2018 Kaymakamlık Sınavı İlani
-
@conmaynard hocam analizin mikrosu guzel ama makro icin kesinlikle tufan hocanin makro kitabındaki sorulari cozun para banka sorulari da mevcut hem yeterli olur
-
@olursaolur analiz ve çıkmış sorular bitince zamanım kalırsa tufan hocanın kitabınıda sipariş ederim hocam,sağolun.
-
Arkadaşlar daha önce hukukları hep ahmet nohutçu altın seri kitaplarıyla çalıştım ayrı ayrı tuğla gibi olan ve ıskaladığı sadece köy sandığı sorusu oldu 3 senede. Şimdi belirsizlik ortamında kanunname var sadece idareden daha önce kanuname ile hazırlanan arkadaşlar bilgi verebilirmi kitapla ilgili yeterli bir kitap mı diğer tekli kitaptan eksik yönleri neleerdir?
-
@bf24 hocam kaymakamlik kampi çikacak diyorlar nasildir ?
-
@bf24 kardeşim iki kitapta var bende geçen sene bende kanunnameden çalıştım bu sene o tuğla gibi olanları aldım. Tamamen aynı. Sadece altın serilerde soru var
-
@mia_1071 eyvallah kardeşim kitap sonundaki kanunlar kısmı ve soruları çıkarırsak sayfa sayıları birbiryle aynı mı kardeşim?
-
Nohutçunun kanunname 1 ağustostan itibaren satışa çıkacakmış (anayasa-idare-iyuk)
https:// www. savaskitap .com/KANUNNAME-Anayasa-Hukuku-idare-Hukuku-idari-Yargilama-Hukuku-Altin-Seri-A%C4%9Fustos-2018_1821.html#0
-
@aslan-reyiz hocam bu kanunname nasıl bir kitap diğer konu anlatımı ile farkı ne ? Hangisini önerirsiniz ?
-
@economist-04692 ben de bunu sordum bakalım bilen daha önce kullanan bir arkadaş çıkıp bilgilendirme yapar inşallah.
-
@aslan-reyiz, içinde söyledi: 2018 Kaymakamlık Sınavı İlani
Nohutçunun kanunname 1 ağustostan itibaren satışa çıkacakmış (anayasa-idare-iyuk)
Fiyati da cok uygunmus sadece 1 bobrek fiyatina.
-
@avexer tüccar olunca boyle oluyor
-
@avexer bir de idari yargıyı zorla aldırmaları çok ayıp. Sonuçda kaymakamlık sınavı için alanlar olduğunu biliyorsun neden idar yargıyı da almak zorunda bırakıp fiyatı yükseltiyorsun. Hoş olmadı bu.
-
Prof. Ahmet Nohutçu benim Kocaeli Üniv.den hocamdır. Üzerimizde büyük emeği vardır. Her zaman minnet duyacağım kendi adıma.
Ancak.
Burayı okuyorsundur diye öngörüyorum sayın Hocam,işi iyice ticarete dökmüş durumdasın bilesin.
Kitaplarının önsözlerindeki samimiyetin SEVİYESİNE bile yansıyor bu. -
@aslan-reyiz, içinde söyledi: 2018 Kaymakamlık Sınavı İlani
Bu kadar seri nasıl hazırladılar bunu? arkasına bütün çıkan kararnameleri ekleyip oluşturulmuş bi kitap değildir umarım :))
Themis çıksaydı da zorunda kalmasaydık şu kanunnameye iyiydi. -
@möözun themis çıkmayacakmış hocam bi arkadaş öyle demişti ismail ercan öyle söyledi dedi.
-
Ya kul hakkı deniyor eyvallah , 2016 da altın seri aldım idari hakimlik ilanı açılmadı,2017'de kanunnameleri aldım.Bir kaymakamlık hariç kitap işe yaramadı.Şimdi çöp oldu kitaplar.Yazık günah ya...
-
arkadaşlar bu kitapları herkes tek tek almasın, bi organizasyon yapalım, kanunnamenın orjinalınden 1 tane alıp, pdfini hazırlatalım. kitap 105 lira diyor 20 kişi 10 lira koysa hem kitapları alır hem hepsinin renkli tarama pdfni rahat rahat yaptırırz. istanbulda yaşayan ardaşlara çağrımdır. katılmak ısteyen yazsın 1 ağustosda yapalım bunu.
-
@öğrenci valla yapacak bir şey yok hocam. ama ben şuan çıkacak olan hiç bir kitabı almayı düşünmüyorum. yeni şeyler gelecek daha onlarda eklenince 2019 başında yenisini basacaklar.
Kazanma ihtimalimin olduğunu da çok düşünmüyorum artık. baya koptum -
@hoffafd Ne olursa olsun bir emek var bence, fakat durumu olmayanlar içinde başka bir çare yok. Ben kitabı almayacagım şahsen, kendim guncelleyıp çalısıyorum.
-
@hoffafd ben varım hocam. bütün kitaplar için yapılabilir bu. bir dönem yayınevinde çalışmış biri olarak söyleyebilirim ki kul hakkı sadece kılıf bu fiyatlar için. memlekette sınav kitapçılığından daha çok kâr bırakan çok az iş kolu vardır.