2018 Kaymakamlık Sınavı İlani
-
60 civarı kapatma ihtimali var mı arkadaşlar kendimizi sevindirelim biraz
-
@hsnhsn inşallah düşer puanlar tek umudumuz bu
-
Arkadaşlar merhaba.
Sınav kolay veya zordu ama genel duruma bakarak sınavın zorluğunu kimse inkar edemez.Ancak bazı kişiler kendilerini tatmin etmek sınavı iyi veya kötü geçenlerin morallerini bozmak için yaptığı konuşmaların hiçbir anlamı yok hele ki kaymakamlık gibi bir sınavda insanların moralini bozmak için çok kolaydı o yanlış benim cevabım doğru diye ısrarla yazmaları kaymakamlık adayı kişilerine uygun bir davranış değil.
Sorular yayınlanır veya yayınlanmaz ancak sınav stresinden çıkan herkesi kırmak yerine daha anlayışlı bir şekilde yaklaşmak daha güzel bir ortam oluşturur.
Herkesin hakkında hayırlısı olsun.İyi akşamlar.
-
Beyler gelecek sene için ne almak gerek şimdiden başlayacam
-
@barocan inşallah hocam umudumuzu kaybetmeyelim
-
Sırf emniyet teşkilatı kanununda ''Siyasi polis'' yazdığını görüp siyasi polise emniyete dahildir demek çok saçma. Aynı kanunda belediye zabıtasından falan da bahsetmiş, şimdi zabıta da emniyet personeli mi diyelim? Daha sınavdan çıkar çıkmaz ''ben fulledim, arkadaşlarım benden daha çok fulledi ahaha'' modunda takılanlar ayrı, böyle açık seçik şeylerde ısrarcı olanlar ayrı can sıkıyor. Emeğe saygınız yoksa kendinize saygınız olsun, durduk yere kulak çınlaması yaşamayın. Sınav meselesine gelirsek; bence seçici soru çoktu. Yanlışlar da doğruyu götüreceğinden, kesinlikle 70 altında kapatmasını bekliyorum.
-
@barocan memur sendikaları değil mi hocam bende tek o yaptım
-
@mülki, içinde söyledi: 2018 Kaymakamlık Sınavı İlani
Sırf emniyet teşkilatı kanununda ''Siyasi polis'' yazdığını görüp siyasi polise emniyete dahildir demek çok saçma. Aynı kanunda belediye zabıtasından falan da bahsetmiş, şimdi zabıta da emniyet personeli mi diyelim? Daha sınavdan çıkar çıkmaz ''ben fulledim, arkadaşlarım benden daha çok fulledi ahaha'' modunda takılanlar ayrı, böyle açık seçik şeylerde ısrarcı olanlar ayrı can sıkıyor. Emeğe saygınız yoksa kendinize saygınız olsun, durduk yere kulak çınlaması yaşamayın. Sınav meselesine gelirsek; bence seçici soru çoktu. Yanlışlar da doğruyu götüreceğinden, kesinlikle 70 altında kapatmasını bekliyorum.
İyi de burada soruların cevabına yönelik bildiklerimizi, bulduklarımızı paylaşıyoruz. Varsa aksi dayanağınız karşılaştıralım.
-
@sinav1453, içinde söyledi: 2018 Kaymakamlık Sınavı İlani
@circassian, içinde söyledi: 2018 Kaymakamlık Sınavı İlani
İşsizlikle ilgili soruyu hatırlayan yok mu?
Hangileri işsizlik oranının düşük gözükmesine neden olur diyordu soru.
Şıklarda ise
1-Ev işlerinde ücretsiz çalışanların olması
2-İstihdam olanaklarının fazla olması
3- Kayıtdışı ekonomi1 öncül şöyle olacak : ücretsiz aile işçiliği calisanlarin olmamasi (ciftci mustafa amcaya cocuklari ve esinin yardim etmesi, bakkal mehmet amcaya ayse teyzenin yardim etmesi ama sigaortali olmamasi gibi)
Bu durumda cevabin 1-3 olacagini düşünüyorum.
-
Ben cevabın EGM olduğuna veya olabileceğine dair iki tane resmî dayanak buldum. O halde siz de cevabın MİT olduğuna dair bir tane resmî dayanak gösterin. Burada sadece doğrulara ulaşmaya çalışıyoruz.
-
@okan26 mikro makro erdal ünsal, mevzuat.gov.tr den de anayasa, il idare kanunu, belediye kanunu, büyükşehir belediye kanunu, il özel idare kanunu, köy kanunu. Bunların yanında kpss tarih kitabi, kpss idare hukuku kitabı, yasin çoban tr ekonomisi
-
@sinav1453 Hocam şuan otobüsteyim fakat a kadro yayınlarının kitabında siyasi kolluk olarak miti gösteriyordu. Mit olacaktır cevap muhtemelen.
-
@tiebout kayıt dışı ekonomi olandan daha fazla gösterir hocam bence. cunku adama sigorta yapmıyoruz, kaydetmiyoruz issiz gözüküyor
-
@sinav1453 hocam google da mit yazıyor bende egm yaptım ama
-
@tiebout, içinde söyledi: 2018 Kaymakamlık Sınavı İlani
@sinav1453, içinde söyledi: 2018 Kaymakamlık Sınavı İlani
@circassian, içinde söyledi: 2018 Kaymakamlık Sınavı İlani
İşsizlikle ilgili soruyu hatırlayan yok mu?
Hangileri işsizlik oranının düşük gözükmesine neden olur diyordu soru.
Şıklarda ise
1-Ev işlerinde ücretsiz çalışanların olması
2-İstihdam olanaklarının fazla olması
3- Kayıtdışı ekonomi1 öncül şöyle olacak : ücretsiz aile işçiliği calisanlarin olmamasi (ciftci mustafa amcaya cocuklari ve esinin yardim etmesi, bakkal mehmet amcaya ayse teyzenin yardim etmesi ama sigaortali olmamasi gibi)
Bu durumda cevabin 1-3 olacagini düşünüyorum.
Yanlis yazmisim "ücretsiz aile işçisi olarak calisamlarin olması" olacak
-
3000e yakın soru çözmüştüm haızrlanırken...70 net bekliyorum...Doğu Karadeniz gibi iller bankası gibi saçma sorulara gerek yoktu, 400 kişi öyle ya da böyle yazılıyı zaten geçecek...bu 3000e yakın sorularda böyle saçma sorular da yoktu... 72 netle kapatır gibi.
-
@suaybg hocam kemal gözler hocayı begendiremedik a kadro neymiş saka bi yana sorular açıklanır umarım bakarız cevap neymiş
-
Yine trol dolmuş buralar
-
yav he he EGM siyasi polis. MİT mi? MİT çevirme yapıyor.
-
@avukatbey bence 78 gibi kapatır.