2018 Kaymakamlık Sınavı İlani
-
@Rorschach159 @idealistbiri geliyomusunuz
-
@mülkiamir007 teklifin için teşekkürler 4 5 arkadaşız maçta sonra dağılacağız şaka bi yana şimdi satarsam onların dillerinden düşemem yinee de teşekkür ettim
-
@rorschach159 tamam bro Allaha emanet
-
Arkadaşlar Kızılaydan Mamak Tuzluçayır Anadolu Lisesine nasıl gidebilirim acaba ?
-
Herkesin hakkında hayırlısı olsun. Başarılar forumdaşlar.
-
@suaybg Dostum Kızılay'dan Çankaya belediyesi karşısında, tam olarak da Halkbank şubesinin karşısında olması lazım Ege Mahallesi otobüsleri kalkar. Tam önünde indirir. Kartlı otobüs kart alman gerekir.
-
@paretowilfredo çok başarılı bir açıklama bu adam kazanır.
-
Arkadaşlar burdaki otobüsler para kabul ediyor muydu kartta şuan para yok sabah doldurmaya da yer bulamazsam diye sormak istedim
-
@sofuoglu Paralı otobüsler de var dostum, hangi hat?
-
@paretowilfredo 380/382
-
Arkadaşlar sınava giren herkese başarılar dilerim inşallah sınavın 1. İle 400. Arasında fark çok olmaz ve de sınav çok yüksek kapatsın kazanan 400 kişi arasında liyakat sahibi 100 kişi kimse o kaymakam olsun sınav Komisyonu 400 kişi arasında o kadar zorlansınlarki kimi alacaklarını şaşırsınlar Aeo saygılar
-
@sofuoglu Peyamisafa hattında paralı yok dostum ama Kızılay'dan bineceksen, hemen orada Metro altında mobil yükleme cihazları var mavi renkte, oradan bankamatik gibi para yükleyebilirsin.
-
@paretowilfredo ben dikimevi durağına gidip bu bu otobüse bineceğim oralarda karta para yükleyebileceğim bir yer var mı peki üstad
-
@sofuoglu Siyasala doğru giderken yani daha geride büfeler var dostum, biraz yürürsün ama onlarda olur doldurma. Ayrıca Siyasal'ın önündeki büfe duruyorsa orası çıktı da veriyor herkesin bilgisine
-
Let's do this!
-
Ben kitabı kapatıyorum artık. Çok zevkli ve bir o kadar da stresli bir süreçti. Herkese başarılar diliyorum. Her şey gönlünüzce olsun.
-
@paretowilfredo hocam aklınızda olsun birde varsa pasaportuda kabul ediyorlar ben pasaportuda aldım dunya hali ne olur bilinmez pasaportu kimliği ayrı yerlerde tutyorum birine bişey olsa digeri olsun diye televizyonlarda hep görüoz cüzdanı calındı kaybetti sınava giremedi tedbirli olmakda fayda var
-
@hll Onda da süre dolmama koşulu var dostum. Ona da dikkat etmek lazım.
-
@hll bende kimliği cüzdandan çıkarıp cebime koyuyorum paronayak mıyız takıntılı mı?
-
Gençlik parkından gazi iibfye sabah nasıl ulaşabilirim ? Ve kaç dk yol sürer ?