2018 Kaymakamlık Sınavı İlani
-
@idealistbiri hacı şu soruları at da biz de bakalım merak ettim şimdi bak
-
@okanugur vaner planı hocam
-
@kocer hocam züppe etkisi ve sürü psikolojisinden bahsediyor. Ayrıca 2016 sayıştay sorusu imiş
-
5018 e göre kesin hesap kanun teklifini hazırlamak hazine ve maliye bakanlığına ait
-
@rootofallevil cb hazırladığı 2 kanun teklifi var; 1.bütçe kanunu 2.kesin hesap
-
@keynesculuk 5018 e göre hazine ve maliye bakanlığı hazırlar soruda 5018 e göre diyordu anayasada deseydi cb doğruydu
-
@rootofallevil, içinde söyledi: 2018 Kaymakamlık Sınavı İlani
Büyükşehir belediyesinde itiraz sorusu danıştay olacakmış gitti güzelim soru
Butun sinavda yanlis hatirlamiosam siklarda 3 cevapda danistay vardi ucude buyuk ihtimal dogru cevapti
-
@genclerbirlikli, içinde söyledi: 2018 Kaymakamlık Sınavı İlani
@murky 2012den sonra büyükşehirlerdeki köyler mahalle oldu. Yani önce koy muhtarı secerken sonra mahalle muhtarı seçti
ben ihtiyar heyeti ihtiyar meclisi yaptımCevap 2012 öncesi belediye başkanı seçer, 2012 sonrası büyükşehir belediye meclis üyesi seçer olacak hocam. 2012 öncesinde köyde oturan biri belediye başkanı seçemez
-
@gencburokrat doğrudur hocam
-
@rorschach159 aha attım tuttu
-
@rootofallevil dogru hocam
-
5 Nisan 1994 kararları sorusunda 1 2 3 yaptım
2005-2014 yıllarında en çok istihdam hizmet sektörü dedim
Dış ticarette serbestleşme 1983 yaptım -
Nüfusla ilgili bi soru var her yaş artıyordu öncüllerde. Ben hepsi yaptım?
-
@rootofallevil dis ticarette serbestlesme sorusu çok degisikti ben 1923 yaptim cunku lozan anlaşmasi hukumlerinden dolayi kapali bir politika uygulayamadik mecburen serbestlesme yoluna gittik diye biliyorum ama yanlis cikarsa sasirmam
-
@keynesculuk genç ve çalışır yaptım ben
-
@enea bende onu yaptım ilk diyordu çünkü. 80le 23 arasında gittim geldim
-
@enea ben de 50 düşündüm ama bi şey demedim
-
@genclerbirlikli beklenmeyen enflasyon maliyeti gelir dagılımı adaletsiz bir şekilde yeniden dagıtması
-
2005-2014 istihdam sorusu hizmet mi inşaat mı aklım inşaata da gitti
-
@rootofallevil en yuksek diyordu di mi