2018 Kaymakamlık Sınavı İlani
-
İdari hakimlik gibi 83 puanlarla kaparsa. O zaman 76 nete anca gelir
-
Birde 1.kaç net yaptı çok önemli sapma için
-
2-3 arkadaşimiz hariç daha önce kaymakamlik mulakati görmüş arkadaşlar 65-70 arasında gidip geliyoruz. Biz nerde hata yaptık a dostlar yanlış mi çalıştık
-
92 net dudum doyruysa vay halimize
-
@kafdağınınarkası işte şimdi finito
-
@kafdağınınarkası eğer bu sınavda 92 net yapan varsa onu direk vali yapsınlar arkadaş hakkı derim helal olsun derim
-
1.ile 400.arasında 15 netten fazla fark olmaz 2014 sınavında 1.ile 240.arsında 10 soru fark vardı
-
@captain muhtarın da ihtiyar heyeti var hocam sadece muhtarı seçmiyorsun azasını da seçiyorsun, 4 asıl 4 yedek üyeydi sanırım.
-
@sehri-emin troll dür inşaallah
-
Çok saçma bir sınav oldu bence de gerçekten sorular bana mı bir tuhaf geldi bu saatten sonra nerde gereksiz şey varsa ona bakmak gerekiyor..
-
1.92 yaptıysa 76 net ile kapar ve o zaman malesef trol dediklerimiz haklı çıkmış olur
-
@serdaristanbullu hocam soruda ihtiyar heyeti seçer demiş 2012den sonra. İhtiyar meclisi olması gerekmez mi?
-
@kafdağınınarkası istatistiki bölgeyi, özgürlük yazarı ni iller bankasi vs hepsini mi doğru yapmış arkadaş
-
@sehri-emin 92 bu sınav için muazzam rakam görürse belki kızabilir ama inşallah dogru değildir
-
Malum hoca son tahmininin 66-68 arası olduğunu söylemiş.....
-
@kafdağınınarkası birinci 92 nette yapsa 100 nette yapsa 70 ve üzeri puan alan 400 kişi kazanır niye 76’yla kapasın. Sadece standart sapması çok düşük olur . Sonuçta 70 net yapan Adamın zaten ham 70 puanı var
-
@sehri-emin bu sene mülakata girecekler baştan sona değişir belki de bu yüzden böyle bi sınav yapıldı
-
@sehri-emin ben pek inanmadım ama dilin kemiği yok
-
@ese03 aynen hocam inşaallah salliyordur diyelim
-
Arkadaşlar hepimiz az çok neyin ne olduğunu biliyoruz burada kaç sınav görmüş,ne puanlar almış insanlar 75-80 bantlarında..Öncelikle zaman kısa idi ve kurum sınavlarının da olduğu zaman diliminde idi bu sınav.Gerçekçi olmak gerekirse kurum sınavlarını da kimse kolay kolay es geçemez nice arkadaşlarımız var 3-4 kez kazanıp elenmiş kimsenin garantisi yok.Kaynak sıkıntısı,yüzde 60-70 i değişen mevzuat bayramın araya girmesi ve soruların enteresanlığı..92 netler bi insan hukuk yapar iktisat yapar hepimiz insanız hiç mi tarih sorusu kaçmaz hiç mi türkçe kaçmaz ki hepimiz gördük türkçe sorularını ales mantık sorusu gibiydi.Bence birinci çok görse net bazında 84-85 net olur doğrular yanlışları götürüyor gerçekçi olmamız lazım ki en az 4-5 soru da ekstradan mevzuat dışı idi (tocqvile/istatistik sorusu gibi) taban da 68-69-70 olur gibi umudu kesmemek gerek.