2018 Kaymakamlık Sınavı İlani
-
Emniyet Teşkilatı Kanunu 9 uncu maddeye bakın ve ayrıca bu linki inceleyin https://egm.gov.tr/Sayfalar/Güvenlik-Dairesi-Başkanlığı.aspx. Daha sonrasında cevap MİT mi yoksa Emniyet Genel Müdürlüğü mü karar verir.
-
Cevap olarak MİT'i göstermenize dayanak olarak belirttiğiniz hocalar kitaplarında herhangi bir kanun metnine dayanmadan subjektif kanaatlerine yer vermiştir. Kanun ve uygulamaya bakılırsa cevap Emniyet Genel Müdürlüğü olarak gözüküyor.
-
@circassian günümüzde vardı ya, günümüzde insanlar kahve içmekten çok yarenlik etmek sohbet etmek için gidiyor gibi bir cümleyle bitiyordu yanlış hatırlamıyorsam.
-
@sinav1453 hocam kanunda dişe dokunur bi şey yok. Siteye de bakacak olursak maliye.gov.tr ye girin hazine ve maliye bakanlığı sitesi olduğunu yazıyor ama genel müdürlüklerin altında hazine müsteşarlığı birimlerini yazmamışlar; napalim genel müdürlükleri yok sayalım o zaman ?
-
MİT sorusunda mutabık kalamazken türkçeden kahve sorusunu konuşacak gücüm yok benim. tamam ya herkes doğru işaretlemiş deyip gidesim var.
-
@genclerbirlikli, içinde söyledi: 2018 Kaymakamlık Sınavı İlani
@sinav1453 hocam kanunda dişe dokunur bi şey yok. Siteye de bakacak olursak maliye.gov.tr ye girin hazine ve maliye bakanlığı sitesi olduğunu yazıyor ama genel müdürlüklerin altında hazine müsteşarlığı birimlerini yazmamışlar; napalim genel müdürlükleri yok sayalım o zaman ?
Peki siz cevabın MİT olduğuna dair dershane hocanızdan başka kimi dayanak gösterebiliyorsunuz? Herhangi bir kanun, yönetmelik?
-
@sinav1453, içinde söyledi: 2018 Kaymakamlık Sınavı İlani
Emniyet Teşkilatı Kanunu 9 uncu maddeye bakın ve ayrıca bu linki inceleyin https://egm.gov.tr/Sayfalar/Güvenlik-Dairesi-Başkanlığı.aspx. Daha sonrasında cevap MİT mi yoksa Emniyet Genel Müdürlüğü mü karar verir.
Tamam Egm, tamam haklisin !
-
@rootofallevil 66-68 gibi birşeydi ama ora çok karısık iki sınav oldu yanlış dogru götürmüyor. bir sınavada iyi yapan girmedi diger sınavla eşit sayıldı orda durum karısık konular çok farklı. tabi onla kıyaslarsakki bence bu kadar kesin düşmez 60 net gibi bir sonuç çıkar bneim tahminim 69 netle kapatır bu sınav. tamamamen sallıyorum arkadaşlar buna bakıp ona göre degerlendirmeyin.
-
@hll yok hocam kelime olarak günümüzde ifadesi yoktu
-
@sinav1453 sizin de gösterdiğiniz bir kanun yok hocam. Ayrıca kemal gözler hoca da mit olarak belirtmiş. Sorular açıklanınca doğrusu ney öğreniriz.
-
@erol aslında beni de şüphelendirdi ama dediğim gibi sildim doğruyu yanlışı işaretledim sınavda oluyor malesef ki
-
@circassian olabilir bende şıklarda hepsini buldum zaten toplumsal dönusum gibi bir sey vardı onu işaretledim. ozaman sizin verdiginiz cevap olabilir
-
arkdaşlar gk gy sorularını toplayamadık mı?
-
İktisatı iyi olan bertuğ kardeşimiz vardı iktisat sorularının cevabını paylaşırsa mutlu olurum
-
Kahve evi sorusu günümüzde olacak paragrafta ama artık buluşma yerleri değil de daha çok oyun oynanan ve sohbet edilen yerlere dönüştü deseydi tamamdı bide son cümlede özellikle yabancı bi iki kelime verip cevabı kesinleştirmiş
-
@hll türkçe dağınık dağınık var
-
@genclerbirlikli canlıların doğaya adapte olması ve yeşillik alanların yok olması tarzı bi boşluk doldurma vardı
-
@rorschach159 evet hocam cevap öyle bi seydi
-
Tüm soruları toplayan oldu mu paylaşıldı mı
-
@genclerbirlikli köşe yazarı sorusu vardı altı çizili sözcüklerin yerine ne gelir diye. Ben o köşede - adlandırma - işaretinize yaptım