2018 Kaymakamlık Sınavı İlani
-
@orion o kesin teminat
-
@avexer, içinde söyledi: 2018 Kaymakamlık Sınavı İlani
@can-mavi, içinde söyledi: 2018 Kaymakamlık Sınavı İlani
@orion bütçe fazlası en son 1946 yılında verilmiştir . Geçen seneki kaymakamlık sorusu
Son sinavda dis ticaret fazlasi verilen son yili soruyordu benim hatirladigim kadariyla
Arkadas dogru soyluyor @Orion geçen yıl sorulan soru dış ticaret fazlasıydi ve 1946 olacaktı , bütçe fazlasıyla ilgili bu tarz soru pek olmaz (an fazla vs haric) çünkü birçok yıl fazla vermiştir bütçe , soruya atladığım için kusura bakma
-
@can-mavi son stand by anlasmasi 2005 miydi? Biraz rakamlari tarihleri karistiriyorum
-
@orion evet ilki 1961 , sonu 2005
-
@can-mavi ama yani o zaman bütçe fazlası 1970lerde var gibi sanki olabilir dimi
-
-
@can-mavi iyi bari 1946dan başka yok dediği icin arkadaşim emin olamadım.Yıllar rakamsal şeyler pek sorulmuyor sanırım.
Cevaplar için teşekkür ederim.
-
@bertuğ, içinde söyledi: 2018 Kaymakamlık Sınavı İlani
@aday, içinde söyledi: 2018 Kaymakamlık Sınavı İlani
@bertuğ ahmet noutcnun kitabinda yüzde 4yaziyor değişen bi durum olmus olabilirmi
Evet onu ben de anlamamıştım, açtım kanuna baktım %3 yazıyor. Ne yapmaya çalıştıklarını anlayamıyorum bu hocaların, yorum yapmıyorum bu yüzden.
Nohutçu'nun kitabında yazan %4 kamuda çalışan işçileri kastediyor ayrıntıya dikkat edin. 50'den fazla işçi çalıştıran kamu kurumlarında çalıştırılabilecek engelli işçi oranı %4, memur oranı ise %3
-
arkadaşlar eskişehirden ankaraya gidecek var mı
-
Devlet Su İşleri GM ve Orman GM’nin kamu tüzel kişiliği var mı arkadaşlar?
ilgili, ilişkili, bağlı kuruluşlarla alakalı elinde not olan var mı acaba bir de? şimdiden teşekkürler. -
''Türkiye'de kurulan ilk banka hangisidir?'' diye sormuş. Cevap olarak ''Dersaadet'' demiş. Osmanlı ile Türkiye'yi bir olarak mı düşünmemiz gerekir böyle bir soruda?
-
@bertuğ Hocam bu tarz sorularda kanaatimce Cumhuriyet ibaresinin olup olmadığına bakmak gerekiyor. Türkiye Cumhuriyetinde ile Türkiye de farklı şeyler.
-
O değil de sınav AÇLIK OYUNLARINI filmi gibi olacak.
Hakkımızda hayırlısı. Bu gün Ankara ya geçiyorum arkadaşlar -
sınav ayın 2 sinde değil mi ? neden bu kadar erken gidiyorsunuz.
-
Türkiye uluslararası ceza mahkemesine tarafmidir
-
@morand atın üstünde yaya gidiyoruz kardeşim
-
@mülkiamir007 Ben de bugün İzmir'den Ankara'ya gidiyorum. Gece saat 1 gibi Havaş'ta olacağım. Büyük ihtimal arkadaşım alacak beni fakat olası bir durumda, Havaş'tan Mamak'a nasıl giderim. Gece olduğu için otobüslerin durumu falan nasıldır?
-
@bertuğ Gece Ankara Havalimanın'dan Merkeze otobüsler var. Merkezden'de yani Kızılay'dan da Mamak'a gece taksiyle gidebilirsin. Gece 24:00'ten sonra Ankara'da otobüs minibüsler çalışmıyor.
-
@aday taraf değil.
-
@ceterisparibusss tmm