2018 Kaymakamlık Sınavı İlani
-
@aslan-reyiz abı elınde yenı acıklanan sayıstay sınav soruları var mı
-
@bertuğ bugün ben de 1. denemeyi çözdüm kötü geldi moralim bozuldu biraz, ama denemeden de çok şey öğrendim açıkçası dediğinz gibi nohutçuda hiç onlardan bahsedilmemiş.
-
Son durumda genelkurmay başkanlığı cb mı yoksa milli savunma bakanlığına mı bağlı?
-
@bertuğ neler var mesela hocam birkaç örnek verir misiniz ?Ben Kas ı sipariş ettim yaklaşık 10 gün önce hala elime ulaşmadı da o yüzden bilgilendirirseniz sevinirim.
-
@circassian kuram kitap / savaş kitap en fazla bir hafta gerçi bulunduğunuz şehirlede alakalı fakat kargo şirketlerin sitelerinde adres teslim sorgulama var oradan anlarsınız mesela ben rizedeyim ankaradan sipariş verdim pazartesi günü perşembe günü elime ulaştı yurtiçi kargodan
-
Arkadaşlar tahmini en düşük kaç net yapan mülakata kalır? En son yapılan test usulü sınavda istatistikler nasıldı?
-
@corleone 4 yanlış bir doğruyu götüreceği üçün Düşük olur kanımca öyle 80 /85 aramasınlar bukadar yetiştirebildik inşallah 60 olur
-
ben de 4t denemesini bugün çözdüm. benim de canım sıkıldı Kalan denemeleri çözmeyeceğim. Çünkü gerçekten sınavdan çok kopuk olduğunu düşünüyorum. Hele o Türkiye Ekonomisi soruları yok mu :)) Geçen sene açık uçlu olanı da aynıydı. Şöyle açıklayayım denemelerinde 20 21 doğrum çıkıyordu. Sınavda inanılmaz basit hatayla kaçırdığım 4 5 soruya rağmen 27 28 yaptım. yani 4t çok isabetli olmuyor bence. Geçen pelikanın denemesini çözmüştüm o daha makul gibi geldi bana.
-
@larendeli Hocam ben son denemesini çözdüm bugün. Gözümden yaş geldi ya :))
Şuan CB kararnamelerini okumaya başladım. Gerçekten sürpriz yaparlarsa en azından fikrimiz olsun. 2 aydır günde 14-15 saat çalışıyorum hala eksik kalan şeyler var. -
@bertuğ 14-15 saatin 1 leri fazla oldu demi kardeşim...:))
-
@safitürk69 Bu kadar delireceğim aklıma gelmezdi fakat doğrudur hocam. O değil bunu gören ailem ve arkadaşlarım üstümde o kadar baskı yarattı ki, kazanamazsam düşeceğim durum yüzünden sürekli daha da hırslanarak devam etmek zorunda kalıyorum. Hele bugünkü deneme tam bir fiyasko olunca, bu gece uyku uyuyabileceğimi sanmıyorum.
-
@bertuğ kardeşim dünyanın sonu değil.Çokta şeyetmemek lazım. Allah muhafaza sağlığından olursun..Rabbim emeklerini boşa çıkarmasın.
-
@bertuğ yanlız değilsin Yanlız şöyle bir durum var deneme kitaplarında baya ayrıntılı sorular soruyorlar özellikle kas şöyle birşey geliştirdi testi çözüyorum tamam bu doğru diyorum neymiş kelime eksikliği veya hatasından yanlış yapmışım ösym belki bukadar kasmaz bende çalışma saatlerimi 8/9 saate çıkardım hatta gündüzleri ekonomi geceleri anayasa idare falan öyle çalışıyorum tekrarları yetiştirebilmek için . Annem beni soranlara artık ders çalışıyor demiyor temizlik yapıyor diyor oda bıktı hep ders çalışıyor demekten
-
@safitürk69 @kuzeyinkızı Tabii dünyanın sonu değil ama bu heyecan başka bir heyecan. Yalnız olmamak biraz daha rahatlatıcı tabi, Allah hepimizin gönlüne göre versin. Şuan tek düşüncem; sınavdan çıktıktan sonra, hayatımda en çok istediğim hayalimi, keşke şu vaktimi de derse harcasaydım diyerek basitleştirmemek. Elimizden gelenin en iyisini yapalım İnşallah.
-
@hukukçu28, içinde söyledi: 2018 Kaymakamlık Sınavı İlani
@aslan-reyiz abı elınde yenı acıklanan sayıstay sınav soruları var mı
Maalesef kardeşim.
-
Merkezi idarede hiyerarşik amir kim?
-
@corleone CUMHURBAŞKANI
-
@economist-04692 Hocam Ben 4T'nin son denemesini çözdüm, CB kararnamelerinin sayısını vermiş, bu kararnameye göre Yerel yönetim kurulu başkanını sormuş, Bakanlığın teşkilatından sormuş, Personel ve prensipler Genel müdürlüğünün görevlerini dahi sormuş. Bunun gibi on'a yakın soru sormuş.
-
@bertuğ, içinde söyledi: 2018 Kaymakamlık Sınavı İlani
@economist-04692 Hocam Ben 4T'nin son denemesini çözdüm, CB kararnamelerinin sayısını vermiş, bu kararnameye göre Yerel yönetim kurulu başkanını sormuş, Bakanlığın teşkilatından sormuş, Personel ve prensipler Genel müdürlüğünün görevlerini dahi sormuş. Bunun gibi on'a yakın soru sormuş.
yok daha neler ! zor soru sormak için mi bu çaba.. Hayret bir şey
-
@rcknrl, içinde söyledi: 2018 Kaymakamlık Sınavı İlani
merhaba herkese, forumda yeni sayılırım. cok fazla sayfa olduğu için okuyamadim. kitap sipariş edicem, yalnızca idare ve anayasa icin. (mahalli idareler icin kaimmakam aldım.) themis nasil sizce? nohutcunun cok olumsuz eleştiri aldığını gördüm facede. su kitaplar sizce iyi midir? bir de tr ekonomisi için su soru bankasi nasil sizce? herkese iyi çalışmalar
https:// www. savaskitap. com/THEMIS-Kaymakamlik-Calisma-Kitabi-2-Cilt-Umit-Kaymak-Ismail-Ercan_38708.html#0
https:// www. savaskitap. com/Kaymakam-Adayligi-Test-Usulu-Cozumlu-Soru-Bankasi-Yasin-Coban-Fatih-Yel_38704.html#0
Ben de bunları aldım.