2018 Kaymakamlık Sınavı İlani
-
@economist-04692 evet themis justice kaymakamlık adıyla çıkardı
-
@cihanxxx hocam Sayıştay mikro makro sorularinda ne var
-
arkadaşlar kapıda ödemeli güvenilir internet sitesi hangisini önerirsiniz en hızlısı hatta
-
Sınav tarihi yaklaştıkça bir heyecan basıyor beni, korku da olabilir :))
-
Bayramım senin olsun, sen de benim bayramım ol haydi Bismillah.
-
Sınav bitse de az soru tartışsak şurada
-
@hll hocam her sorunun değeri aynı bu sınavda.
-
@larendeli hocam sınavdan 2 gün sonra aiste soruları yayınlıyor ösym. nerede o eskisi gibi günlerce süren tartışmalar
-
@bertuğ o korkuyla karışık heyecan bende kpss a ya girerken oluyor sadece
-
@rootofallevil hakimlik sınavı arefesindeki yaşanan korku,heyecan Ve herşeyi unuttum hissi...anlatılmaz yaşanır...
-
Geçenlerde Themis'in çıkarttığı kaymakamlık soru bankasını alan oldu mu acaba ? Önerebilir misiniz ?
-
Kas mı iyi themis mi
-
Deneme yaptım bugün kendime fakat berbat ötesi. 4T'nin denemelerini aldım, en az 10 tane Nohutçu'nun kitabında yazmayan, Kararnameleri esas alan soru vardı.
Canım sıkıldı. -
Ben ilkesel olarak deneme çözmeye karşıyım.
Çünkü Themis de dahil olmak üzere ÖSYM ayarını diyeyim tutturamıyorlar.
Eski sınav sorularına @Aslan-Reyiz sağolsun zaman alırsa onlardan olabilir. -
@quietquiet, içinde söyledi: 2018 Kaymakamlık Sınavı İlani
Kas mı iyi themis mi
Themis daha hatasızdır kanımca.Ama soru sayısı kasa göre az.
-
2006-2014 kaymakamlık soru cevap
-
@aslan-reyiz teşekkürler hocam, elinize sağlık
-
Türkçenin soru dağılımı nasıl? Noktalama işaretleri ve yazım yanlışları her sınavında geliyor diğer dağılımlar nasıl?
-
@mulkihakim, içinde söyledi: 2018 Kaymakamlık Sınavı İlani
Türkçenin soru dağılımı nasıl? Noktalama işaretleri ve yazım yanlışları her sınavında geliyor diğer dağılımlar nasıl?
Ağırlık paragraf ve anlam bilgisi üzerine olur gerisi dediğiniz gibi.
-
merhaba herkese, forumda yeni sayılırım. cok fazla sayfa olduğu için okuyamadim. kitap sipariş edicem, yalnızca idare ve anayasa icin. (mahalli idareler icin kaimmakam aldım.) themis nasil sizce? nohutcunun cok olumsuz eleştiri aldığını gördüm facede. su kitaplar sizce iyi midir? bir de tr ekonomisi için su soru bankasi nasil sizce? herkese iyi çalışmalar
https:// www. savaskitap. com/THEMIS-Kaymakamlik-Calisma-Kitabi-2-Cilt-Umit-Kaymak-Ismail-Ercan_38708.html#0
https:// www. savaskitap. com/Kaymakam-Adayligi-Test-Usulu-Cozumlu-Soru-Bankasi-Yasin-Coban-Fatih-Yel_38704.html#0