2018 Kaymakamlık Sınavı İlani
-
iletişim başkanlığı kamu diplomasi kurumu olarak düşünülmüş. Ben güvenlik ve dış politika kurulu yapmıştım ama cevap iletişim başkanlığı
-
MP = p x( 1- 1/(e)) formülünü kullanan varmı
-
@circassian bu başkanlıklara ismen baktım detayına bakmadım pişmanım ösym pişman
-
Tahminim 70 netin altında kapatır
-
@idealistbiri p istiyordu işte 15/2 7.5 çıkıyordu fiyat
-
@idealistbiri Ben kullandım o soruyu 15 buldum doğru mu emin değilim gene. Emin olarak yaptığım soru yok gibi
-
@barocan arkadaşım 7.5 onun cevabı
-
P sorusunun cevabı o formül ile 7,5 çıkıyor
-
Beyler yeter ya sizin yüzünüzden doğru cevap çıkmayacak 15 değil o 7.5 işte bakın samsuna dönemem yeter
-
@rootofallevil üçyüz yazılışı vardı ayrı yazılmıştı ayrı mı yazıloyodu gerçi ben onu yaptım
-
Kadınlara karşı her türlü ayrımclığın önlenmesi 79 da imzalanıp 81 de yürürlüğe girdiyse 1975 de mexico city de toplanmamıştır dedim uydurmuş muyum ?
-
@genclerbirlikli bende onu yaptım 2 yıl önceki üniversitede de sınav sorusuydu ordan hatırladım
-
İşlem hatası yaptım o zaman çok basit hatalar yapmışız ya
-
@kuzeyinkızı Birden fazla kelimeden oluşan sayılar ayrı yazılır: iki yüz, üç yüz altmış beş, bin iki yüz elli bir vb. Via @tdk gerçi bende yanlış yaptım onu da
-
@rorschach159 bende 2 yaptım hocam L yi
-
Max min için eve gidince matematiksel iktisat kitabıma bakacağım
-
@kuzeyinkızı üç yüz ayrı yazılır hocam. Cevabı yıldan sonra 'den vardı 'ten olacakti. - 1970'ten -
-
@rorschach159 offffff
-
Hangi kafayla 301 yerine 151i işaretledim aklım almıyor.
-
L yi 2 bulanlardanım önce türev aldım sonra hepsini L ye bölüp sıfıra eşitledim