2018 Kaymakamlık Sınavı İlani
-
Önemli bilgi!
5393/73 kamunun mülkiyetinde veya kullanımında olan yerlerde kentsel dönüşüm ve gelişim proje alanı ilan edilebilmesi ve uygulama yapılabilmesi için ilgili belediyenin talebi ve Cumhurbaşkanınca bu yönde karar alınması şarttır.
-
Artivizyon soru bankasi
Yasin coban kaymakam adayligiHayatimda cozdugum en bos en kotu 2 soru bankasi verdigim paraya yazik oldu
-
@ese03, içinde söyledi: 2018 Kaymakamlık Sınavı İlani
Artivizyon soru bankasi
Yasin coban kaymakam adayligiHayatimda cozdugum en bos en kotu 2 soru bankasi verdigim paraya yazik oldu
Ek olarak baskent kariyer
Malesef kimse hatta KAS bile osym’nin soru kalitesine ulasamamis
Hakkimizda hayirlisi -
arkadaşkar aranızda Ankara'da bugün başlamış olan Kaymakamlık Kampına katılan var mı ?
-
Mülakat sınavdan ne kadar sonra oluyor tahmini olarak? Kalacağımdan değil soruyorum sadece :))
-
Arkadaslar merhaba.
Arkadaşım ve ben 2 farklı kitaptan çalışıyoruz ve arada uyuşmazlık var.
Kaymakamlık kampı kitabı için :İl ve ilçe kurulmasi kanun ile
İl ve ilçe sınırlarının değiştirilmesi cumhurbaşkanı kararı ile
Belediyeler kanun ile
Köy içişleri bakanlığı kararı ile kurulur.A Kadro Kaymakamlık kitabı için :
Belediye cumhurbaşkanı kararnamesi ile
Köy cumhurbaşkanı kararnamesi ile kurulur.Şimdi 2 kitapta 2 farklı kuruluş ile alakalı hangisi doğru kanun ile mi cumhurbaşkanı kararnamesi ile mi kurulur ?
A kadro kitabında müşterek kararname olan her şey cumhurbaşkanı kararnamesi olmuştur diyor.
Doğrusu hangisi ? -
@orion, içinde söyledi: 2018 Kaymakamlık Sınavı İlani
Arkadaslar merhaba.
Arkadaşım ve ben 2 farklı kitaptan çalışıyoruz ve arada uyuşmazlık var.
Kaymakamlık kampı kitabı için :İl ve ilçe kurulmasi kanun ile
İl ve ilçe sınırlarının değiştirilmesi cumhurbaşkanı kararı ile
Belediyeler kanun ile
Köy içişleri bakanlığı kararı ile kurulur.A Kadro Kaymakamlık kitabı için :
Belediye cumhurbaşkanı kararnamesi ile
Köy cumhurbaşkanı kararnamesi ile kurulur.Şimdi 2 kitapta 2 farklı kuruluş ile alakalı hangisi doğru kanun ile mi cumhurbaşkanı kararnamesi ile mi kurulur ?
A kadro kitabında müşterek kararname olan her şey cumhurbaşkanı kararnamesi olmuştur diyor.
Doğrusu hangisi ?Hocam o ne öyle ya 2'si de yanlışlarla dolu sizin yazınıza göre. Açıp Kanun okumanızı tavsiye ederim.
-
@orion hocam 5393 sayılı belediye kanununda belediyenin "Cumhurbaşkanı kararı" ile kurulacağı yazıyor . Çelişki oluşturan bilgilerde guncelse mevzuata bakabilirsiniz.
-
@bertuğ 2 kitapta tek uyuşmayan nokta belediyeler kanunla diğer kitap belediyeler cumhurbaşkanı kararnamesi ile kurulur diyor hangisi doğru ?
-
@timuçin işte sorun orada kaymakamlık kampı kitabında ben cumhurbaşkanı kararnamesi ile belediyeler kurulur diye görmedim
-
@orion hocam ÖSYM kaymakamlık kampına bakmıyor . Yanlış yazmış demek ki yazar . Ayrıca cumhurbaşkanlığı kararnamesiyle değil "Cumhurbaşkanı KARARI" ile . Farklılık arz edebilir . Mevzuatı referans almanızı şiddetle tavsiye ediyorum .
-
@timuçin farklı kitaplarda zaten cumhurbaşkanı kararı, cumhurbaşkanı kararnamesi ve kanunla diyor saçma olmus kitaplar
-
@orion ben de kaymakamlık kampı ndan çalışıyorum ancak belediye kurulması Cb kararı yazıyor sf.74
-
@orion hocam ben mevzuat diyorum sen hala kitap diyorsun kolay gelsin
-
@ese03, içinde söyledi: 2018 Kaymakamlık Sınavı İlani
Artivizyon soru bankasi
Yüksel bilgili tr ekonomisi soru bankası çok zor ve aşırı paronayak sorular hep ilk elediğim soruların doğru cevap çıkması...verdiğim paraya yazık -
@can-mavi, içinde söyledi: 2018 Kaymakamlık Sınavı İlani
@orion ben de kaymakamlık kampı ndan çalışıyorum ancak belediye kurulması Cb kararı yazıyor sf.74
Doğrusu yazıyor yani kaymakamlık kampında
-
@timuçin teşekkür ederim
-
@can-mavi çok pardon farklı sayfalara bakıyordum o yazı dikkatimden kaçmış arkadaş ile yazıyor yazmıyor diye konuşurken yardımcı olduğun için teşekkür ederim
-
@orion, içinde söyledi: 2018 Kaymakamlık Sınavı İlani
@timuçin işte sorun orada kaymakamlık kampı kitabında ben cumhurbaşkanı kararnamesi ile belediyeler kurulur diye görmedim
Belediye Cumhurbaşkanı KARARI ile kurulur, çok açık ve net.
-
Keske kamp mamp bilmem bi şeylere çalışmayıp kısa olan belediye kanunu, il idaresi kanunu, büyükşehir belediyesi kanunu, il özel idare kanunu gibi kanunları okusanız arkadaşlar.
Belediye kanununda açıkça yazıyor cb kararı ile kurulur diye.