2018 Kaymakamlık Sınavı İlani
-
Konuyla alakası yok da ösym başkanı değişmiş sayın halis aygün atanmış
-
Ahmet hoca yine 70 e çekti tahminini
-
Ösym’nin numarasını bilen var mı? Birisi paylaşmıştı bulamıyorum.
İnternetteki iletişim numarasından aranılmıyor. -
Ahmet hoca öngörüsünu 70 net diyerekten revize etmis
-
Arkadaslar,
Kitapcikta diyorki, Adaylarin önce ham puanlari hesaplanacaktir. (Yani Netleri)
Daha sonra 100 Tam Puan uzerinden Sinav Puanlari hesaplanacaktir.
Ham Puan (Yani net) ve Sinav Puani ayni seyler olsaydi iki ayri puan turunden bahsetmezdi. O yuzde 1. Olan arkadasin puani 100 Tam Puan uzerinden hesaplanacaktir.
Ornegin ; 70.5 Net yapan bir arkadasin puani 78.3 olacaktir
-
@sbf1983, içinde söyledi: 2018 Kaymakamlık Sınavı İlani
Merkez goc uzman yrd na girmistim orada 100 soru her soru 1 puandi. Kac dogrun varsa puan da oydu ama tabi az alim vardi onda.1. Olan mesala 89 puan gibi
Ama bu sinavi universite yapmisti onlar ugrasmaz standart sapma falan.
-
@gggc00 dolar kurundan daha hızlı değişiyor ahmet hocanın tahminleri:)
-
70 e revize etmesinin sebebi bence standart sapma olmadığını ogrendi
-
70 altı ihtimal vermiyorum ben de artık. Millet yapmış abi:)
-
@avukatbey 70 net kesin demesi bence standart sapma olayını öğrenmesinden kaynaklanıyor dostum milletin yapmasından değil bence
-
@sehri-emin 70 netin bir iki puan altı veya üstü de olabilir demiş.
-
hocam facebook grubuna üye değilim ne yazdığını bilmiyorum en son böyle mi yazmis.
-
@sehri-emin birisi 1-2 puan altı veya üstü de olabilir mi diye sormuş tabi olabilir diye cevap vermiş.
-
Arkadaşlar ÖSYM hesap işlerini sıralama işlerini size mi devretti ne bu hunharca işin üstüne düşmeler ÖSYM açıklayacak sakin olun. Standart sapma varmı Yok mu onuda diyecek ki VAR. Ahmet hoca 68 demiş güncellenmiş 70 demiş ÖSYM ahmet hocayı mı baz alıyor Kİ bu kadar siz ciddiye alıyorsunuz bence ahmet hoca önce yanlışlarla dolu kitaplarını düzeltmekle uğraşsın insanlar kitabına çalışırken Buda yanlış mı diye odaklanıp çalışma Bile çalışamadılar.
-
@isko61 bırakalım şu ahmet hoca laflarını allah aşkına. ona kalsa vali cumhurbaşkanının temsilcisi idari yürütme vasıtasıdır da yanlış çnkü çünkü cumhurbaşkajından önce "devletin" ibaresi de gelmeliymiş pehhh.kası açın bakın dediğimi göreceksiniz orda. O yüzden çok da itibar etmeyin derim
-
Geçen sene gün geçtikçe netleri aşağı çekiyorduk bu sene yukarı çıkarıyoruz. Allah sonumuzu hayıretsin
-
Arkadaşlar 70-73-75 fazla net sayıları DEĞİL. Herkes çalışmayı bilgiyi değil şansı ölçen sınavdan şonra çakılınca bunlar bize fazla gelmeye başladı. Sınavdan önce 85-90 ile kapatır diye atıp tutan test olacak diye göbek atanlar şimdi netler aşağı düşsün diye dua ediyor. Kimseye bakmayın arkadaşlar. Bu sınavda 85-90 net yaptım çok basitti deyip insanlar üstünden ego tatmin edenlere de İnanmayın. Gerçekten yapmış olanlarda komisyon önünde aynı tavırla çıksınlar elenmeme ihtimalleri Yok. O yüzden herkes sakin olsun nasipte varsa olacak
-
@safiTÜRK69 kardesim sana özelden yazayim dedim olmadi.
-
Arkadaslar ben yorum yapmak istemiyordum. Çünkü çok hassas bir durumda herkes. Ne desem birilerini üzebilirim ya da umut dagitmis olabilirim. Bu sorumlulugu almak istemem ancak bu dönemde yapilabilecek tek şey yorulmuş zihinleri ve vucudu dinlendirmek. Gecmis sinavlar bize zaten az çok fikir verir. Türkiye gercekleri ve ögrenci profili cok degiskenlik göstermez. Sinav sonuclari da buna paralel olmakta. Gecmis sinavlardan tek farki yanlislarin dogruyu goturmesi. Bu da biraz daha asagi cekecektir netleri. Bir de 90 dogru 10 yanlis yapan ile 92 dogru 8 yanlis yapan ayni puani almayacaktir. Hesaplama farki olacaktir.
-
Bir de son tavsiyem şu. Bırakın şu hoca bu hoca şunu demis diye itibar etmeyin. Hepimiz o hocaların yapabileceği analizi yapabiliriz hatta bu konuda yorum yapma hakki onlar da degil bizde. Kafadan uydurma sinav tarihleri paylasip umut dagitiyor kurs aciyorlar kitap basiyorlar kitaplar da hatali tabi ama fiyatlar da yuksek cunku almak zorundayiz diye sonra kilif uyduruyorlar dedikleri cikmayinca. Bu paltform hepsinden iyi.