyorsunuz sanırım..
-
Hayırlı geceler arkadaşlar.
İnsan hakları ile ilgili test soru bankası önerisi olan var mı? -
iktisat ne düzeyde gelir dersiniz? elimde baskılarını şu an hatırlamadığım yüksel bilgili makro, mikro ve ceteris paribus var. bunlar hem bu sıvan için hem de diğer iktisat isteyen sınavlar için yeterli olur mu? youtube vs. öneriniz varsa çok makbule geçer.
-
@ercu İktisatta yuksel bılgılının konu anlatımı yeterli ama zeynel dinlerin de çıkmış sorularını çözerseniz daha iyi olur. Ceterıs parıbus tekerrürden ibaret.
-
@ercu ceteris paribus tüm sınavlar için yetersiz bir kitap. Aynı kolay soruları döndürüp sormuş.
-
Kamu görevlileri etik kurulu hangi organa bağlandı?
-
500 defa yazdım 500 defa söylendi. Themis idare hukuku çıkmayacak. Tüm kanunlar tamamlanmadan çıkartmak istemiyoruz dediler. Ticari kaygı 2.planda themis yayınları için o yüzden kaymakamlık için kitap çıkartıp 2 ay sonra kullanılamaz olmasını istemiyoruz dedi İsmail Ercan
-
Merhabalar iyi günler dilerim. Bir soru soracaktım mazur görün lütfen. Kaymakamlık için 5 yıl çalışma şartı var mı yok mu acaba?
-
@hegia-sophia bu sınav için yok şu an.
Önümüzdeki sinavda olabilir. -
@genclerbirlikli hala ceteris çözen mi var hocam
-
@kaydı-silinmiş geçen sene kpssden 2 ay önce ben çözmüştüm
-
@mertçinar @genclerbirlikli peki çıkmış sorular haricinde hangi kaynak yeterli olur bu iktisat meselesinin üstünden gelmeme?
-
@ercu economicus güzel tavsiye ederim
-
Analiz İktisat soruları nasıldır ?
-
@corleone o da basit kaçıyor bence, konu tekrarı için iyi olabilir
-
@genclerbirlikli @Ercu Kaymakamlık için çıkmıs sorular yeterli olacaktır, eğer zamanım var diyorsan economicus da çözülebilir. Çözemediğin sorulara sınavdan önce birkez daha bakmalısın, çözüp bırakmayın hocam soruları.
-
@corleone Temeli iyi atarsın. ben kullanıyorum Ceterisin güncel versiyonu
-
Arkadaslar daha once kutluay kararli nin insan haklari kitabindan calisan var midir tavsiye eder misiniz?
-
Madem konu iktisattan çıktı bende şunu danışayım sizlere dostlar.
Analiz+Y.Bilgili çıkmış sorular yeterli olur mu?
Planımı kalan zamanda iki kaynağıda birer kez bitirmek üzerinde yaptım.