2018 Kaymakamlık Sınavı İlani
-
Yarın okullar emanet alır mı elimde valizle gidecem sınavdan sonra esenboğaya geçmem lazım. Elde valizle kalmak istemiyorum yollarda. Bu arada okulun adı balgat mesleki ve teknik anadolu lisesi
-
@rorschach159 tedbir iyidir. insan böyle çalışınca her şeyi düşünüyor
-
@orion gar tarafındaki çıkıştan çıkıp garı soluna alıp ilerlersen 150 metre falan ileride ışıklar var o ışıklardan sola dön dümdüz yürü, Tandoğan (yeni adıyla Anadolu) metro durağına varacaksın, karşıya geçme yani metro durağının oraya, metro durağını da soluna al 900 1000 metre daha yürü yeni bir ışıklar göreceksin, o ışıklardan da sağa dön 50 100 metre ilerisi Gazi İİBF (daha doğrusu Hacı Bayram Veli Üniversitesi İİBF). Bu yürüyerek 25 30 dakika sürer, araçla da yine genlik parkının gar çıkışından çıkıp yukarıda bahsettiğim ilk ışıkların oraya gidersen oradan da dolmuş geçiyordu. Zaten sen sabah garın oraya gidip tekrar soracaksın da benim nedense uzun uzun anlatasım tuttu. Beşevler Metro durağının orası Gazi İİBF.
-
@agor "Çok başarılı bir açıklama bu adam kazanır."
-
@paretowilfredo ulus atatürk heykelinden yildirim beyazit bati kampüsüne nasil giderim hocam?
-
@sofuoglu durak dikimevi metrosunun hemen yanı metro altına inip makineden yükleyebilirsiniz büfeler pazar sabah açmayabiliyor
-
Hala insan hakları ozetine çalışıyorum sabahta inkılap makro ve mikro ozetlerine bakacağım, kafayı yedim iyice
-
Dostlar bu sinav sürecinde bir çok şeyden vazgeçtik insallah herkes için özellikle de ülkemiz için hayırlı olur. Herkese başarılar dilerim.
-
Yaa biri yardim etsin imar ve özelleştirme kanuna calisan oldumu olduysa onemli gorulen yerleri yazabilirmisnz
-
@böğürtlen, içinde söyledi: 2018 Kaymakamlık Sınavı İlani
den vazgeçtik insallah herkes
paradan 6 sıfır atma:1 0cak 2004 kanun rg de yayınlandı, 1 ocak 2005 6 sıfır atıldı, 1 ocak 2009 ytl ibaresi kalktı tl oldu. dursun burada belki lazım olur
-
Altındağ İskitler meslek lisesi nde giren var mı forumdan
-
@tiebout etlikteki yıldırım beyazıt üniversitesini kastediyorsunuz dimi.tam heykelin onunden etlik otobüsleri geçiyor 261 262 263 vs.gelenlerden birinin kaptanına sorun ona gore binersiniz sizinki metro grosmarketin arkasındaki bina degil de antares durağındaki bina olması lazım orda inersiniz
-
Ankara’ya 60 km hadi bakalım
-
Çok acil bir soru. Girdiğimiz okulların hepsinde emanet alınıyor mu? Benimki balgat mesleki ve teknik anadolu lisesi.
-
@rootofallevil vardır hocam mutlaka sıkıntı olmaz.
-
@rootofallevil güvenlikci kulübelerinde mutlaka olur
-
@rootofallevil bizim okulda emanet alan yok ama karşıda market ve kırtasiye emanet alıyor, okulda olmasa bile yakınlarda emanet alan olursıkıntı yapma
-
Eyvallah sağ olun
-
Arkadaşlar Yanlış doğruyu götürüyor muydu?
-
@keynesinruhu Götürüyor hocam dikkatli olalım.