2018 Kaymakamlık Sınavı İlani
-
@karınca zor.
-
Gözlediğim kadarıyla klasik usulden önce yapılan test şeklinde sınavların ortalaması gibi bir sınav oldu. O sınavların ortalaması neyse 1 aşağı 1 yukarı öyle gibi geliyor bana. Tabi o zaman kaç puan-netle kapattı onu da bilmek lazım.
-
@tiebout sesli güldüm :)))
-
@corleone sıralama 400 kişi olduğu için net sayısı çok düşmez. Ama şu var iktisat-işletmeciler hukuk sorularında fire verirse net sayısı düşebilir. Hukukçular da iktisatı boş bırakıyor lar:)
-
kim ne derse desin açık uçlu sınav çok daha avantajlıydı, bunu ilk ilan geldiği günden beri söylüyorum, test usulünde işte böyle cins cins sorular soruluyor kitaplar yetersiz kalıyor birçok noktada, mesela kadınlarla ilgili konferans sorusu, ya da urfanın bilmem ne köyünde yaşayan biri vs... nihayetinde sınav 70 in altını görecek ama 65 lere kadar da inmeyecek 67-68 olacak gibi hissediyorum.
-
@corleone merhaba, 2014 yılındaki test olarak yapılan sınava katılmıştım 80 soruluk bir sınavdı ve 63 net ile kapatmıştı.
-
@idealistbiri bencede çok yüksek bekleyenler var hiç sanmam 70 altına falan düşmesini
-
Sınav biteli kaç saat geçti hala soruları toplayamadık ayrıca 4-5 tane çok çelişkili soru var(herkes farklı cevap vermiş)Benim fikrimce sınav gerçekten zordu.Tahminen 65-67 netten kapatır.
-
@avukatbey 2001 değişikliği diye biliyorum hocam
-
@yasemen 2001 degisikligi . Kesin bilgi. Yayalim
-
@yasemen öze dokunmamanın ilk geldiği anayasayı soruyodu 1961 de ilk kez geldi ölçülülük ilk kez 2001 de geldi
-
Öze dokunma yasağı içtihatlar gereği uzun yıllardır uygulanıyor fakat anayasaya 2001'de geldi diye biliyorum.
-
@circassian hakkın özü 1961 anayasasıyla ilk kez geldi 82 anayasasının ilk halinde yoktu 2001 değişikliğiyle eklendi
Soruda ilk eklendiği durumu soruyordu cevap 1961 -
@avukatbey kacla kapatir tahmini?
-
@karınca olmasını istedi ğin 72, olacak olan 75 net sanki
-
olmasını istediğim 72, olacak olan 75 net sanki:(
-
@gazi06 61 anayasasıyla ilk kez geldi öze dokunmama.
-
@popescu 1-3 yaptım. 2.öncül zaten işsizlik oranını direk düşeren neden. 1 ve 3 ise işsizliği olduğundan daha az gösteren neden. Bilmiyorum ama emin değilim
-
Arkadaşlar kesin dediklerimizi bi liste yapsak kafamızda bi şeyler şekillenirdi mümkün müdür?
-
İktisatın hepsini boş bıraktım.Buna rağmen kontenjana girersem süper olacak:)